ההופעה בבארבי

ההופעה בבארבי

היה מצויין מעולה ומצחיק (במיוחד הבעות פנים של יובל
) היה כיף לפגשות את כולם והיה פלייליסט מצויין וגידי גוב קינג. למרות שיובל קצת התחיל להתנשא אבל בלע.. עכשיו לכולם לפי הא' ב'. איפרת- כפרעלייך נהנתי איתך, היה מצחיק עד מאוד. בייגל- פעם הבאה תכנסי מה את מתביישת?! כפרעלייך ועל גידי גוב ביחד כשהתמונה מגיעה אלי זה הופך לתמונה במסן דודי-שחור. סתם הוא סנוב לא היה איתנו בכלל טולייצ- אני יודע איך את נראית ירדן-ראיתי אותך מרחוק אבל לא מצאתי אותך אחורי זה ליל- מ=ט=ב=ו=ח=ה!! חחחחחחח כפרעות. מאיה- מאיה נוהגת על סוסים. סתם היא החילטה להיות אילמת עדי- כמה זמן לוקח לסיים בקבוק גולדסטאר הא?! רון- כל התומונת אלי למחשב במיידי! נראהלי רק רון ואיפרת קלטו את ההבעות והגניחות המוזרות של יובל. רעז- אני רוצה את התמונות שלי! בן מת בעמידה, תעשה לי יהודים במדורה יא רומני אני אוהב אותך בנאדם(אתה בא לשירותים של הבארבי?
,, סתאא
, שאני לא אתחיל להעלות פה אסיטואציות) וכל מי שהיה ולא אמר לי שלום אני לא אוהב יותר, ומי שלא בא גם.

חח כפרע עליך

היה באמת נחמד אוף אני מרגישה זקנה פתאום לקפוץ ולהתחרפן נראה לי לא מתאים שמתם לב ששיגעצ נרגעו כזה רוב השירים היו רגועים זה כבר לא יובל הבועט או בעצם כן חח אבל רק בילדים קטנים

dsol

New member
את ! הלכת בלי לומר שלום ! ממש לא יפה !_../images/Emo189.gif

זה לא יסלח לך בקלות...

נו אל תכעס

אני הולכת לעבודה עכשיו והייתי צכה ללכת לישן מוקדם וגם היה לי מזה קר בחוץ

dsol

New member
אממ בוא נחשוב על זה..._../images/Emo189.gif

להיות עם בנצי
או להיות עם טולי
? אוי החלטה קשה..... בנצ בנצ בנצ... אני רואה וסובל אותך כמעט כל יום ! אני צריך אותך גם בהופעות ?! נו באמת....

AvtipuS

New member
היה בןזונה.

חזרתי עכשיו הבייתה. [גיליתי שיש רכבת מת"א מרכז ב 4:06, במקום זאת שתיכננתי- 5:30 מת"א הגנה] ותאכלס היה ממש גדול. פירוט ותמונות מחר.

../images/Emo220.gifאני נשארתי לי בבית=/

ושמעתי מגל"צ...זה היה באמת טוב... ההורים שלי אמרו לי שאני משוגעת..כי אני וחברה שלי היינו בטלפון ושתינו קופצותXD

אפרת P

New member
היה כיפי^_^../images/Emo112.gif

לדודי נהיו כתפיים, חהחה אתה לא ילד שואה יותר בנצי גבהת טילים כפרה עליך מאיה את כוסית וגדלו לך הציצים ליל תעשי לי מטבוחה רז כפרה אני אוהבת אותך רון יא מנסה לעשות פוגואים בכפיה אביגיל את מגניבה טילים זאתי שהייתה עם דודי את כוסית וזהו נהנתי מאוד לראות אתכם ולישון עם ליל ומאיה (למרות שהרגשתי שטוחה) וגידי עבר את הגיל שהוא עושה ילדים אז באסה

גוטשה

New member
בנצי~

לא נכנסת נו! מה אני מפגרת? פההההה, לא. >: בקרוב תמונות, ובאמת היה ממש ממש כיף, שמחתי לראות את כוללללם! רז תודה על המעיל :) וגם לעדי ששמרה לי מקום ואהה, גם לעוד כל מיני אנשים טובים מאוד! שיחיו

ססילייה

New member
חמודים שלי!!!

לא יודעת מה איתכם, אני ישנתי שעתיים בלילה. הרכבת איחרה לי בחצי שעה. ישנתי על המדפים של המזוודות ברכבת.שזה לווה לצערי בכאבי תופת מחרידים (!) אבל בתכלס...זה היה שווה את זה
היה לי כ=כ=ה כיף! (כמובן שזו המחשבה מיניאטורית.דא.) ההופעה הייתה הזויה ביותר, באמת. בחיי כמות האנשים שקפצו מהבמה לקהל, הרגה אותי. הבחור שקפץ ואז פתאום כל גוש האנשים שעמד שם החליט להתפזר...אחח אחח...הבן אדם פשוט קרס על רצפת הבארבי ללא רחמים. מגיע לו.הוא הכאיב לי הנבלה.
ויודעים? אני חשבתי שזו תיהיה הופעה גרועה חסרת אנרגיות, כמו שלאחרונה גיליתי שקיים דבר כזה בהופעה של שייגעצ, והתאכזבתי לחלוטין. היציאות של יובל באמצע ההופעה פשוט הזכירו לי הופעות נשכחות מלפני שנים, שייגעצ כמובן לא השתנו בשום מובן פרופורמי, ובמזל!!!!
והנה כמה הוקרות ספציפות שאני מתכננת בערך כבר שעתיים: מאיה, היהלי יף לבלות איתך יומיים מקפיאי שחלות איפרת, תעשי לי ילדים! בנצוש, מלך!פשוט מלך! אביגיל..האם גידי יגבור על אהבתך לרם אוריון?
אני מקווה שלא. וכל האנשים שבסוף עזרו לי לאבד את השרשרת.........ת=ו=ד=ה (מצטערת על הדרמטיות. היה נפלא. נתראה בהופעות.

גוטשה

New member
ליל! תתביישי!!!324

סתם נו. >< בחייייייייים לא! רם מלך מלכי המלכים.
גידי גוב זה... גידי גוב כזה!
אבל רם אוריון... האאאא (גניחה)
ואני אוהבת אותך!

mishu3

New member
היה ממש ממש סבבה

ובאמת טונות אנשים קפצו מהבמה *גם אני עשיתי את זה..חח זה היה כיף אחושרמוטה שהרימו אותי*.. בלי קשר מאוד נהניתי.אנ'לא מבין איפה הייתה התחרות האולימפית? למה הם לא ניגנו את זה?..

mishu3

New member
לדעתי

הם נגנו בהופעה כמה שירים הרבה יותר מעאפנים מהתחרות האולימפית.

למעלה