ההופעה אתמול

dweck2k

New member
ההופעה אתמול

היה כיף. הנה תמונות גרועות. דוויק

dweck2k

New member
זו סתם תמונה לא קשורה מערוץ 1

לורל ורענן מדברים משחקים אותה עורכים.

TheEnema

New member
מסקנה אחת לגבי אתמול

לעולם, לא , להופיע , ראשונים ! הרבה אמרו שהייתה הופעה מצוינת אבל בקושי היו אנשים כשהופענו... באסה. לא נורא, העיקר שאנשים נהנו ואנחנו נהננו. ביט69, הייתם גדולים.

dweck2k

New member
לא צילמתי

אבל הייתם ממש מעולים. אפילו הסאונדמן אמר שנשמעתם מעולה. דוויק

scary miss Mary

New member
את היית בביתך הקט ומן הסתם את לא

יכולה להיות בשניי מקומות בו זמנית

ס ט י י ק

New member
|באג../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif זאת מיכלי ../images/Emo3.gif

לא יודעת מה איתכם- לי היה כייף!!!!!!!#$^$%&*$^*)%^%^#&$%^#%! היה לי ממש ממש מצחיקD: והייתה הופעה ממש טובה :) אבל לא שמעתי את השורה שאני אוהבת
פוף. טוב, היה לי מעולה. :) ואני מחכה להופעה הבאה.
נשמות. לורל, מותק, אתה חייב לי עדיין מקל נשמה. :)

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gifאגב, ברי קטני נשמה

אני אוהבת אותך המון. פעם הבאה שמישו אומר משו- אני אטפל בו.
ואתה יודע שאני יכולה לזיין שם לכולם ת'אמאמא!!%$&@$&#^%!#
שלא ירדו לי על הברי!
כפרה:) פעם הבאה, יהיה גם וודקה
.

עדי D

New member
קטטטנהה../images/Emo23.gif

חח לא יודעת איך הגעתי לפהה.. אני חייבת לציין שהיה לייי כיףף אתמולללללל.. ושהוציאו את הילד זה היה הדבר הכי מצחיק בעולם:) אתם אחלה להקהה.. ואגב אני הילדה המציקה שישבה איתכם בחדר חחח..

AvtipuS

New member
קשוחים

"יהומו, יבן זונה, אמא ש'ך" ועוד באמצע שיר? אחלה יחס לקהל חדש. מילא זה היה בצחוק בין כולם,פאנן, אבל ראו שנכנסתם לזה רציני. אני לא הייתי מעורב במה שהיה שם מקדימה, אבל אי אפשר להתאפק קצת? אתם לא מכירים את הקהל בכל מקום,במיוחד שזאת לא הופעה רק שלכם באותו ערב, ברגע אחד זה יכל להתפתח למשהו יותר רציני. ד"א אני לא מדבר על הבנאדם ההוא שהוציאו אותו ולא הבנתי עדיין למה. אבל מה אכפת לי בזכותכם ראיתי שוב את מיכלי

הודעה בשם כל הלהקה

תמסור גם לחבר'ה שהיו בהופעה וייצא לך לראות אותם- אנחנו מתנצלים על הקללות הרבות שברי פלט במהלך ההופעה אתמול. הכמה חבר'ה שעמדו בשורה הראשונה לא היו צריכים לשנות לנו ממש משהו ובאמת שאני אישית התעלמתי רוב ההופעה, דיברנו עם ברי אחרכך על העניין, וזה לא היה צריך לקרות. התדמית שאולי נוצרה בקרב הקהל שהיה אתמול שאנחנו להקה שמקללת בהופעות צריכה להיעלם, מכיוון שלא היינו במצב דומה לפני כן ולא ידענו איך להתמודד. מקווים שתצליחו לגלות הבנה, חשוב לציין שחוץ מהם אני מאוד נהנתי מכל הקהל שהיה במקום, אתם אנשים מגניבים לאללה ואני בטוח שנחזור ומקווים לראות אתכם שוב, הפעם בלי השטויות האלה. תודה, רענן בשם ביט69.

AvtipuS

New member
../images/Emo45.gif

חפיף,חוץ מזה היה סבבה. ובהופעה לפניכם [של "החדר של טוביה",גם הם אחלה] היה הרבה פחות קהל [וברי בטח שם לב כי הוא עבר שם בקהל לפני ההופעה שלכם],אחרי ההופעה ההיא יצאתי עם חברים שלי החוצה ושחזרנו ראינו שאתם מופיעים והיה הרבה יותר קהל. סחתיין
ואין לי שום קשר לאלה שהיו שם מקדימה, אז לא יצא לי למסור להם...

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif קטני שלי נשמה.:)

אני אוהבת אותך כלכךךךךך ^_____________________________^ ועוד פעם אחת אני רואה את החבר'ה האלה שמה........
חבל עליהם!

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif מה אתה רוצה?!

אנשים התחילו להתחיל איתי ולהבהיל אותי ורציתי לעוף משם
>< ממש נבהלתי.

למעלה