ההופעה אתמול

AvtipuS

New member
למה לא אמרת לי? ../images/Emo11.gif

היית באה איתנו היו צחוקים מטורפים

fatbery

New member
אחי..

הם לא אמרו את זה בצחוק..ואני ל מבין מה ההיגיון של כמה ילדים לבוא להופעה שהם לא אוהבים..זה סתם הורס את האווירה..ופעם הבאה שזה קורה אנחנו נוציא את כול מי שעושה את החוצה

danduna6

New member
הייתה דווקא אחלה הופעה

רק פעם הבאה אל תגיבו פשוט. אה ואממ עדי את פגגהההההה (הייתי חייבת) מיכל אני אוהבת אותך :)

עדי D

New member
קציצההה פגההההההההה

dweck2k

New member
בדיוק.

כמו כל דבר בחיים, צריך שהקהל ידע להתנהג ללהקה. אנחנו נהננו ממש. היו אחלה אנשים בגאלה, ומזמן לא ראיתי כזה קהל מפרגן ונפלא. אבל כשאנשים בשורה הראשונה עומדים ומקללים את הלהקה ומתחילים לגעת להם בציוד - צריך להעמיד אותם במקום ולטפל בהם. למי שלא מבין מה הלך, היה בחור אחד שהתחיל לקלל את הלהקה לפני שהיא התחילה לנגן וכשהוא נתבקש להפסיק הוא איים במכות, ובסוף ההופעה היו שלושה חבר'ה שקיללו את הלהקה בפנים ונגעו להם בפדאלים ובכבלים. לא לעניין בכלל. דוויק

AvtipuS

New member
לא אמרתי שהם אמרו בצחוק

אמרתי, אם זה היה בצחוק כזה הדדי בין 2 הצדדים פאנן, אבל זה לא מה שהיה. ובקטע של הלמה להם לבוא, שמע, הם שילמו כסף, אולי הם לא מכירים ורוצים לשמוע ולהכיר, זה שהם החליטו להתנהג ככה זה משהו אחר, הם היו צריכים לשבת בחוץ ולחכות שההופעה תסתיים ואז שיעשו מה שהם רוצים. ודוויק, חידשת לי בזה שהם נגעו בציוד של הלהקה זה כבר משהו אחר מקללות וזה באמת לא לעניין. אבל לכו תדעו אולי הם שתו יותר מדי לפני שהם הגיעו למועדון...

dweck2k

New member
נכון.

כי בדרך כלל דברים כאלה נפתרים בקריצת העין ו"יאללה אחי, חליק" או משהו בסגנון. אבל אם מישהו נוגע בציוד... @#$@#%#!$#!!@@^%&$%^$!!!!! דוויק

לא בגיטרות

באפקטים. ורציתי לבעוט לו ביד אבל לא היה לי כוח להיכנס לאלימות פיזית מצידנו כי זה לא היה לעניין.

../images/Emo220.gifשמחה לאללה שנהנם!

אומנם טיפה מבואסת שלא הייתי... אבל לי לאומתכם היה סקס!!! (ואפילו הספקת קונדומים!שאלו את מור1!!!) ארר..לילה אחד 2 בנות אותה מיטה...שלא נפגשו אחרי המון המון המון זמן! והיא מתפרסת על כל המיטה!!!!(מתיו כפרעליה!3>) חחח[= אני גם נהנתי!(=] להופעה הבאה ככל הניראה אני אגיע!=] 3>דורין... נ.ב התמונות לא כאלה גרועות.. טוב נו כן!=]

yuval2192

New member
ברי בקטנה אחי קורה..

אתם בפאנק רוק.. קללות,ירידות, בלגנים ואנשים מטומטמים זה ברגיל

עדי D

New member
אני עדי><

הייתי בהופעה בגאלה.. 16 [עוד חודש!]. מחיפה.. ואת\ה?..

scary miss Mary

New member
אני נופר^^

ואני סתם פה.. אבל ב29 אני באה לפטיפון ואני מביאה כמה שיותר אנשים! את מוזמנת לבוא... אהה ואני בת 14 7 חודשים ושבוע

עדי D

New member
אני לא מגיע לכאלה מקומות רחוקים^^.

חיפה והקריות זה התחום שלי.. ><

למעלה