ההופעה אתמול....

הו,באמת שכחתי לומר מה שרציתי על רון

היה לי ממש תענוג לראות את רון יושב לו שם מאחורה ליד המערכת תופים, ופשוט מחייך כל ההופעה!!! מנגן לו במן אושר עילאי, ושלא נציין, מצויין כרגיל! וגם אחרי ההופעה יצא לי לדבר איתו שניה, והוא היה במצב רוח מרומם לפי מה שהבנתי

efratushke

New member
בטח בגלל ש...

שלא באתי (רואה שחורות - כמעט בוכה) ................................................ טוב.. שיהיו לו לבריאות! אני שמחה שהוא מאושר.. מעתה והלאה לא אבוא להופעות למען האושר העילאי שלו... וכן ששי מצויין!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחח אל תהיי מצחיקה!

אני דווקא באמת חושבת שזה בזכות איתמר...נראה לי שהוא אהב את העובדה שהקלידים היו מאחורה (איפה שהמחשב היה) והוא לא היה בודד וגלמוד כל ההופעה...חחחחח

אני דווקא מכירה אותה לא ככה...

פגשתי אותה ברוק"צ ויצא שהיינו ביחד כל ההופעה שלהם...באמת היא ילדה מקסימה! פשוט פגשתם אותה שהיא הייתה במצב רוח לא טוב... מור, כמו שאת היית בבאסה שפגשת אותי ולא רצית להשאיר עליי רושם של אנטיפטית, אתן פגשתן אותה שהיא הייתה מעוצבנת, וזה הרושם שהיא השאירה עליכן...זה הכול

תקשיבי,

הילדה הזאת באמת ובתמים מרגישה משהו כלפי איתי. כמו שאת הרגשת את הצביטה הזאת בלב שראית את אייל עם חברה שלו, היא הרגישה כזאת צביטה שאיתי, שבדרך כלל נותן לה את כל התשומת לב בהופעה, נתן גם לך צומי... את היית בסדר גמור, ולא עשית שומדבר רע, וגם היית לא היית מגעילה אליה למרות שהיא בכול זאת באה אלייך בקטע לא נעים, רק תביני...כמו שאת תירגמת את הרגש הזה של הקנאה עם מה שראית עם אייל לביאוס, היא תרגמה את הקנאה שלה לכעס קל...

efratushke

New member
אני יכולה לתאר לעצמי כמה "קל" היה

הכעס שלה.. חחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!! לפי דעתי במזל זה לא נגמר במכות היא ממש אוהבת אותו שתהיה בריאה
אם היתי נלחמת ככה על הגברים שאני אוהבת... אוך.. אולי שתגיד לו כבר?
לאורי ווינשטוק יש חברה שהיא היתה (עדין...?
) מעריצה! והוא מכיר אותה (מהופעות) והיא חולה על כל דבר שהוא עושה.. אז.. קדימה!! יוווווו אולי נשדך בינהם?!?!?

efratushke

New member
דוגרי!!!

אבל זה לא אותו דבר לדעת לבד ולהיות ישירים איתו...
נו בואו נעשה שידוך!! בואו נשלח אותה לחלום עליכם!
אני אוהבת לעשות מעשים טובים

צ א ל ה

New member
איזו נשמה טובה את

אבל... עד כמה שיש לך כוונה טובה, יעל בעצמה אומרת שאמנם היא חולה לו על התחת, אבל היא לא רוצה אותו... או משהו כזה.. לא יודעת בדיוק... אף פעם לא הצלחתי להבין את הילדה הזאת.. אני תמיד צוחקת עליה על כמה היא מזילה עליו ריר כל הופעה.. והיא בטוחה שאני שונאת אותה ... (אני לא יודעת לשנוא אנשים?!?! נכון?!?!
) ואני תמיד מקבלת על הראש מאביה בגלל זה..... קיצר... לא נראה לי שזה יעבוד :) ד"א מור.. היחס שקיבלת מאיתי הוא לא היה רק על הידע שלך על מילות השירים... אני בטוחה שהלבוש וההתנהגות שלך תרמה ליחס נוסף... (לא שאני אומרת שיש בזה משהו רע.. אני פשוט מדברת בתור מישהי שעמדה מאחורייך וראתה את היחס שקיבלת) אל תקחי את מה שקרה קשה מידי.. מה שהיה .. היה.. וזהו! צריך לזכור שהח'ברה האלה, הם להקה שאנחנו אוהבים.. לא צריך להגזים עם האהבה אליהם, ולא צריך לקחת קשה את מה שקורה בהופעות... גם להם יש מצבי רוח, גם להם יש אישיות משלהם... גם הם לפעמים לא רוצים להיות נחמדים ופשוט נמאס.. אז קחו הכל בפרופורציות...

אם צאלה העלתה את זה,

אז אני לא צריכה להתבייש להישמע חנפנית- באמת התלבשת יפה להופעה, וגם כל הזמן ראיתי אותך רוקדת מחייכת ומלאת אנרגיות...אני חושבת שהוא שם לב בזכות זה

תודה מאמי על המחמאות

ואני מה זה לא לקחתי את כל העניין הזה קשה מדי אפילו לא ייחסתי למה שהוא אמר יותר מדי חשיבות אבל יש כאן אנשים שמנסים באמת לעשות מזה עניין(שאולי רוצים להתנכל אליי...) אבל סבבה לי לא אכפת אני לא שמה על שטויות כאלה.... בקיצור מה שהיה היה נגמר ואני נהנתי מההופעה עצמה התבעאסתי מדברים אחרים אחריזה לא הגזמתי בהתנהגות שלי בהופעה רקדתי והשתוללתי כמו שצריך ו......זהו אז מספיק לעשות מזה ביג דיל... וירדנוש ... שוב תודה....

כתמונית

New member
דיי!! לא יכולתי לשבת בשקט יותר!!!

אז ככה! כולי כאב ובכי תמרורים על זה שלא הייתי אתמול!!!!!!! זה לא בריא לי!! בכל מקרה - הגיטרה של זיגו?! היא צריכה כבר איזה טיפול (או החלפה?! לא...בעצם שיקנה אוטו... האופניים עם הסל זה לא עסק..) בכל מקרה - הוא תמיד גיבור!!!!! ויו! סליחה! שום דבר אישי אבל ממה שאני ראיתי יעל מגזימה קצת... לא?! מור- אל תקחי את זה קשה! ותשמחי שלא היינו כי אז היינו גונבות לך את כל הצומי (יותר נכון אפרת...חחח!!!) עם כל הכבוד ליעל - הוא לא קצת גדול עליה??!! ומה שידוך?! אפרת - אולי היא תכתוב לו פתק??! אההם אההם!!! ההדרן?! רק אני שונאת את זה שהוא מחקה את גידי גוב??!! לא יודעת...למרות! שזה עדיף על המחרוזת (שהיא גאונית אבל -דיייי!!) וואו! עם איתמר אני צריכה דיבור הוא נראה לי מגניב!!! :( והם לא ניגנו בעוד שבוע כבר כמה זמן -גם לפני חודש בהופעה בכפ"ס הם לא ניגנו את זה....ו... נראה לי שנסחפתי... פשוט שפכתי את כל שעל ליבי.. ויש הרבה! הופעה הבאה גם אם זה יעלה לי בדם אני שם!!! ושיהיה כבר מפגש!!!! אהההה!!! (נסחפתי קצת...)

efratushke

New member
כתומה כשאנחנו פוגשות את איתמר...

אנחנו צריכות לגשת אליו ולהגיד לו..: "תראו.. הם מכירים אותנו כבר.. אתה לא! יאללה הכרות!! שלום אנחנו כתומה ואפרת!!" (גם הוא כוסון כזה אז סטלבט בלאגן - להזיז עניינים!! דרך אגב.. בן כמה איתמר? "הכי תמרורים" - הרגשת אותי! שמאלה בכיכררררררר!!! אולי אנחנו נכתוב מכתב לאיתי מכתב! נגיד שלחברתך הטובה יעל, יש טיפה רגשות אליו חחחחחחחח!!! נכתוב כאילו זה מכתב לעוזי חיטמן (חלום עליכם
) וכתומה.. זאת אני או שאת לא מפסיקה להשמיץ אותי בהודעה?! וחוצמזה... ששששששש... מה את מגלה את סודותי הכמוסים?!?! (כגון - פתק אהם אהם!)

כתמונית

New member
חחח!

אויש- אני טיפשה - הכי תמרורים?! בכי תמרורים!!! אני לא יודעת לכתוב.... אבל אפרת...העיקר שזה הצחיק אותך.... קיצור! ברור שאנחנו באות לעשות היכרות עם איתמר! איך לא עשינו את זה בפרישמן??!! ומה סודות כמוסים?! לא גיליתי מה היה שם! רק אמרתי שנעשה את זה! צחקוקים (או... בצחקה!!!!!!!!) ותכתבי! את טובה במכתבים!

efratushke

New member
אפרת אלופה במכתבים!

אני והכתב הקטן שלי ואני בעמוד שביעי במכתב אליך חחח

efratushke

New member
אהם!!!!!!

שמחה טילים שכולכם נהנתם! אבל!!!!!!!! תודו שהחבורה שלנו (אני, כתומה עינב ודנה) הינו חסרות! ולא היה מי שיצעק ששי ויעשה שטויות מיותרות (יותר מהשטויות שיש בהופעה!!!) וששי המסכן לא קבל צומי.. ובכל השיחות שלי, של עינב והכתומה (כבר אמרנו לכם נסענו לבארבי בכפ"ס לראות רד הוט..) שמענו מהדיבורים שלנו המון דברים שקשורים לדורבנים.. כל כך ריחמנו על עצמנו חחח!!! לדוגמא: עינב וכתומה כל החיים מדברות על מכוניות!! (אוף איזה בנים אתן! תמצאו חיים! רחמנות!! חסרות טאקט (כמו שששי אומר - לא הששי שלי (רון אלמוג).. ששי אחר-הששי האמיתי!)!! ועוד דברי נאצה...
) אז עינב אמרה משהו.. וכתומה הסכימה איתה אז היא אמרה "נכון נכון.." ואפרת אמרה בהתלהבות יתרה: "רון?! מה רון?! מה איתו?!" נו יופי...
הוזכרנו בהופעה בכלל?
נו בטח.. כל כך נהנתם! מי חשב עלינו בכלל?!

אני לא ממש נהנתי...

דבר ראשון אייל וזיגו דפקו לי התעלמות וזה היה ממש לא יפה.. אבל איתי רון וגיא היו פוול חמודים דבר שני.. הופעה בלי יוסי ואורי היא לא הופעה.. בנוסף לזה.. היה חסר לי רגש בהופעה.. זה היה נראה לפעמים כאילו הם משתעממים על הבמה.. זו הייתה נראה לי ההופעה שהכי לא נהנתי בה.. חוצמזה שאני כבר שנה בערך הולכת להופעות שלהם וחוץ מיציאה אחת נחמדה של גיא לא ראיתי משו שהלהיב אותי יותר מדי... קיצור היה נחמד ולא יותר מזה..

papal

New member
אוקי שוב תורי

קודם כל- אני מסכים עם ירדן איתמר ממש כלי- הוא מביא מלאאנרגיות להופעה- וקופץ על הקלידים כאילו אין מחר!! מה שכן יוסי חסר לי......... אורי? ממש לא!!!! האדישות שלו- לדעתי גם ככה לא התאימה לאופי של הלהקה חן נשמה- אייל לא מתעלם רק ממך- אל תתייחסי- כנראה שעובר עליו משהוא- אל תיעלבי נשמה ואממ-דיברתי אח"כ עם גיא וזיגו- גיא החליט שטל לא קיים- מעתה אך ורק פפל!! כ-ב--ו-ד- לרגל המאורע סיפרתי לו בפרטי פרטים אודות למה קוראים לי ככה 0יש כמה דברים שאתם לא יודעים לגבי זה) ובכלל הם מחכים למפגש עם מאמ"ה בקוצר רוח- ואפילו מכינים לכם שאלות אז תהיו מוכנים- הם מכירים אותכם ;)

צ א ל ה

New member
איך שכחתי?!?!?!

אחד הקטעים המצחיקים ביותר בהופעה ... ב"קרנבל" יש את הקטע שאיתי כאילו שוכח מה הוא אמור לשיר... ואז כל הקהל צועק לו "קרנבל.. קרנבל" ואיתי מתייעץ עם הלהקה מה הוא אמור להגיד עכשיו וכו'... קיצר, אתמול גיא לקח את המיקרופון והתחיל להיות סטנדפיסט. בדיחה חמודה: "הלכתי לחנות אותיות, הבאתי לבחור כסף, והוא החזיר לי עודף, אז שאלתי אותו.. למה אתה מביא לי עודף, קבל קניתי את האות F"
פחחחחחחחחחחחחחחח קורע! פשוט קורע! :) סתם.. קיצר, הסטנדאפ של גיא היה משעשע ביותר! ואז שגיא סיים.. אז איתי נזכר.. והמשיך לשיר.. "בקרנבללללללללללללללללללל"

למעלה