ההופעה אתמול....

ההופעה אתמול....

אוקיי אז הייתי בהופעה אתמול בבארבי היה ממש נחמד התפרעתי קצת אבל.... הייתי בבעאסה רצינית כי ראיתי את אייל עם חברה שלו לפני כן וזה עשה לי צביטה בלב.... גם לא נעים לי ממנה כי היא נראה לי התעצבנה עליי שאמרתי לו שלום.... בקיצור נהנתי אבל יותר התבעאסתי אני בדאון עכשיו ו.... זהו מעבר לזה ההופעה הייתה טובה ומצחיקה אני וחברות שלי עמדנו ראשונות ואיתי אמר לי "כל הכבוד שידעת את כל המילים של השירים שלנו...את מס' אחת..." ככה באמצע ההופעה ואיזה אחת שכנראה רוצה את איתי באה אליי אחריזה ושאלה אותי אם אני בקטע של איתי ולכולם ידוע ש...לא אני בקטע של אייל אז היא פשוט בשיא החוצפה אמרה לי שבא לה לרצוח אותי כי איתי נתן לי יותר תשומת לב ממה שהוא נתן לה אמרתי לה שתיקח את כל התשומת לב הזו בשבילה אני לא בקטע שלו!!! טלוש אני מקווה שאתה מרגיש יותר טוב ואני מצטערת שחתכנו פשוט... אתה יודע איזה בלאגן היה עם חברות שלי ורצוי שאני לא יפרט... אז סורי ולסיכום אחרי שזיינתי פה שעה את השכל רציתי להגיד ש... אני מבועאסת רצחחחח ונראה לי שאני יירד מכל עניין האייל ואפילו ישנה את החתימה שלי מה אתם אומרים?

אה ועוד משהו...ירדן:

היה ממש נחמד להכיר אותך ולראות סוף סוף מי את אני מצטערת אם לא הייתי ממש נחמדה פשוט מה זה הייתי בבעאסה... על הפנים- לא אכלתי כל היום וגם קיבלתי בום רציני כש... ראיתי את אייל עם...טוב אין לי כח להמשיך לפרט על זה אבל בכל מקרה אני מצטערת אם לא הייתי נחמדה....אוקיי? בכל אופן את ממש מותק ושמחתי שזיהית אותי...חחחחח...

papal

New member
אממ

קודם כל מור- לא נורא הבנתי בסופו של דבר שהן אשות ולא את אבל אכן פאדיחות- לא נעים אבל את לא אשמה אני יודע ההדרן היה הזוי- אבל זה מעולה שהם סופסוף מחדשים הדרנים ועוד הדרן גידי גוב- הממ- אני הכי אוהב בעולם את המוזיקה של גידי גוב... (זה שמחקה אותו מאדיר מילר עלה לשיר איתם) אבל היה חסר לי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שיר אחד בעוד שבוע ללא ספק אחד השירים הטובים ביותר שהם והם לא שרו אותו - חבל.. אה0 וכן אתמול הגיטרה של זיגו החליטה שהיא לא אוהבת אותו!!! יש לציין שאני מרגיש טיפה יותר טוב. תודה לכולכם על ברכות ההחלמה

מור מותק,

זה בסדר גמור את לא צריכה להרגיש לא נעים...אני יכולה להבין אותך, ואני במצב שלך הייתי יכולה להיות הרבה הרבה פחות סימפטית, וחוץ מזה בכלל לא היית לא נחמדה... ובקשר למה שקרה עם איתי- אני מכירה את מי שאמרה לך את זה [וגם עוד אנשים פה בפורום], ואת ל אצריכה להתרגש מזה בכלל! היא ילדה ממש חמודה ושהיא אמרה לך "לרצוח אותך על זה" זה בכלל לא מזעם עלייך, זה יותר מזעם על איתי, והיא גם משתמשת בביטוי הזה המון...היא ממש עשר ואני בטוחה שהיא לא התכוונה שזה ישמע ככה! וגם...היא אמרה לי משהו על זה, ואמרתי לה שאת לגמרי לגמרי לא בקטע של איתי, והרגעתי אותה ואמרתי לה שאת מעוניינת יותר בחבר להקה אחר...אז דונט וורי מאמי!

efratushke

New member
גדול!!!!!!!!!!!!!!!!

יעל גם התקיפה אותך?! גדול!!!!!!!!!!
..אבל בלי לפרט הפעם!!!
שמחה שנהנת... אוף.. אפרת מקנאה תחת...

טרושקה

New member
לא הייתי בסוף... ../images/Emo10.gif

וזה ביאס אותי נורא כי חיכיתי לזה שנייייים וגם רציתי לראות את סינרגיה... בסוף הלכנו להופעת מחווה לרד הוט בבארבי כפ"ס... ודווקא היה ממש טוב!!! בכל מקרה, בהופעה של הדורבנים בכפ"ס - אני שם!!! ולמור - עזבי אותך שטויות... נראה לי שאת מדמיינת דברים כי לא נראה לי הגיוני שיכעסו עלייך כי את אומרת שלום... וחוצמזה, אם התבאסת מזה אז סימן שאת צריכה לעשות איזשהו סוויץ' כי זה לא בריא להעריץ מישהו עד כדי כך!!!! אזזזז ביי בינתיים,
מעינב

efratushke

New member
גמני באסה עינב.. אבל לא נורא!

ראינו איך דברים מוזרים אתמול בהופעה של רק הוט! גם את זה אי אפשר לפרט.. לא בגלל שאסור אלא בגלל שזה הרבה, ארוך ולא בא לי!

efratushke

New member
רד הוט*

הודעה כזאת קצרה עם המון טעויות.. אוך! לא חשוב.. אתם יודעים לבד לתקן

אפרת את יודעת שחיפשתי אותך....

עשיתי מעין סריקה כזו על האנשים לראות אם את אולי בהופעה כי אחרי התמונות ששלחת לי בדוק הייתי מזהה אותך אבל... מסתבר שלא באת....

גם אני ממש נהנתי!

ומזמן לא נהנתי ככה מהופעה... קודם כל, היו המון אנשים ומזמן לא היה מפוצץ ככה בהופעות שלהם, וזה קצת תרם וזה היה סבבה... איתמר פשוט תותח. אין מילים אחרות לתאר אותו...פשוט תותח...הוסיף המון אנרגיות טובות להופעה! ראו איך הוא ממש נהנה לנגן, ואיך הוא רקד לו, וניגן בחיוך ובכיפיות...ממש שימח אותי! וגם איתי אמר לי שהוא היה איתם בינתיים בחזרה אחת, והוא כבר בא מוכן ויודע הכול! הוא הוציא את הכול משמיעה!!! ולא רק שזה בכלל משהו לא נורמאלי, הוא גם עשה את זה ממש ממש מצויין...אז שיהיה לו בהצלחה, וכול הכבוד!!! באמת שהוא פשוט מלך! הגיטרה של זיגו לא "לא אהבה אותו", אלא יותר התקע של המגבר לא אהב את השקע שהוא היה צריך להתחבר אליו...זה היה ממש לידי וליד בת-דודה שלי, ואורי [איש הסאונד הדגול] אמר לנו לשים לב לזה ואם זה מתנתק אז לחבר את זה שוב. (והרגשתי חשובה, טי-הי) הסאונד היה לא רע בכלל, ועוד בהתחשב בעובדה שחבר הלהקה ששמר על זה לא היה נוכח... זאת הייתה גם יכולה להיות אחת מההופעות שהכי נהנתי מהן, אבל היו לידי ערסים ששמו שולחן מול הבמה ורצו להזיז אותו לאיפה שעמדתי, והם כול הזמן דחפו את זה עליי וזה היה מבאס קצת, אבל דיי ריחמתי עליהם אז לא קראתי לחברים שלי שיעיפו אותם (יש לי חברים חזקים ומפחידים...מואואהאההה!) בת-דודה שלי ממש נהנתה בדורבנים! ו-תקלטו- היא אמרה שהיא תשמח עוד לבוא איתי להופעות!!! אתם יודעים מה זה אומר?! אני לא צריכה להתחיל מסעות שיכנועים לחברו שלי לפני כול הופעה!!! וגם עוד מעט יהיה לה רישיון ואז בכלל לא תהיה לי בעיה להגיע להופעות!!! אה!!!! וגם סינרגיה נתנו אחרי זה הופעה מצויינת. אני פחות התלהבתי מהמוזיקה שלהם (למרות שהיא באמת הייתה טובה), אבל הקאברים שלהם היו מצויינים! אם הייתם עוצמים את העיינים ומקשיבים אז לא היה הבדל בינם למקור!! וגם הקאברים היו שירים שאני ממש ממש ממש אוהבת. בקיצור- ממש נהנתי

אה, ושכחתי את ההדרן...

ההדרן היה ממש מצויין! רועי בר נתן הזה חמוווווווווד!!! והוא חיקה את גידי גוב פשוט מעולה! מתתי מצחוק!

צ א ל ה

New member
היה אתמול...

ההופעה אתמול הייתה נחמדה... לדעתי האילתורים בגלל שהגיטרה של זיגו לא עבדה, עשתה אותה יותר מעניינת, כי בתור אחת שהייתה בכל כך הרבה הופעות, זה הפך לדיי שיגרה... בכלל.. זיגו היה ממש מצחיק אתמול... בשיר שסידרו לו את הגיטרה, אז הוא היה עם הדבר הזה שעושה רעש כאילו של אורז...(שכחתי את השם) ולפני שהוא לקח את זה לידיים, הוא נראה נורא מסכן .. כאילו "למה אני פה?! אין לי מה לעשות בלי גיטרה" זה היה משעשע... ואז הוא הלך להכין טוסט עם גבנ"צ.. שזה בכלל היה הזוי ולא מובן... :) זיגו היה הגיבור של ההופעה! אתם חייבים להודות... לא?!?! אני חייבת לציין שלא שמתי לב שלא היה את "בעוד שבוע" ועכשיו שאני חושבת על זה... באסססססה שלא היה... מור - בהחלט קיבלת הרבה תשומת לב אתמול מאיתי... ואני יודעת מי באה אלייך ואמרה לך את מה שאמרה.. אל תתייחסי.. כמו שלך עושה רע לראות את אייל עם חברה שלו, לה עושה רע מאוד לראות את איתי מתייחס למישהי אחרת... (ואם את קוראת את זה Y - אני לא שונאת אותך!!!!!!!) ההדרן היה מעולה, רועי בר נתן הוא מלך! ב3 שניות הראשונות הייתי בטוחה שזה באמת גידי גוב, אבל אז ראיתי שהוא נמוך ורזה מידי בשביל להיות גידי גוב... אמ.. מה עוד?! זהו נראה לי... מקווה שלכולם יהיה שבוע מצויין! צאלה

שמחה שנהנת! וזיגו היה באמת גיבור על

חחחחח ממש "סופר מן"
ובקשר ל"בעוד שבוע"- גיא רמז לי שבעוד משהו כחודש-חודש וחצי אנחנו עוד נשמע מהשיר הזה

אבל...

את צריכה להבין משהו וגם יעל הזאת שהתעצבנה עליי- אני מה זה לא בקטע של אייל ומה זה לא תיכננתי בהוא יתייחס אליי בכלל זה לא בכוונה או משהו כזה...!!!!

וואי סליחהההההההההה

כתבתי אייל במקום איתי... מה שהתכוונתי להגיד זה שאני מה זה לא בקטע של איתי.... אתם רואים מה עובר עליי?????

צ א ל ה

New member
אני מבינה את זה...

אבל כמו שאת תפגעי עם אייל יתן סופר תשומת לב למישהי אחרת בקהל... היא נפגעה מזה שאת קיבלת את כל תשומת הלב...

ססבבה אבל שתבין שזו לא אשמתי

ואם לא הייתי במצב של בעאה הייתי יכולה להיות אליה מה זה לא.... מה זה לא נחמדה אבל אני דיברתי איתה יפה....

וחוזמצזהההה ....

עושים מזה מה זה ביג דיל... מה הוא עשה? כולה אמר לי על זה שאני יודעת את המילים לשירים וזהו... מה הקטע? הוא התייחס גם לעוד מלללללללללא בנות שם... ואייל? הוא התייחס לפול בנות שהיו לידו ובכלל לא שם עליי אבל אני הלכתי ואמרתי להן משהו על זה??? לאאאאא כי הרי הוא לא חייב לי כלום וגם הן לא..... אז הבנתם את העניין?

efratushke

New member
תראי.. זאת יעל

חוץ מאביה (פספסתי מישהו נוסף? חח) כולם מכירים אותה כי היא מתנהגת ככה... גם אני קבלתי הערות כאלה ואחרות ממנה.. ו... מממ.. ששי הבוס! לשם שינוי מישהו מוכן לספר לי איך הוא היה בהופעה?! מה הוא אמר בקרנבל?! איזה אגואיזם!! לדעת שאני לא באה ולא לטרוח לספר לי על כל תנועת גוף שלו?!

למעלה