ההופעה אתמול :]

reiya

New member
ההופעה אתמול :]

זה כ"כ ענה על הציפיות שלי.תמיד ציפיתי שהופעות של שילה יהיו משהו מיוחד ומרגיש מאוד,וכך היה. כל ההופעה הציפו אותי 2 רגשות מנוגדים: עצב,כי היא נוגעת במקומות שכואב ואסור לגעת בהם. וחיוך,חיוך אמיתי.כי היא עושה את זה כמו שרק היא יודעת.ואולי אני בעצם צריכה את זה. אפילו נפלה דמעה קטנה ברגע מסויים. לבושה בלבן,רגע נדיר. כולה לבנה. מנגנת,שרה,חודרת,מרגשת,משתפת,מספרת. ואפילו מגניבה חיוכים לעצמה מדי פעם. אז תודה על ערב בלתי נשכח. פלייליסט: -אל המחט. -הרגע. -אסור זה אסור. -רק לנו. -כורש 11. -לך. -העיר הגדולה. -טוב,תשלח אלי את המטומטמת. -בואי נוריד לך את הכתר. -שיר החניון. -שימו לב. -עורך התכנית. -פרח קיר. -שיר חדש,לא יודעת את שמו.. -גשם. -איזה זהב. -יום אחד גם את תמותי. -אדם חופשי. הדרן: -אני שמה עליך זין. -טוצ'קה. <מועתק מרוק ישראלי.>

אפקט ההעתקה.

שכחתי כמה אני אוהב אותה. שכחתי כמה היא מהפנטת כשהיא מופיעה. 3 שנים לא ראיתי אותה, אני חושב שהיא קצת השמינה, קצת התאפרה בצורה אחרת, והתלבשה בלבן, ועשתה מזה הרבה עניין. וקצת הרבה יותר 'מרגישה בבית' מאשר בסינדרום הירושלמי או בבי באר בשדרות(עליהם השלום), שם ראיתיה לאחרונה. אין לי ממש מה להוסיף אחרי מה שכתבת, מלבד זה, שהשיר החדש נפלא כתמיד, השירים הישנים היו מעוררים כתמיד, ושלא ברור לי למה לעזאזל חיכיתי כל השנים האלה ולמה הזנחתי אותה, אבל בהנחה שהיא לא תבוא לירושלים בזמן הקרוב, נראהלי שנצטרך גם אנחנו 'להרגיש בבית' בתמונע.

ליאןןן

New member
היה טוב.

לגמרי ערבוב רגשות. כמה דמעות... אבל גם חיוכים. פרח קיר היה מדהים מתמיד [אני ממש אשמח אם למישהו יש במקרה הקלטה...]. וממש ממש אהבתי את השיר החדש
. היה מקסים
.

האגוש

New member
ההופעה הראשונה שלי של שילה...../images/Emo9.gif

היה מדהים, אין מילים בכלל. לבשה לבן לכבודי
[תנו לי להאמין שכך] כל השירים שאני כ"כ אוהבת, אחד אחרי השני. ועצב וצחוק וחיוכים. הכל ביחד. כמו שרק שילה יכולה לתת לי להרגיש. יש קצת תמונות..וסרטון שצילמתי, אתם חייבים לראות את ההפעלה, זה אדיר
. http://www.youtube.com/watch?v=cYHS1ABA0Ys

איי, אם ילדיי. ../images/Emo99.gif

איזה תמונות יפות, הגרי! אני כל כך שמחה שהלכת ונהנית
.

הסירטון אדיר

גם במרתף היא עשתה את זה... זה היה מצחיק, היו כל כך מעט אנשים ורובם התביישו לצעוק.

yuvizz

New member
ממ..

לא הייתי כל-כך מרוכזת בהופעה, אבל ארבעת השירים הראשונים היו במקום.. שמישהו יגיד להאישה הזו להפסיק למרמר אותי.:). אה, ולמי שרוצה המילים לשיר החדש: "יש בחוץ עולם אך לי דבר הוא לא הציע מהשלבים של הסולם אני צופה מהיציאה יש בחוץ חיים יש צבעים גם בהירים יש מסלול לכל כוכב ובית חם אליו הוא שב מה יהיה איתי מתי יאיר הכוכב שלי מה יהיה איתי מתי יאיר גם הכוכב שלי היו לי תכניות רק שעכשיו אנלא זוכרת מה רציתי להיות בטח מישהי אחרת בלילה וביום אצלי תמיד חשוך בחדר אני בוכה אבל לך תמיד אומר אני בסדר מה יהיה איתי מתי יאיר גם הכוכב שלי מה יהיה איתי מתי יאיר גם הכוכב שלי יוצאת אל הרחוב מלווה אותי רק פחד כמו חבר מאוד קרוב ואיתו כן אנו יחד יש בחוץ עולם שאף-פעם לא חיכה לי אל תשאל אותי עכשיו אני אגיד שלא איכפת לי." ענברי, תודה..
.

האגוש

New member
כן, וזה "השיר הכי שמח" ../images/Emo6.gif

תגידי, את ישבת איתנו במדרגות ושרת מאוד יפה?
שיער מתולתל?

למעלה