ההופעה אתמול :]

הגר ../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif

היא הייתה איתנו באוטו שכמעט המראנו לשמיים
.

האגוש

New member
אההאה!! אופס ../images/Emo9.gif

מי יעצור אותך בדרך להופעה של היהודים, מי?
אפילו לא משטרת ישראל!

זה היה קרוב.. ומלחיץ. יא-אלוהים.

נכנסתי לאולטראסאונד 2 דק' לפני שההופעה התחילה.
ועוד היינו תקועים יותר מ10 דק' [ממש יקרות!] בפקק. הגענו ב45-50 דק' מהתמונע ליגור. פחד ותיעוב.

פחד ותיעוב../images/Emo99.gif

אני חושב שזה פעם ראשונה, לפחות לא זכור לי פעמים אחרות, שאני משתמש באייקון הזה. אבל לסרט המעולה(ולצערי, לא, לא קראתי את הספר) ולג'וני זה מגיע.

reiya

New member
אני חושבת שזה

"מהשלבים של הסולם אני צופה מה-יציע-."

הייתה הופעה טובה, אי אפשר להגיד שלא.

אבל באמת שאסור לעשות את זה יותר, בשירים האחרונים לא הייתי מרוכזת בכלל, אני אפילו לא זוכרת שהיה 'אדם חופשי', למשל. כל-כך חבל. אבל פרח קיר זה פרח קיר ו'אסור זה אסור' היה מיוחד בשבילי הפעם. מ'רק לנו', הפעם, העדפתי להתעלם. בכללי היה טוב ומפתיע. שיר חדש, שילה בלבן, הגר- כאילו כל זה במיוחד בשבילך
ותודה ליובל.

אני חושבת שיש לי קצת זכויות..

ענבר אני מצפה שהשיר יגיע אלי במהירות האפשרית... חח סתם.

izzys

New member
../images/Emo12.gif לקחת לה פלייליסט?

זהו, אין הופעות של שילה יותר לעולם!

chen1litvak

New member
חחח

לא אני לקחתי אבל מישי שהייתה שם לקחה וביקשתי ממנה לצלם ופשוט ראיתי שמי שכתבה את הפלייליסט פה שכחה את מגי

פרב

New member
גם לי היה את הפלייליסט

אבל מגי לא היה.. כלומר, הוא היה כתוב בפלייליסט בתור הדרן אבל שילה לא ביצעה אותו במציאות..

chen1litvak

New member
כה

אבל זה הציק לי שאני רואה את כל הפלייליסט ושזה לא כתוב אותו הדבר ): לאמשנה לישון

פרב

New member
הכל קשור רע. (וסתם. הכל כשורה../images/Emo6.gif)

[כתבתי את זה אחריי ההופעה ורק עכשיו הייתה לי גישה למחשב ולמה שכתבתי, אז סליחה אם אני חוזרת על מה שאנשים כתבו, אין לי כוח לשנות את מה שכתבתי.] היה מאוד מיוחד הפעם.. שילה לבשה לבן, שיחקה אותה שבועות... (ואמרה שהדבר הזה לא ייחזור שוב וגם "אני מרגישה שאתם מוחאים לי כפיים על זה שאני לובשת לבן.."), יפעת נץ וליאור מילר היו בקהל (לא ביחד, כמובן..)(אבל זה לא קשור), שילה אמרה שהיא עובדת על האלבום החדש ושהיא משתדלת שהוא יהיה שמח יותר(
), ואפילו השמיעה שיר אחד מתוכו (!) בשם "חדש"(כֹה נכתב בפלייליסט). אף אחד לא עישן, בגלל החוק הזה
, וזה היה כבר ביזארי.. לא רק מבחינה אישית, אלא-לבוא לשילה ולא לראות אותה מבעד למסכי עשן וערפל, כאילו כדי שלא נתבלבל; כן כן, אתם רואים נכון! היא לובשת לבן! וגם אביגיל לא הייתה
, אז בכלל, תפנית בעלילה ובכל זאת 'שילאי' ביותר. ו.. שעת סיפור (by Sheila, כמובן) לקרוא בחצי-קול ציני: "יש פשוט קול פנימי, שטני, שמלווה אותי הרבה זמן. לא זוכרת ממתי, אבל ממש הרבה זמן. זה ביטוי מאוד רציני שנראה לי שלא אמרתי את זה עדיין לאף אחד, אז זה נראה לי הפורום הטוב. יש לי בעיה שיש לי קול פנימי שטני שמאתר אותי על דברים ונותן לי רעיונות ואני לא יכולה לדעת אם זה רעיונות טובים או לא לפני המעשה. אני רק יודעת שהשאלה היא, זאת אומרת שככה הוא מציג את זה, אם יש לי אומץ או אין לי, ואחר כך כל דבר שאני יכולה להגיד בקשר לזה זה כאילו רצינוליזציה ותירוצים. אז עכשיו זה היה 'יש לך אומץ להתלבש בלבן?' אבל היו מקרים שזה נגמר הרבה יותר גרוע, זאת אומרת, יכול להיות שזה עוד ייגמר מאוד גרוע. למשל, פעם אחת כשרציתי ללמוד על קטנוע, והלכתי לשיעור הראשון, ואני לא יודעת לנסוע על אופניים (זה קצת בעייתי), אז בהתחלה כזה התאמנתי קצת לאט לאט ברחבה ובאיזשהו שלב היה לי רעיון, כאילו, לקול השטני שבתוכי היה רעיון, שהיה אתגר, ולא יכולתי לדעת באמת אם זה רעיון טוב או לא, רק ידעתי שזה רעיון, והשאלה זה אם יש לי אומץ או לא, ואני נורא נופלת בדברים האלה כי אני תמיד טוענת שיש לי אומץ, והרעיון היה כזה: בקצה המגרש נסע אופנוע גדול, גם, מישהו שלמד על אופנוע ממש גבוה, והרעיון היה כזה-כאן יש גז (יד ימין), אז פשוט, זה אפשרי להביא את הגז למקסימום, ליסוע לכיוון האופנוע הזה, ואז כשאני מגיעה אליו, ממש קרוב, אז ללחוץ על הברקס ולעשות אאא (חריקה). אז אמרתי 'כן, יש לי אומץ', והגברתי הגברתי הגברתי; אפשר להגיע לשיא, הגעתי לשיא.. אני חושבת שמהצד זה היה נראה קצת אידיוטי כי אני שנייה לפני זה אני עוד התאמנתי כזה ופתאום... כאילו איבדתי שליטה על משהו ודהרתי ככה לתוך האופנוע הזה, ואיך שהגעתי ליידו תקעתי ברקס והקטנוע שלי בלוֹלוֹלוֹ(כֹה אמרה שילה. אבל עם הידיים עשתה תנועה של שלושה לופים באוויר והביאה כאפה למיקרופון בטעות שמחתפוז ). ובבית חולים, כאילו-נפצעתי, הייתה תאונה נוראית, שמאוד קשה גם להסביר אותה. כאילו האחיות 'מה הפתיע אותך? מה... מה קרה?' ואני-'לא יודעת! לא זוכרת..' אני זוכרת מעולה.. וזאת רק פעם אחת.. יש לי עוד הרבה דוגמאות.. אבל אני ארפה מכם עכשיו" – מתחילה לנגן כורש11 אני לא מאמינה שהקלדתי את זה עכשיו
. אני לא אקליד סיפורים של שילה שוב בחיים. צריך לשמוע את זה משילה מהקלטה/במציאות, אחרת זה מאבד את הטעם. מוות להמונים

izzys

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אעעעעלק!

אוי ענבר ויובל, צר לי לבשר לכן, אבל כ"כ צדקתי!
תודה לבחורה הנחמדה שהעלתה את 'שעת סיפור עם שילה', ולשילה שהורידה לי אבן מהלב
. זהו. B.

למעלה