ילד גדול..
לאמר לך את האמת? הבהלת אותי. ממש הבהלת אותי, קראתי את ההודעה שלך, דקות ספורות אחריה ראיתי את ההודעה שבה כביכול הכחשת שאתה הוא זה שכתב את ההודעה הראשונה, ונבהלתי. לא ידעתי איך להגיב, לקחתי את זה רחוק, חשבתי על סכיזופרניה, וחשבתי איך לעזאזל אני מסבירה למישהו שאני באמת ובתמים חושבת שהוא צריך ללכת לטיפול? הרי סכיזופרן לא מודע ליישות השניה, ומי אני, שאצליח להסביר לך כמה זה חשוב? ישבתי וחשבתי, המון, אולי אני טועה, אולי אני לא. בסה``כ גם אני ילדה קטנה שלא ממש מבינה הכל. אבל אני לא באמת חושבת שאתה סכיזופרן, במבט שני, אחרי מחשבה, בזווית אחרת של מה שכתבת.. אני חושבת שאתה יודע, אתה ממש מודע למה שקורה לך ואתה באמת ובתמים מפחד. פחד טהור. ממה ילד, ממה? תגיד לי מה הוא יכול לעשות לך? תגיד לי איפה הוא יכול לפגוע בך, מקומות שאותם הוא עוד לא הרס. בהודעה אחת אתה כותב שאתה רוצה לבכות, בכי שאסור לך להוציא כבר שמונה שנים. בהודעה אחרת אתה כותב שאתה עוצר אותו, את אותו הבכי. למה? אף- אחד, אף אחד בעולם לא יכול לעצור אותך מלבכות. תבכה, תצרח, תבעט, תשרוט, תוציא, תקיא, הכל! פשוט ה כ ל!! הדמעות, הן מנקות, והבכי, הוא מתיש, אבל אתה תבכה, כי אתה יכול! ותנקה את עצמך מהזוועות. תקום, בעיניים שטופות מדמעות אדם חדש, אדם נקי. ואני לא אומרת שהכל יהיה טוב, ואני לא אומרת שהעולם יהיה ורוד. אבל אתה יודע, אתה הרי ילד גדול. היום, הכל תלוי בך. הכל! יש שיר, שכתבה מישהי בשם מג`נטה. אני מקווה שהיא לא הייתה כועסת, אם הייתה יודעת שאני עושה שימוש בשיר שלה. זו הפעם השניה שאני רושמת אותו. בפעם הקודמת העתקתי אותו, למישהי כמוך, מישהי שגרמה לי להרגיש חסרת אונים, לבכות. ובאמת אכפת לי ילד. ואין לי פתרונות. אבל אני מבטיחה, ילד, אני מבטיחה, שאם לא תעצור את עצמך, שאם תתן לעצמך להזכר, שאם תתן לדמעות לזרום, בלילה, ילך לישון ילד בן 24 שיודע, שפגעו בו, אבל אין לו ממה לפחד. כי לעולם, לעולם לא יפגעו בו יותר. תצרח את הלילה תצרח אותו לתוך חזך בשאיפה אדירה תוציא את כל מה ששמרת כל הימים. תתעלם מכולם- עכשיו, שהשמש כבתה ואלפי כוכבים מדליקים את דרכך לאבדון אתה יכול להוציא את כל מה שהחזקת עכשיו אתה לבד עם הירח שמאיר את פנייך חרושי הדאגות בשבילים לא נגמרים של כל מה שבלעת לתוכך בהבלגה מייסרת עכשיו תוציא הכל בבכי אדיר שלא יפסק עד שהאור ינצל מטביעתו הלילית ויזרח על פנים משוחררות שצרחו את הלילה.