ההוא שאהב

mga-abir

New member
ההוא שאהב

היו היה אחד שאהב את כולם ללא יוצא מן הכלל.אהבתו היתה ללא תנאי והוענקה לכל אדם אף אם לא ביקש.היא היתה כה זילה עד שהאנשים החלו לזלזל בו.למרות אהבתו הטהורה ורצונו לתת לכולם,מאסו בו והחליטו שאינו ראוי.החליטו שלא יתכן אחד כזה,החליטו שגם הם כאלו ובכלל שלא יעשה טובות ואין חייבים לו דבר.ואז החליט מאחר והאנשים מבזים אותו ואינם מעריכים הלך והתבודד במקום רם וניסה.משם צפה על האנשים בכל עת,שלח את אהבתו הטהורה וקיווה שלא ישכחו את האהבה לא היה חשוב לו כלל שאותו שכחו,שאותו עיוותו,שאותו ביזו,חשוב היה לו מאוד שהאנשים ימשיכו לאהוב ויהיו נאהבים .אהה נזכרתי בשמו של המופלא האחד ויחיד נו אתם יודעים לא? בברכת אור ואהבה אביר

אלדר

New member
מה סוף סיפור זה???

מה קרה אם אותו אחד? סיפור חמוד.... אבל לי יש תאוריה שונה לגבי זה... אם אתה נשכח אז אתה לא קיים באמת בכל מכוון... וזה התאוריה שלי בלבד... (ככה אני חושב) אם אתה לא מוכר לאף אחד... ואתה לא נמצא שם באמת בשביל אחרים אז אתה לא תהיה שם... אתה חלק מהתמונה...אתה לא שייך לפיזיות אתה שייך לדומם שחיי במחוץ... ואז זה לא חשוב... זה בערך התאוריה שלי לגבי זה... למרות זות היא יותר מורכבת... אור ואהבה אביר... שלך tksr

אלדר

New member
לא חשבתי על הסיפור הזה באותו זמן..

מצטער אבל לא היה לי זמן הייתי חייב ללכת ל´עבודה´ לכמה זמן.... ןגם עכשיו אין לי מי יודי מה זמן.... צריך להמשיך את העוגה שלי... אז סורי... האם תוכל לנקוב בשמו? כי אין לי זמן וזה יחסוך לי זמן אוקי? אור ואהבה אביר... שלך tksr

אלדר

New member
מי הוא????

לא מכיר..... ססתם אבל אומרים שהאדם התרחק מימנו בגלל שהוא רוצה להיות יחודי לבד... עצמאי וכו... ואני לא מקבל את זה אביר... כאילו את אלוהים... הוא כלום בשבילי רק עוד ישות שקיימת במישור שמעלנו שאנחנו רחוקים מימנו ויחד אם זה קרובים מאוד מאוד... זהו.. לא יותר... אצלך אולי זה אחרת... אבל הוא לא חיי לידנו... ולא שמעתי על זה עד עכשיו... על הסיפור הזה... ממש לא... אבל אולי אני עוד ילמד אותו... אור ואהבה אביר... שלך tksr

mga-abir

New member
אלדר

אלדר כל הישויות כולם,הינם אמיתיות ככל שתחפוץ,הן יצירות מוחך.איני נכנס לויכוח יש אין,כל אחד והשקפתו הנובעת מחינוך למידה והתפתחות. בברכה אביר

mga-abir

New member
אלדר

אלדר כל הישויות כולם,הינם אמיתיות ככל שתחפוץ,הן יצירות מוחך.איני נכנס לויכוח יש אין,כל אחד והשקפתו הנובעת מחינוך למידה והתפתחות. בברכה אביר

למעלה