כן אה...
דעה אישית: אחרי הכישלון ביום רביעי (כן, אני חושב שזה כישלון) לא היה צריך לצפות להגרלה קלה. למרות שהיו איזה 30% שנקבל הגרלה סבירה (בדמות פארמה או בלקבורן) איך אפשר לחשוב שנקבל קבוצה קלה אחרי שסיימנו במקום ה-3? אני ארכז כאן גם את תגובתי על המשחק שלשום. כל מה שהפועל היתה צריכה זה לנצח קבוצה די חלשה, בלי לזלזל, בדמות מלאדה. היא לא עשתה את זה, וזה
חבל מאוד. במהלך המשחק, לקראת סופו, נוכחנו לדעת שהיא צריכה עוד פחות מזה - שברוך דגו יבעט מדויק מ-30 מטר (אפילו פחות) לשער ר-י-ק. אבל הוא לא עשה את זה. מה יש לומר, השער הזה של ה-2:1 יכול להתגלות לנו בעתיד כשער סופר חשוב, אחרי שגם הפועל תעוף (אני מאוד מקווה שאני טועה) וגם ישראל תישאר במקום ה-22 בטבלת הקפיציינטים (אני מאוד מקווה שאני טועה), מה שיגרום לה להיות בתכלס באותה רמה כמו לוקסמברג ונציגותיה (כנראה שזה באמת נכון). מה יש לומר, חבל. אבל, יש לסיים ברוח אופטימית, כמו תמיד, ולהאמין שבעזרת תמיכה עצומה של הקהל, פלוס מספר שחקני הגנה שיצטרפו בינואר/יתגלו מהנוער (כמו דימה), נצליח לגנוב ניצחון בבלומפילד ו
לספוג יותר משער אחד בחוץ. הייתי פה. המחשב הולך לתיקון, נקווה שעוד אפשר להציל אותו. ניסן.