ההגרלה!

דעה אישית בלבד לגבי ההגרלה היום

מבין שבע האופציות השתיים שלא הייתי רוצה לקבל הן אספניול ואלקמאר (לדעתי הטובה והמסוכנת מבין הקבוצות). השתיים היותר "סבירות": בלקבורן ופארמה.

ReDEAD

New member
אישית

לא הייתי רוצה להרוס את טעם הניצחון הגדול בטרדיני אז בו נעזוב את פארמה בשקט.. היה יכול להיות נחמד לקבל את ריינג'רס שניצחה את חיפה ולנצח אותם.. מה גם שראינו שהם לא קבוצה בשמיים..

ReDEAD

New member
תותח או לא..

עכשיו אחרי שחזיתי את ההגרלה חכו חודשיים אני גם יחזה את התוצאה

יואב ק.

New member
אחרי 4 משחקים שהוגרלו

היריבות מצטמצמות ונשארו רק ריינג'רס, טוטנהאם, אלקמאר ואספניול. והנה הפועל הוגרלה עכשיו! היריבה... ריינג'רס!!!

tzahi31

New member
הפועל תל אביב-גזנלאו רג'נס זה ההגרל

ה...הגרלה בינונית

יואב ק.

New member
אז הפועל מול ריינג'רס

זאת אחרי שחיפה טיילה לשם אבל הסקוטים לא ביקרו בבלומפילד. הגרלה קשה, אבל בכל מקרה הגרלה קלה לא הייתה פה וצריך לקוות שעד פברואר דברים יישתנו. אם כן, משחק ראשון בבלומפילד והגומלין באייברוקס.

יואב ק.

New member
ואם נעבור את הסקוטים

נפגוש את המנצחת בין בורדו לאוסאסונה, וכאן השד באמת לא נורא.

ReDEAD

New member
השד תמיד יהיה נורא..

תצא מנקודת הנחה שאתה בכל משחק חוטף מינימום גול זה מסבך את העיניינים קצת..

the red king

New member
כן אה...

דעה אישית: אחרי הכישלון ביום רביעי (כן, אני חושב שזה כישלון) לא היה צריך לצפות להגרלה קלה. למרות שהיו איזה 30% שנקבל הגרלה סבירה (בדמות פארמה או בלקבורן) איך אפשר לחשוב שנקבל קבוצה קלה אחרי שסיימנו במקום ה-3? אני ארכז כאן גם את תגובתי על המשחק שלשום. כל מה שהפועל היתה צריכה זה לנצח קבוצה די חלשה, בלי לזלזל, בדמות מלאדה. היא לא עשתה את זה, וזה חבל מאוד. במהלך המשחק, לקראת סופו, נוכחנו לדעת שהיא צריכה עוד פחות מזה - שברוך דגו יבעט מדויק מ-30 מטר (אפילו פחות) לשער ר-י-ק. אבל הוא לא עשה את זה. מה יש לומר, השער הזה של ה-2:1 יכול להתגלות לנו בעתיד כשער סופר חשוב, אחרי שגם הפועל תעוף (אני מאוד מקווה שאני טועה) וגם ישראל תישאר במקום ה-22 בטבלת הקפיציינטים (אני מאוד מקווה שאני טועה), מה שיגרום לה להיות בתכלס באותה רמה כמו לוקסמברג ונציגותיה (כנראה שזה באמת נכון). מה יש לומר, חבל. אבל, יש לסיים ברוח אופטימית, כמו תמיד, ולהאמין שבעזרת תמיכה עצומה של הקהל, פלוס מספר שחקני הגנה שיצטרפו בינואר/יתגלו מהנוער (כמו דימה), נצליח לגנוב ניצחון בבלומפילד ולספוג יותר משער אחד בחוץ. הייתי פה. המחשב הולך לתיקון, נקווה שעוד אפשר להציל אותו. ניסן.

the red king

New member
*לא* לספוג - כמובן

אני מקווה שהנאחס שעשיתי עכשיו לא יחזיק מעמד עד פברואר. אני פשוט אמשיך את המשפט - לספוג יותר משער אחד בחוץ אבל להבקיע על זה רביעיה. חח.

zvika190

New member
מחיר כרטיסים להפועל

להנהלת הפועל תל אביב תתחשבו באוהדים הנאמנים שלכם ותוציאו כרטיסים נגד גלזגו רינגרס במחיר סביר 70-80 שח לשער 4-5 לבעלי מנוים 100 לרגיל 90-100 לשער 7 למנוים 120-130 לרגיל ואתו יחס לשער במחיר כזה אנחנו האולטרס מתחיבים לקנות את כול הכרטיסים חודש לפני המשחק

סטלנרי

New member
דיל לגלאזגו

תתחילו להתכונן לדיל של סוקולובסקי יעלה בסביבות ה630$ .

למעלה