הדת החדשה...

הגזמתי?

לפני הודעה כתבת הפוך, אז בוא אספר לך סוד שאף אחד לא ישמע .... כל אחד יכול לערוך סקר נקודה. אין חוק שאוסר על סתם מכון למדידת מי שופכין בשטחים לערוך סקר, כאן או בסקנדינביה מי חושב שהמוסד חיסל את ערפאת
אני משוכנע שתקבל מהמכון הזה מסקנה שרוב הסקנדינבים בעד המאבק הפלסטיני, ושישראל מבצעת פשעים נגד האנושוםת בגדה המערבית ורצחה את ערפאת, ע"י סוכן שהתחזה למוכר פלאפאל בשוק של רמאללה והרעיל לערפאת את החומוס שהוא מנגב כל בוקר.
נו אלו העובדות חביבי.כל העולם חושב ככה עלינו אתה לא יודע?
לגבי הסקר ב-96 כולם ניבאו ניצחון לפרס למעט סקר אחד , בכלל פרס הרי הביס את בגין ב-81 אפילו היה כתב טלויזיה שנתן לו נאום הכתרה טלויזיוני(אתה בטח צעיר מכדי לזכור אותו לילה מצחיק...) ובבוקר ראו זה פלא בגין נשאר רוה"מ, עזוב אותך מסקרים סע לסקנדינביה או הולנד ותתרשם בעצמך...

הגזמת ואתה ממשיך

אני לחלוטין לא מסכים עם הטיעונים שהעלית בהודעה זו, אבל אין לי טעם לענות עליהם כי שוב אקבל תגובה וחוזר חלילה.
אתה לא חייב להגיב על השורה הנ"ל, רק אם אתה רוצה (בצחוק אחי)
בדבר אחד אני מסכים איתך "סע להולנד ותתרשם בעצמך", לו יהי.

למה צריך דת?

לא צריך ,אבל היא קימת .וחלקינו חיים לאורה מחוסר ברירה. אז כמו שאמרו:

if you can't beat them, join them"

אפשר הרי למצא היגיון בכל שיגעון.לי זה מאוד עזר להמציא משמעויות חדשות לדת ולמצוותיה.בעיקר כי זו גם דרך נפלאה להעביר לילדים

מסרים על דרך החיוב ולא על דרך השלילה.במקום לומר לילד ,אין אלוהים .אתה אומר לו ,אלוהים זה whatever

במקום להגיד,אני מחלל שבת לא מאמין בקשקושים האלה, אתה יוצק משמעות חדשה לשבת שאתה מעונין בה.וכן על זה הדרך.

נתנאל183

New member
אווווווווווו

חיכיתי כל היום למישהו שיבוא ויגדיר .

לזה בדיוק התכווין המשורר .. יעני אני.

אשריך.

reאלי

New member
שוב... זו לא השאלה...

הבעיה של רוב האנוסים היא בעיה חברתית...
אין להם בעיה עם הדת כי הם לא מכירים בה ולא מעוניינים לקיים אותה.
אתה יכול להמציא כמה דתות חדשות נכונות ומדהימות ככל שיהיו, אך עדיין תשאר אנוס, כי החברה החרדית לא תקבל דת אחרת חוץ מהדת שלהם.

הפתרון שלך לא רלוונטי.

אני יגיד לך במה אני מאמין ותחליט אם זה דת

1.ליברליזם
2.אני מאמין שכול בני אדם בעולם הם שווים וכול העמים שווים אין שום עם נבחר
3.צדק חברתי
4.חיה את את החיים שלך ותן לאחרים לחיות
אגב אני מאמין האלוהים אבל לא זה שמתואר בתנ"ך ברית החדשה ובקוראן בכתבי ה"קודש" האלה יש אלוהים שבחר בעם מסיום
שמסכסך בן אנשים אבל אני שלכול אדם יש זכויות שאלוהים נתן לו(או לה) לקחת הזכיות האלה בשם הדת היא פשע

למעלה