הדרת נשים מהרכבת

deathcaster

New member
לא רק זה....

אם ראית את הכתבה בטלוויזיה.... הם אפילו העזו להתלונן לרכבת שהיא לא ממקמת בכל רכבת קרון שבו יהיה ספר תורה.

Godless Heretic

New member
אם מבקשים יפה להכנע בפני שובניזם הממוסד

בכת החרדית? למה זה אמור לשנות ולו במקצת את התגובה הפוטנציאלית של האישה? תחשוב שהייתי חי בארה"ב של שנות ה60 , עם ההפרדה הגזעית באוטובוסים. אני משוכנע שגם שם ברוב המוחלט של המהמקרים ביקשו מהשחורים בשיא הנימוס לעבור למקום שבו הם היו אמורים לשבת. גם גוש צואה יכול להיות ארוז באריזה יפה, מזמינה וצבעונית, עם סרטים מסולסלים והדפסים של טוויטי על העטיפה.

Godless Heretic

New member
זה פשוט חוצפה

מתפללים בביתכ נסת ולא בתחבורה ציבורית. כשמה כן היא : ציבורית. לא בהכרח חרדית, לא בהכרח פרימיטיבית וכמובן, לא בהכרח שובניסטית. צריך לתת להם כאפה רצינית (מבחינת מטאפורית), שיפחדו להרים תראש פעם הבאה. במקום להתבייש בתכנים המגעילים הקיימים בהשקפה של הציבור אליו הם שייכים, הם עוד מעיזים לחשוב שיש להם את הלגטימציה לחלום, לפנטז ולדמיין מצב בו הם כופים את אותה השקפה פסולה על האחר. לטפל ביד קשה וחסרת רחמים.

Sophalin

New member
אם אני הייתי אישה באוטובוס

הייתי מפשיל שרוולים ופוצח ברינה...

Sophalin

New member
כן ההבדל הוא

שאם לצורך העניין היה שם שוטר הוא היה יכול (וצריך) לעצור אותה...

Godless Heretic

New member
אמת

למזלנו אין במדינה (עדיין!) חוק האוסר על נשים להופיע במקום ציבורי עם זרועות חשופות.

deathcaster

New member
לבנת: "יהיה קרב בלימה, אך באופן אישי אין לי

משהו נגד הפרדה בקווי האוטובוס, לא בטוח שזה מפריע לי. זו דרך החיים שלהם. אם זה לא מפריע לאף אישה, אז זה לא בטוח מפריע לי". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4166188,00.html ואני טוען שכל עוד זה נעשה מרצון, ואינו פוגע בצד ג' שאינו שותף לרצון להפרדה הזו, גם לי אין בעיה. עם זאת, לבנת מודה כי זה ברור שיש הקצנה והידרדרות ויש לטפל בה בחומרה. אבל שימו לב למה שכתוב בסוף הכתבה, "יקיר" הפורום הח"כ ליצמן בימים אלה מאובטח כי ישנם קיצונים שחושבים שהוא מתון מדי.

למעלה