הדרת נשים מהרכבת

גיל110

New member
בדיוק רציתי לפרסם

קרה לחבר שלי אותו הדבר. הוא שיתף איתם פעולה, שם כיפה והמשיכו. לאחר מכן כשסיים הצטלב והתחיל לאכול. כששאל אותו אחד האנשים "למה הצטלבת?! אתה לא יהודי?!" אז הוא ענה לו "לא, מאז ומתמיד אני נוצרי". אז הבחור אמר לו "אז למה לא אמרת לנו?! אתה לא יודע איזה חטא זה!" אז חבר שלי ענה להם "מצטער, לא ידעתי, אתם לא שאלתם אז הנחתי שאין בעיה". ובקשר לכתבה - בסוף באמת יקימו מיליציות חילוניות חמושות שיגנו על הנשים באוטובוסים וברכבות.

אבי רוד

New member
סליחה על הבורות,

אבל מה זה הצטלב? הכוונה שהוא נעמד והרים את הידיים שלו לצדדים כך שהוא ניראה כמו צלב?

אבי רוד

New member

אההה, יצאתי מטומטם לגמרי
נו אני מכיר את זה, לא ידעתי ש-"הצטלבות" זה השם של זה.. אני הכרתי את זה בתור "השילוש הקדוש".. נו, מכל מלמדי השכלתי..

deathcaster

New member
משעשע שדווקא עכשיו

העלית סרטון שנעשה בחסות הכנסייה האנטיוכית האורתודוקסית

התלבושת וההופעה של הכומר

דווקא קתוליות למהדרין. יש עוד הבדל קטן: האורתודוקסים מצטלבים משמאל לימין, הקתולים כמו בסרטון מימין לשמאל.

deathcaster

New member
תגובה

לא טרחתי לצפות בסרטון, הספיקו לי 2 השניות הראשוות והשנייה הראשונה הייתה: "מי הפיק את הסרטון- אנטיוכוס"

אם תשאל כומר

הוא יסביר לך שיש משמעות סימבולית בכל דבר. לא התעמקתי בנושא, אבל הניחוש שלי הוא שמדובר בהבדל כדי להיות שונים.

ateo

New member
דוגמה טובה יותר להצטלבות

אחר כך בתוך תזכור את הסדר

deathcaster

New member
יש דוגמה טובה יותר

נגעת פה (נוגעים בציץ ימין), נגעת פה (נוגעים בציץ שמאל), אבל לא היה לך שכל (נוגעים במצח), לגעת פה (נוגעים שם למטה).

apocalipto

New member
אולי כדאי להכניס רפרנס פוליטי

איך תדע מה הסדר של הנגיעה בציצים?

Sophalin

New member
אני אומר דבר כזה

צריך לתפוס את אותם אוחצ'ות, להלביש אותם בבגדי נשים ולתת להם לשבת מקדימה. וכשיבקשו מהם לעבור לאחור אז שיסבירו שהם בנים בבגדי אישה...

cwen

New member
איזה חצוף הבחור שביקש ממנה לזוז

לא מספיק שהם עושים רעש בקרון, גם מבקשים ממנה להתפנות? טוב שהיו שם כמה אנשים נורמלים לאזן את התמונה.

למעלה