הדרקונים

dragon tongue

New member
הדרקונים

יש מאמר על זימון דרקונים ותיקשור איתם, ומאז שקראתי את המאמר הזה אני מתעניין מאוד בנושא הזה. אז זה באמת אמיתי? מישהו פעם זימן דרקון או תקשר אותו? אם כן בבקשה בבקשה ספרו איך זה?

דרקון../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בחיים שלי לא ניסיתי לזמן דרקון אבל זה נראה לי ממש שטויות... לזמן רוחות בסדר אבל דרקון??

deni

New member
אני ממש לא מבין אותך..

לפני כמה ימים רק התחלת עם כול הנושא וכבר את אומרת שזה שטויות???מאיפה את יודעת שזה שטויות??? את לא עשית את זה בכלל!בכול מקרה כול עניין של הדרקונים הוא אמיתי (לפחות בשבילי זה ככה)

a naughty angel

New member
זה עניין של תפישת עולם.

אם אני אגיד לך שאני לא מאמינה בשדים או מלאכים, זה יהיה לגיטימי ביותר בשבילי, בשבילך זה לא נתפס. אם היא בוחרת לא להאמין, זכותה. גם בשבילי עניין הדרקונים(כחיות, לא כמו אנרגיה דרקונית) מוטל בספק. שוב, זו דעה שלה. מותר לה לפסול, אפילו עם היא לא מבינה בנושא. המלצתי היא ללמוד ולנסות להבין-אולי ההבנה תוביל לאמונה. דנה.

deni

New member
לא הבנת אותי...

אני לא מאמין שיש דרקונים שהם כמו חיות כלומר גוף פיזי אני מאמין שהם אנרגיה ואין לי מושג למה קראו להם דרקונים זה יכול להיות כול דבר אבל אני מאמין בזה!

simba00

New member
יפה אמרת דנה ציון לשבח...

דרקונים אני בספק... אנרגיה עוד יותר ספק... גוף חי אולי...

NacroMittler

New member
לפי דעתי דרקונים

הם איזו שהיא חיה נדירה, כנראה זוחל גדול, שהומצאו עליו מיתוסים ואגדות ובגלל שהוא כל כך נדיר ומיסתורי פחדו ממנו, והוא היה שווה המון (אפילו לסערות בביצים של הדרקון יחסו כוחות כסם), פשוט הכחידו אותו לגמרי... עובדה שבכל כך עמים יש סיפורים על דרקונים! עכשיו בקשר לאנרגיות, אין לי מושג... שמעתי על זה, אבל אף פעם לא התעמקתי...

simba00

New member
אני ראית הידרה...

אפילו דקרתי אותה... *הערת עריכה: לסטאט אני יודע שאתה אוהב למחוק הודעות שלי שנראות הודעות שטות, אבל אם תתעמק בכל מני מילוני חי תמצא ערך הידרה שהיא יצור קטן ומימי בעל מספר רב של זרועות/ראשים (לא ממש בטוח) שיש באגמים ולא מזמן כמה בנות ממגמת ביולוגיה בביצפר שלי הלכו לאיזה אגם והוציאו משם מים וכל מני שכבות של בוצ וכאלה דברים ואז בבדיקה מצאו המון המון הידרות... אני לא ממש בטוח באיזה אגם...

a naughty angel

New member
חחח...

יש הבדל ענק בין ההידורת שאתה מתאר.. הידרה אחת זה מה שחי קיום, אישית ניתחתי אחת בשיעור ביולוגיה. אבל ההידרות האגדתיות, כמו הדרקונים, לא קיימות כיום, לפחות למראית עין. מי יודע, אולי הן עוד שוכנות איפהשהו, אם בכלל היו קימות.

רק התחלתי אם זה...אולי!!

אבל אני קוראת הרבה ודרקונים בכלל נשמע שטויות... ומי אמר שיש דרקונים בכלל??

NacroMittler

New member
וגם אני

(אני לא באמת מאמין שדרקונים קימים בימינו אבל אבא שלי תמיד אמר לי ללכת עם הזרם-ממש אני הולך עם הזרם
)

למעלה