הדרמה הקוריאנית Love Letter

sharonmalka17

New member
הדרמה הקוריאנית Love Letter

הדרמה הקוריאנית Love Letter זה טרגדיה ?.. אני רוצה להתחיל לראות תדרמה הרגע סימתי מדרגות לגן העדן והספיק לי להרבה זמן אני לא רוצה לראות טרגדיה ...

MaNcHi 135

New member
אממ...

אני עדיין לא ראיתי אותה... בטח דיזייר ראתה אז ברגע שהיא תראה את ההודעה היא תענה לך ותמליץ לך על כאלה שלא טרגדיות. בכל מקרה, ברוכה הבאה

asia84

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבא ../images/Emo140.gif

עוד לא הספקתי לראות את דרמה הזו אבל שהיה לך ברוכה הבא

desire33

Well-known member
יש לה סוף טוב.

סוג של טרגדיה כל הסדרה, אבל יש סוף טוב וזה מה שחשוב. נתנו לנו סוף טוב בבירור, אני ממליצה על הסדרה, יש שמה פסקולים בין הטובים ביותר לדעתי, אבל המשחק שלהם לא משהו האמת. יש קטעים שתרצי להרוג אותם, אבל בסופו של דבר תצאי ממנה מרוצה לחלוטין. אני יכולה לומר שיש שמה שחקנים שאני אוהבת, אחד הוא לא פחות ולא יותר מהשחקן הראשי ששיחק בויוה(Jewel in the Palace). יש שמה את השחקנית הראשית מ9 End 2 Outs שמשחקת נפלא. והשחקן הראשי אנדריה בסיפור ששיחק בOne Mom and three dad החדשה. סדרה שקיבלה אחוז צפייה גבוה, וראויה לצפייה ללא ספק. אבל מה, תכיני את עצמך מנטלית למה יש שמה המון רגשות, עצב, ובכי.

sharonmalka17

New member
העיקר שיש לה סוף טוב

כי רשמו שהסוף לא טוב ואיזה כיף שהשחקן הראשי ששיחק ביהלום שבכתר שמה אני אוהבת אותו ובאמת רציתי לראות אותו בדרמה תודה על הממלצה שלך ;]

MaNcHi 135

New member
../images/Emo222.gifמנצל"שת לחדשות../images/Emo222.gif

ואתם תבינו למה. השחקן Park Shin Yang ששיחק בLOVE LETTER וMoney's Warfare ולאחרונה בThe Painter of the Wind נאסר עליו לשחק יותר בדרמות ובכלל. למה? החמוד תבע את החברת ההפקה של התוכנית השניה הרשומה לעיל בכמה מיליונים טובים כי הוא טוען שהם לא שילמו לו כמו שצריך לפרקים הנוספים שלא היו בחוזה והם בתמורה אסרו עליו לשחק והחרימו את החברת הפקה שלו. בעקרון הצעד החמור הזה נעשה בכוונה למען יראו וייראו כדי לא לתת רעיונות לעוד שחקנים שמתכוונים לעשות את זה. אני מרחמת על הבחור ודואגת לבחור אחר, ג'ונקי, שגם מתכסח עם עוד חברה...

MaNcHi 135

New member
הם תובעים אותו

כי הם טוענים שהוא הפר את החוזה איתם והקים חברה אחרת ולקח מהם את כל הלקוחות....

MaNcHi 135

New member
../images/Emo12.gifהסדרות הקוריאניות מתחזקות?

לפי כתבת YNET, מסתבר שבעקבות המשבר הכלכלי בעולם כל האופרות סבון עומדות בסכנה ובעיה כי קיצצו לכולם את התקציב. מה גם שבארץ אין להן ביקוש, ואפילו הטלנובלות הלטיניות בסכנת הכחדה למה? כי הקהל הארגנטינאי מעדיף ריאלטי ובארץ לפי הכתבה הטרנד החזק הוא דרמות קוריאניות!!! "אגב, הטרנד החזק הוא בכלל טלנובלות מקוריאה" ציטוט מYNET תקראו את הכתבה היא ממש טובה עכשיו, אם הן הולכות כל כך טוב., למה למען השם ממחזרים לנו אותן??????

desire33

Well-known member
כסף, כסף ושוב - כסף.

חוץ מזה שהם עושים מחקרים איזה סדרות להביא. לא קל למצוא סדרה ולהביא אותה, יכול להיות שמתכננים לנו כמה סדרות קוריאניות לכו תדעו... אם עורכת מגזין ויוה פלוס אומרת שהקוריאניות התחזקו זה אומר הכול.

למעלה