הדרכת פסיכומטרי

a nice girl

New member
הדרכת פסיכומטרי

הי. אני יודעת שכבר דיברו פה על הנושא והומלץ לעשות חיפוש בפורום, אבל החיפוש לא עובד אז אשאל שוב: יש לי סדנת מיון להדרכה בקידום ביום רביעי ואני קצת לחוצה. יש למישהו טיפים איך להתנהג ואיזה נושא מתאים לסדנה של 10 דקות? האם קשה או קל יחסית להתקבל, כלומר מה הם בדיוק מחפשים? ויעזור אם תכתבו מה תנאי העבודה, שכר וכו'. ושאלה למי שיודע, מדריכים או תלמידים בקידום באר שבע: באילו ימים ושעות נערכים המפגשים בדר"כ? תודה ענקית מראש לכל מי שיעזור

או קיי - אני אסביר לך קצת

בעיקרון ממלאים כיתה שלמה במועמדים + 3-4 מדריכים וכל אחד בתורו קם ונעמד לפני כולם ונותן הרצאה על הנושא שהוא בחר. זה מאוד מלחיץ אבל חשוב מאוד לא להילחץ תבחרי נושא שאת ממש מבינה בו, ותתחילי לדבר עליו בחופשיות תוך כדי שאת רושמת לך על איזה נקודות לעבור. אני עשיתי הרצאה קצרה על מערכות מכ"מ,שיטות ביות ועקיבה, טילי קרקע-אוויר, כולם הסתכלו עלי בהלם ולא ידעו מאיפה הבאתי את זה
עדיף לבחור משהו קליל ונחמד בסה"כ תמיד יש להם הרבה מועמדים והם זורקים את הרוב המוחלט, אז אל תתרגשי אם לא תתקבלי. תהיי הכי קולית שאת יכולה. אני אישית חטפתי קריזה מההתנהגות השחצנית של המדריכים הבוחנים שהתנהגו למועמדים כאילו הם עוד כיתה של קורסיסטים בני 17 שמחזיקים מהם חצי אלוהים. אז הייתי במצב רוח "זועם" ומאוד רחוק מלהיות "לחוץ" במהלך כל האירוע הטיפשי הזה. למרבה ההפתעה הם בסוף כן קיבלו אותי אבל כבר עברה לי ההתלהבות וגם כבר התחלתי את התואר המייגע שלי. לפי דעתי חבל לך על הזמן - אחרי שההתלהבות שלך תרד את תרגישי מנוצלת ותגלי מהר מאוד שהרבה יותר קל נוח ורווחי זה ללמד שיעורים פרטיים בפסיכומטרי ומתמטיקה שיהיה בהצלחה בכל אופן

למעלה