תשובות
בקשר לג'ינס- בת'כלס הם בקשו לא... אבל לא נראה לי שיעשו לך משהו אם כן תבואי עם ג'ינס.. רק אל תתפרעי עם נעלי עקב וכאלה.. סך הכל תזכרי שאת הולכת לבסיס צבאי... בקשר לספורט- אין כלום שקשור לספורט.. למרות שהייתי לפני שלושה חודשים והכל יכול להשתנות מאז- אין כלום, גם אני קיבלתי תמכתב שרשום לבוא בבגדים ספורטיבים... קיצר- בקשר לנאום... רוצים לראות איך את עומדת מול אנשים, מה רמת הביטחון העצמי שלך, התקשורת שלך עם אנשים, את מסתכלת על הרצפה שאת מדברת או מסתכלת לבנות בעיניים ומזיזה תראש בין כולם, משחקת בשיער בזמן שמדברת או מסבירה עם הידיים... הקול שלך חלש או חזק.. את מעניינת (לא בנושא, אלא בדיבור תנועות, תזוזות וזה)או משעממת. כל מיני דברים כאלה שזה מה שהם רוצים לבחון אצלך... זה לא צריך להיות נאום של איזה ראש ממשלה ואת לא צריכה בכלל לחשוב על זה מראש... לי (במחנה 80) היה על הדלת של החדר כל מיני נושאים, והבנות שהיו איתי עלו אחת על השנייה כדי לבחור נושא "קל" לשיחה.. אל תילחצי, אפשר לחרטט על הכל... קיצר- היו נושאים כאלה טיפשים, אני בחרתי על העולם בעוד אלפיים שנה- כמו שרשמתי קודם.. ונותנים לך לדבר 5 דקות.. עכשיו יש לך דף ואת צריכה לרשום שם נקודות לשיחה (אירגון...) ולא באמת ייקח לך 5 דקות, אם הם רואים שאת מעניינת או בעלת בטחון או כל דבר כזה שבוחנים הם גם יעצרו אותך אחרי 3 דקות.. תראי בטחון, תקומי ותעמדי מול כולם, דברי בקול רם, תסתכלי על כולם ויהיה סבבבבבבבבבבה!! ודרך אגב- אם את לא בטוחה שאת רוצה את זה.. זה לא קל"ב וזה לא לחזור כל יום הביתה אז תחתמי שם ויתור, כי לא ניתן אחר כך.... אז- שיהיה לך בהצלחה, ותסתכלי עכשיו מראש איזה תפקידים יותר בא לך ופחות בא לך.. ס"הכ שם גם יגידו לך אבל הבעיה היא שכולן נשמעו מאד משכנעות שהתפקיד שלהן זה הכי!.. אז תחליטי מראש אני הייתי צריכה להכנס ראשונה מכל ה "כתה" שהייתה איתי והייתי קצת בבעיה... תחשבי על זה טוב טוב!! ויום טוב!