הדרכת יח"ש

הדרכת יח"ש../images/Emo77.gif

יש לי כמה שאלות למי שהיה במיון הזה: - רשום לי בזימון שצריך לבוא עם בגדי ספורט, אבל הבנתי שאין שום דבר פיזי במיון..... אז צריך להביא או לא? - נכון שצריך לדרג כמה תפקידים לפי מה שאני רוצה? אז כמה תפקידים צריך לדרג? - הבנתי שצריך להכין נאום על נושא שצריך לבחור מתוך רשימה, מישו זוכר בערך איזה נושאים היו?? תודה מראש למי שעונה

../images/Emo104.gif משנים קצת את המיונים

אז כדאי ליתר ביטחון להביא בגדי ספורט. את צריכה לדרג את כל התפקידים (יש זמן לחשוב על זה, עושים את זה בזמן שמחכים לראיון אישי). אני זוכרת שלי היתה העליה השלישית, היתה מישהי שהיה לה לגבי סמים אם אני לא טועה. בכל מקרה נותנים לך דף עם טקסט וממנו את אמורה להוציא את הנאום ולא כמו שאמרו שיש נושאים וצריך לבחור (אגב מחלקים גם את הדפים כך שאין כאן יותר מדיי בחירה).

לא בדיוק....

אני היתי במיונים של אפריל ושם היה על הדלת של החדר רשימה של הרבה נושאים, שכל נושא יור גרוע מהקודם - אני למשל עשיתי על העולם בעוד אלפיים שנה.... היו נושאים לפי מה שאני זוכרת גם על עצירות בטרמפים, שתיית אלכוהול, סרטים מול ספרים- כאילו, שיש ספרים ויש סרטים שנכתבים לפי הספרים או להיפך.. מה ההבדל ביניהם- בין הספר לסרט.. היו נושאים כמו היסטוריה של משהו- למשל צריך לעשות הרצאה על ההיסטוריה של.... (מביאים לך של מה ההיסטוריה צריכה להיות..) היה גם על זכויות האדם משהו.. וכל מיני נושאים מעצבנים... לנו לא היה שום טקסט שצריך לזכור ממנו דברים ולהגיד אחר כך לכולם.. אין לי מושג.. אולי כל בסיס של מיונים זה שונה.. כי נושאים שלחברה שלי היה שהיא עשתה במקום אחר ממני היו לה נושאים מאד טובים לעומת הנושאים שלי היה במחנה 80... אז כנראה זה תלוי במקום... בקשר לבגדים, הם מבקשים לבוא עם בגדים כאלה כי הם לא רוצים שיבואו עם איזה עקבים או משהו כזה לבסיס צבאי... אז תבואי איך שבקשו... סך הכל אין שום דבר שמצריך בגדי ספורט מבחינת כושר..

T00L

New member
ממתי זה ככה?

כאילו, ממתי זה דף עם טקסט שמשם מוציאים נאום ולא מדברים על נושא כלשהו שאת בוחרת? במיונים של ינואר ואפריל זה לא היה ככה, או שאני טועה?

../images/Emo104.gif הייתי שנה שעברה

וזה מה שהיה לנו. לי לפני המיונים אמרו כמו שחשבתם- נאום של נושא שנבחר מתוך רשימת נושאים.

airstrip

New member
לא יודעת.

אבל שאלת מה זה, אז עניתי. לא נראה לי שיהיה, כי עד עכשיו לא היה.

mor4ges

New member
טוב אני לא אתייחס למה שכתבו

ופשוט אכתוב את מה שהיה לי במיונים שאפריל. גם לנו היה כתוב שצריך להביא בגדי ספורט ובסוף לא היה שום דבר שקשור לספורט, אני לא הבאתי אז כאמור. באני חושבת שיהיה לך משהו כמו 12 תפקידים(מד"צית אין לך) ואת צריכה לדרג מ1 עד 12 (1 הכי רוצה) יש לך לחוד על מ"כית... עדיפות 1-5. בינינו העבירו דם עם איזה 20+ נושאים, כל בת בחרה נושא, רשמה לה דברים בדף עליהם היא רוצה לדבר בהרצאה שלה. הרצאה הייתה משהו כמו עד 5 דקות או שאין כבר מה להגיד.. והיה כל מני נושאים :איכות הסביבה, התקשורת עם הצבא, אלימות במשפחה, עונש מוות וכו'.. בהצלחה!

בדיווווווק

מה שמור כתבה זה נכון... גם אני רשמתי למעלה, אבל מה שהיא רשמה על הבחירה של התפקידים שכחתי לציין- אז זה ככה... ואם מד"צית זה מדריכת צניחה- אז כן דירגתי את מדריכת צניחה... כן היה לנו מדריכת צניחה באפשרויות, אבל אם הפירוש של זה זה משהו אחר.. אז לא יודעת...

mor4ges

New member
כן זה מדריכת צניחה

מד"צית זה לא מדריכת חי"ר, אלא זה מיון לבדו.. הקטע שהוא לא יהיה במיון למחזור הזה מפני שהגיוס הוא בחודש אוג' וזה פעם שנתיים, לכן הורדתי אותו.

למעלה