הדרכת הורים

o r 8

New member
הדרכת הורים=הורדת אסימונים

אשמח לדעת היכן עשיתם את הדרכת ההורים. תודה לך.

נסיכה ג

New member
אור אני עשיתי במרפאה של ד"ר מירי כץ

בתה"ש,המדריך היה כפיר. מאוד מאוד מאוד מרוצה! בהצלחה

פרחבר

New member
עברנו את הסדנא בחולון

עם שרית. את יכולה לברר באגודה, יודעת שהם מעבירים סדנאות להורים.

ZOREFSH

New member
פרטים על מה הסדנא

אשמח לקבל פרטים אודות הסדנא שעברתם בחולון והיכן זה. איזו אגודה לברר על הסדנא אם תוכלי לתת יותר פרטים

פרחבר

New member
פרטים :

בסדנא הסבירו את מהות המסמונת, הסבירו את פשר ההתנהגות, נתנו כלים להתמודדות ובעיקר - תמיכה והידיעה *שאנחנו לא לבד* בקטע הזה. אנחנו לדוגמא אמנרו - תודה שהוא רק ADD בלי ה-H.... האגודה היא עמותת ביחד, לצערי אין לי את הטלפון שלהם. הם מעבירים סדנאות ומחלקים חומר על התסמונת. בעיקר לחברים (עלות סימלית בלבד). את הסדנא העבירה שרית, שהיתה (בזמנו) מנהלת הפורום המקביל ב-נענע. אני לא יודעת אם היא עדיין מעבירה סדנאות.

zivadina

New member
הדרכת הורים

יש לנו ספרייה קטנה בנושא. נשמח מאוד אם תוסיפו קישורים לעוד מקומות שנותנים הדרכת הורים.

כולי הערצה

אני מתמודדת עם מה שאת מתארת, ואני לפעמים מרגישה שאין לי את הכוחות להמשיך להילחם , לדחוף, לדבר , להסביר וכולי... למה שהוא ישב לו בכורסה בנחת ואני יתמודד עם הכל? אין לי עבודה, בית, ילדים נוספים? ואיפה החיים שלי בכלל? בעלי טוען שיש לנו ילדה מקסימה , בריאה , מאושרת וכו, רק קצת לא מרוכזת...ועם גישה כזאת איך אפשר לקבל כוח להמשיך לעשות הכל לבד?

את הכוח מקבלים כנראה מהעמדת

הילדים וצורכיהם בעדיפות ראשונה. אין לי תשובה אחרת. הייתי רוצה שהטפטופים שלי מדי פעם, ההסברים, ההקראה מספרים, יעשו משהו. אני מניחה שהוא פשוט לא מעוניין. מתאים לו יותר ככה. אז החלטתי שיש לי 4 לחנך. זה די והותר. אז שיחמם את הספה להנאתו. את כוחי אני מקבלת מהם, מהחיוך שלהם, מכל הצלחה קטנה שלהם בדרך ומנסה שיהיו בוגרים אחראים ונוטלי אחריות. לשמוע מהם בכל הזדמנות: אמא,אני אוהב/ת אותך!' מי צריך יותר

לדט

New member
אני הלכתי לבד להדרכת הורים

בגלל שלגברים כנראה יש נטיה להכחשה. אבל בכל פעם שחזרתי טפטפתי לו על מה דיברו ומה אחרים אמרו ושיש עוד ילדים עם בעיה דומה ואיך ההורים שלהם מתמודדים.ולאט לאט הוא קלט היום הוא מכיר בבעיה ועוזר . אבל עדין שולח אותי לבד לכל ה"אסיפות הורים" וטוען שעדיף שאני אתמצט לו על מה דיברו

אבן החן

New member
אבא והדרכת הורים

במסגרת כל הטיפולים, אבחונים וכו' צריכים למלא מליון טפסים ויש את הטופס הקבוע של מה קרה לילד מאז שנולד ועד היום כאשר גיליתי יום אחד שהבעל שלי פשוט לא יודע למלא את הטופס..... הבנתי שצריך לשתף אותו יותר ולפעמים אני לוקחת צעד אחורה ומערבת אותו בכח. היום הוא יותר מעורב אבל כשכבר יש איזה הדרכה יעוץ וכו' הוא לא שם. עכשיו אני בקורס ביום שישי בבוקר והוא עובד אני הסינגל היחידה שם - כל השאר זוגות!! ובכלל אני מרגישה שהשינוי חל רק בי אני לומדת ואני משתנה והוא נשאר בשלו וזה כל כך מתסכל ולא אפקטיבי (דפקטיבי!!) וזהו

למעלה