לעזור לארגן למצוא להביא לדאוג בקיצור...מה שצריך. אני גם גרה בבית קרקע עם חצר גדולה (למרות שדי קר עכשיו) ומוכנה בשמחה לארח... זהו...אני לא רק זרקתי כפפה אלא גם הרמתי יותר מאחת...
ארגון וכל השאר ואשתדל להגיע להיכן שזה לא יהיה. למרות שמצד שני דליה די צודקת גלימת האנונימיות די נעימה לנו ומאפשרת לנו להיות אמיתיים יותר ובלי מסכות......
אני מנסה לתאר לעצמי את הילדים, כשהם נפגשים, האמת - קשה לדמיין. נראה לי שאם מתקיים מפגש כזה, כדאי לדאוג לנופש הרחק מהבית, לאחריו. אבל יופי של מחשבה. כתבתי סתם בשביל הצחוק, הרי ילדינו מטופלים, רגועים ומסודרים... ר.
היכן אפרת ודליה, אולי בקיבוץ?../images/Emo186.gif|ש
יש איזה אולם או מקום ואפשר לתכנן משהו?כי באמת קריר בחוץ כבר. לא כתבתן אז אני לא יודעת מה אתן חושבות לגבי מפגש? אני לא אביא למפגש את הילדים הם כבר מזמן לא הולכים איתנו למקומות ואירועים, לך תבין את המתבגרים של היום... ותודה למי שהרים את הכפפה כל כך מהר. להתראות בינתיים,
נישמע ניפלא,אין לכם מושג כמה זה יתרום לכולנו ,לדעת שאכן יש בידינו הכוח להזיז הרים וגבעות כדי לתת לילדינו איכות חיים שמגיעה להם ואני באופן אישי רוצה לראות בעיני את האנשים שעושים מלאכת קודש זאת ולא רק להם אלה תורמים גם לכולנו,אז מפגש............חובה.