הדרכה
רבים מכם מדברים על מדריך/מורה גם בלימוד מדיטציה גם בהכוונה במבוך העצמי ה"מורים" הגדולים מוזכרים פה אינספור אבל האמת חשבתי על זה אין לי מושג איפה מוצאים אחד כזה, טוב נו.. אולי לא אושו ובודהה אבל מורה הגון למדיטציה (לא חסר מלמדי הטכניקות אני רוצה את הרגש שם, ורמה) עכשיו הקלישאות כבר ממהרות לצאת מהארון ולרוץ על אותיות המקלדת אבל תאכלס מעבר לעצמנו..(
) שאנחנו המורים הכי טובים שלנו ולזה שלעיתים כשלא מחפשים מוצאים ושכל אחד הוא מורה אנחנו יכולים לקחת מכולם בדרך טעויות או בדרך ישרה ושאם רק נדע להקשיב לקול של עצמנו.. אנחנו כבר יודעים הכל איפה המורים האלו שעוזרים/מדריכים אותנו למצב הקשבה??? ממורים למדיטציה, טאי צי, דמיון מודרך, יוגה ועד לפסיכולוגים והוגי דיעות, פילוסופים
איפה הם??????? איך מוצאים אותם? מישהו מכיר כאלו?! למישהו היה מדריך /מורה כזה שדחף אותו לנקודות "הנכונות" ווהפך את מסע התהיות יותר מעניין, פחות לבדותי?? או שבכלל השאלה היא קלישאה בעצמה?
רבים מכם מדברים על מדריך/מורה גם בלימוד מדיטציה גם בהכוונה במבוך העצמי ה"מורים" הגדולים מוזכרים פה אינספור אבל האמת חשבתי על זה אין לי מושג איפה מוצאים אחד כזה, טוב נו.. אולי לא אושו ובודהה אבל מורה הגון למדיטציה (לא חסר מלמדי הטכניקות אני רוצה את הרגש שם, ורמה) עכשיו הקלישאות כבר ממהרות לצאת מהארון ולרוץ על אותיות המקלדת אבל תאכלס מעבר לעצמנו..(