הדרכה

kung fu

New member
הי אהוד ../images/Emo39.gif

השדר שאת מוסרת לי ... בואו תאפשרו לי לסיים את המשימה בקלות כפי שהיה עד עתה. אוקיי
תודה על המידע. כיצד את יודעת שההדרכות הלכו מצוייין? הן מראייתי האנרגטית והפיסית והן מהתגובות שקיבלתי. אני רואה מה עובר על האדם שאני מדריכה. האם הן היו הכשרה לשתי ההדרכות האחרונות? לא. לפחות לא ככל הידוע לי. אולי שתי ההדרכות האחרונות יהיו קשות וה-8 היו הכשרה. אבל אין לי מושג. האם תפקיד 8 ההדרכות הראשונות סיפקו את הביטחון להתמודדות מורכבת יותר? לא יודעת לענות על שאלתך מכיוון שאיני בטוחה למה בדיוק התכוונת. כל הדרכה עזרה לי מאד. עם כל הדרכה למדתי עוד והתפתחתי עוד, והאמון שבי גבר וגם הביטחון ביכולות שלי. למה 10 הדרכות ולא 8 ? כי כך החליט המדריך שלי. לא יודעת למה דווקא 10 ולא 8
ומהוא השעור שלך פרט לרכישת מיומנות הדרכה? אני לא יודעת אם אני מודעת לכל השיעורים שהמדריך שלי התכוון אליהם. אני רק יכולה לספר במה אני התפתחתי בעזרת המשימה הזו: - תקשורת עם אחרים - הבנה וראייה שאני יכולה לעזור לאנשים שאינם לומדים קונג-פו, כמו שעד כה עזרתי למי שלומד קונג פו (זאת אומרת, שעד המשימה עזרתי רק למי שלומד קונג-פו. לא ידעתי שאני יכולה לעזור בעוצמה כזאת גבוהה גם לאנשים שלא לומדים קונג-פו). - התקדמות בעבודה שלי עם שפע - פתיחות - התגברות על הפחד שהיה לי להיפגש עם גברים זרים ולהדריך אותם. ולמה עכשיו? לא יודעת
וכי למה לא עכשיו? הזמן הנוכחי הוא ההווה. האם את בשלה להדריך גבר בן 46 נשוי + 3 ילדים מנוסה בחיים אך זקוק להדרכה רוחנית נוספת אני משערת שאני בשלה להדריך מי שמוכן שאדריך אותו.

kung fu

New member
תודה רבה לכולכם ובעיקר לאהוד.

נראה לי שהדברים של אהוד עזרו לי להיפתח ולשנות את גישתי. מיד אחרי שעניתי לו על שאלותיו, ישר תיאמתי קשר עם שני אנשים שרצו הדרכה. הכל הלך בקלות ומתוך אהבה איתם. אני נפגשת איתם היום. תודה לכל מי שהביע נכונות לעבור הדרכה איתי. מודה לכם על הכל
בהצלחה ובאהבה
מיכל

MargalitE

New member
כל הכבוד kong-fu ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

בהצלחה בפרוייקט שלך. ובואי לפעמים לבקר כאן בפורום בלי קשר... אור וברכה

kung fu

New member
תודה! אבקר. שמרתי את הלינק ../images/Emo13.gif

עידכנתי את המדריך שלי שהשלמתי את המשימה היום. הוא אמר שהוא יתן לי משימת המשך....! אין לי מושג מה היא תהיה, אבל זה טיפה מפחיד אותי

berrya

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo51.gifנהנתי

kung fu

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif יהההה!!!! גם אני!

למעלה