הדרכה

kung fu

New member
הדרכה ../images/Emo42.gif

קיבלתי מהמורה שלי להתפתחות אישית משימה - להדריך 10 אנשים בכל נושא פנימי שהם ירצו. הדרכתי כבר 8 אנשים וזה מאד עזר להם
יש כאן מישהו/מישהי שגר/ה בתל אביב שרוצה הדרכה בנושא פנימי? (למשל, קבלה עצמית, הרמוניה עם אחרים, שפע, זוגיות, משקל ועוד) קדימה!
פרטים נוספים: - זה חינם - מדובר על מפגש חד פעמי שאורכו מקסימום עד שעה וחצי

F650

New member
זהירות תלמיד קשה לפנייך

את בטוחה שאת מוכנה לאתגר? אם כן במסרים.

kung fu

New member
אני מוכנה להדריך מי שרוצה שאדריך

אותו
למה אתה מגדיר את עצמך כ"תלמיד קשה"? איזה נסיון יש לך עם עצמך בנושא זה?

F650

New member
שום נסיון../images/Emo10.gif

מחסומים מכאן ועד הירח. נו גברים פחות "גמישים" פיזית ונפשית לא? מסרים?

Tal_Ya_Tal

New member
סתם סקרנות../images/Emo9.gifF650

למה אתה חותם 'חלה טעות'....? האם אתה סבור שאתה טעות
L&L TALYA

F650

New member
טל../images/Emo70.gif יא טל../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif

זוהי הודעת שגיאה שמקבלים עקב שאילתת SQL לא מוצלחת או עקב תקשורת לקוייה בין המשתמש לבסיס הנתונים. זה משהו כמו "אין גישה לדף". יש אפילו גרסאות מצחיקות לנושא (כדאי לקרוא את מה שכתוב) יכלתי להתפלסף על הגבול הלא ברור ביין סיביות ונשמה בעדין הפוסט אינטרנטי אבל אז תחשבי שאני נורא חכם וכאלה אז... זו החתימה שלי כי סתם נראה לי מצחיק לשים את זה בחתימה. למדתי בחיים יותר מדי לחבר אחד ועוד אחד. לא למדתי לחבר אחד ועוד אחת. |איקון של רווק|

Tal_Ya_Tal

New member
F650../images/Emo9.gif יקר../images/Emo8.gifידוע לי מתי ההודעות ה

ללו עולות. לא זה מה ששאלתי אותך. א-ב-ל ענית תשובה מתחמקת כהלכה
. אז למה אתה כועס??? והשם הוא טל-יה-טל
ולא כפי שכתבת כפי הנראה ב-מ-כ-ו-ו-ן L&L TALYA

pocahontas2

New member
אני מוכנה להתנדב....

אולם יש בעיות טכניות מכיוון שאני גרה רחוק.... או שנתאם מראש. צור קשר בכל מקרה
גלי

kung fu

New member
אין בעייה שתגורי רחוק...

כל עוד את יכולה להגיע לתל אביב. אני בחורה אגב, ולא בחור

nehud

New member
אשמח להתנסות אבל....

לפני כן אני מעוניין לדעת מהוא השעור, ההתפתחות, התיקון אותו את מבקשת בכך שלקחת על עצמך את המשימה (התשובה לא חייבת להיות ציבורית) חג שמח עם הרבה א-
אהוד

kung fu

New member
הנה הפירוט ../images/Emo13.gif

אני לומדת קונג-פו כבר כשלוש שנים. קונג-פו לא במובן שלא מנות לחימה, אלא לומדים את הקונג-פו עצמו שזאת אמנות הלמידה (כולל לימודי הדרכה, דמיון, ועוד), וכמו כן את החלק של הריפוי והחלק של הגנה עצמית. מה שכתבתי עכשיו מאד קצר ולא מתאר הכל. בכל אופן, כחלק מהלימודים אנו גם לומדים להדריך. קיבלתי משימה מהמדריך שלי להדריך 10 אנשים שלאלומדים קונג-פו. הדרכתי כבר 8. אני רוצה להשלים את המשימה ובגלל זה מחכה לעוד 2. זה הכל
זה שאני מדריכה אחרים - מקדם אותי, ואת האחרים שאני מדריכה - זה מקדם אותם.

nehud

New member
האם עמידה במשימה הכמותית היא..

העיקר "אני רוצה להשלים את המשימה ובגלל זה .... זה הכול" נקודת המוצא שלך מקשה עלי לקבל את ההדרכה שלך. ב-
אהוד

kung fu

New member
קודם כל תודה על ההארה.

לא שמתי לב למה ששידרתי. כשאמרתי "זה הכול" אז התכוונתי שהמשימה היא לא איזה תיקון שעלי לעבור או משהו כזה. התייחסתי למה שכתבת. ניסיתי להבהיר את המשימה בפשטות ובענייניות. יכול להיות ששידרתי משהו מסויים בהודעתי שלא התכוונתי אליו. אולי שידרתי חוסר סבלנות מכיוון שכל 8 ההדרכות הלכו מצויין ואילו ה-2 האחרונות לא זזות. בכל פעם שפנו אלי אנשים אז הם לא יכלו כל הזמן, וכל מיני דברים טכניים כאלו. בקיצור, כנראה ששידרתי משהו כזה. המשך יום נעים

nehud

New member
השדר שאת מוסרת לי ...

בואו תאפשרו לי לסיים את המשימה בקלות כפי שהיה עד עתה. כיצד את יודעת שההדרכות הלכו מצוייין? האם הן היו הכשרה לשתי ההדרכות האחרונות? האם תפקיד 8 ההדרכות הראשונות סיפקו את הביטחון להתמודדות מורכבת יותר? למה 10 הדרכות ולא 8 ? ומהוא השעור שלך פרט לרכישת מיומנות הדרכה? ולמה עכשו? האם את בשלה להדריך גבר בן 46 נשוי + 3 ילדים מנוסה בחיים אך זקוק להדרכה רוחנית נוספת
אהוד

arlot

New member
אהוד זה קצת תוקפני לדעתי אבל

אני לחלוטין מבין את הנקודה שלך ,יש הרבה בשאלה ואשמח לשמוע ממנה תשובה .

למעלה