"הדרך" שלכם לעשות מאגיה.

wicca_sphere

New member
"הדרך" שלכם לעשות מאגיה.

שלום כולם. מה הדרך שלכם לעשות מאגיה? איך א-ת-ם (כל אחד בצורה אישית ואחרת הרי..) שואבים אנרגיה? איך א-ת-ם מטילים את הלחש עצמו? איך א-ת-ם אישית משחררים את האנרגיה? פשוט מעניין אותי כל אחד פה והדרך שלו
שלכם wicca sphere

holy_sheep

New member
זאת שאלה מסובכת...

מה אתה רוצה שאנשים יענו? יספרו בפורום את כל התהליכים שהם עושים בכישופים או סתם במדיטאציות? אני מציעה למקד את השאלה לנושא מסויים... אבל אולי אחרים יצליחו להעביר את זה יותר טוב... שאלה מעניינת ונושא טוב לדיון בפורום... קבל ח"ח וציון לשבח מכבשתך הקדושה! מהההההה לכולם

wicca_sphere

New member
טוב, חידוד השאלה:

איך א-ת-ם אישית שואבים אנרגיה? (או מעלים את רמת האנרגיה) איך א-ת-ם אישית משחררים אותה? באיזה תחום במאגיה אתם? הרמטי, טקסי, גבוהה... מספיק מחודד?

nepthys

New member
בואו נראה..

אני אישית בוחרת סגנון פגאני פשוט, ללא שיוך לאל, ופשוט משקיעה בו המון אנרגיה. באותו הזמן, אני לומדת על מסורות אחרות ומנסה לבחור את שלי. אני התחלתי בזמן האחרון מאוד להתעניין בהרמטיקה, אבל אני עדיין לא מזניחה את הלימוד שלי על דברים אחרים, כי אני חושבת שידע כללי הוא מאוד חשוב. את הטכניקה של הפולחן עצמו הסברתי כאן לגבע כבר פעם אחת, וגם את הטכניקה של הריכוז הסברתי ב"מאמר קטן שכתבתי בהשראת גבע"...אתה יכול לצוד אותו מהדף הקודם של הפורום ולהגיב שוב, אם בא לך..

בעעעעעעע.....נראה.

ריכוז זה הדבר הכי חשוב בשבילי . רק אם אני מרגישה שהייתי מספיק מרוכזת אני מאמינה שזה ישעה משהו...אניווי אני לא עושה הרבה. בעקרון הדרך שלי זה כל דבר שמעלה את הריכוז שלי...נורא עוזר שקבוצה חוזרת ביחד על משהו...הדרך היותר טובה לדעתי. במצב כזה,אני מרגישה שאני מתמלאת באנרגיה.זהו. מאיפה? למה?...אני עוד לומדת/חושבת על זה

למעלה