הדרך פתוחה ...

שירקאן12

New member
הדרך פתוחה ...

דירות שנבנו על אדמות קק"ל יירשמו לערבים בטאבו יום רביעי, 6 בפברואר 2008, 21:34 מאת: מערכת וואלה! על פי הוראת שר הבינוי והשיכון זאב בוים (קדימה), מינהל מקרקעי ישראל ירשום בטאבו דירות בכרמיאל לערבים ישראלים על אף שהן ניבנו על אדמות הקרן הקיימת לישראל. זאת, לאחר פנייה של ח"כ איברהים צרצור (רע"מ-תע"ל). צרצור אמר הערב לגלי צה"ל כי הוא "מקווה שמדובר בהתחלה של תהליך שיוביל לשוויון ושאדמות המדינה יעמדו לרשות כלל אזרחיה". על פי קק"ל, המדינה מעניקה לה שטחים חלופיים כאשר אדמותיה נמכרות לערבים וכי על מה נלין.....

orna47

New member
היי שירקאן :))

במגילת העצמאות החליטו שאין להפלות אדם בגלל דתו מינו או גזעו הערבים תושבי המדינה בהחלט רשאים לקנות אדמות מדינה כחוק. כשהמדינה מפקיעה אדמות לטובת פרויקטים שונים ומשונים משלה זה כן בסדר?

שירקאן12

New member
במגילת העצמאות החליטו שאין להפלות אדם בגלל דת

נכון ... ומה עם הגנה על המולדת???. מה עם דגלים בחג העצמאות??? וכ"ו..... אגב מה עם הנכבה..... שהדרך לקניית אדמות תהייה זהה ולא חד סיטרית.

שירקאן12

New member
orna47 נניח

שליד ביתך יש שטח אדמה וערבים קנו אותו. מה דעתך על כך שהם הולכים לבנות מסגד .....

שירקאן בוקר טוב...

לידיעתך ממש בבלוק שלי גרים כמה מבני דודינו אמנם לא כרשו את הבית...אבל אצלנו ישהם כבר לא מעט משפחות שבנו בתים כאן אצלנו בתוך העיר ....אני ממש לא מאושרת ..הייתי אומרת מודאגת....אף אחד לא עוצר אותם מקניית אדמה כאן ושם......מקוממת אותי התופעה בעיקר אצלנו בשיטחי המדבר שעליהם טונים יושביהם בעלות....ומציגים קושאנים מימי המנדט...ולמדינה אין מה לעשות כנגד זה כלום..מקוממת יותר הבנייה הבילתי חוקית ..אתה פשוט לא מתאר לעצמך מה הולך כאן באזור...כל מאן דבאי קובע את ביתו, חנותו, מוסכו, איפוא שבא לו..בלי אישורים..לעיתים על דרך חיונית למשל למרפאה...ואז כדי שאפשר יהיה לעבור בשטחו למרפאה הוא דורש כסף רב...כל נושא רכישת הקרקעות הפך לפוליטי/ביטחוני..אז שלא יקומו לי יפיי נפש ויצעקו על אפלייה בנושא...בואו ותראו מה קורה בנגב בעניין....ממש הפיקרות, בזיון, והמדינה לא עושה כלום....

למעלה