הדרך להתמודד עם מתקפה באלכסון

bluexx

New member
תמיד הורסים לי את הכיף ;-;

תבין ריו אני טרול, נא לפנות לויקי לפני שאתם חושבים אפילו להגיב ב"ידעתי שאתה גבוה ושעיר אבל אני יותר גרוזיני אז ניצחתי!!!!" אני צריך את המריבות האלה כי אם לא אני אמות משיעמום מה גם שבלי המריבות האלה הפורום הזה מת... עובדתית זה נכון... חוץ מזה מתי לאחרונה אילפת חיית פרא על ידי כך שאמרת לה "תעשי ככה"? תעשה לי טובה הודעה אחת אחרי שהתנהגת כמוהם ואתה בא להטיף מוסר.. בקשר להערה על החכם- רק אידיוט גמור מחפש עזרה בפורום שמלא בשחקנים חלשים תהיה בטוח ששחקן חכם ילמד את הכל לבד ויותר בתוך כחודש שזה פחות מהזמן שיקח לו להשיג מידע כלשהו שלא נדבר על הוצאתו לפועל מהפורום הזה השם שלו זה דארקי או איך שהוא רוצה "אני אפל" או "אייאםדארק" קצת מצחיק אמרת "פאקינג" במשפט הזה מר מטיף מוסר...

Ryuusuke

New member
תשמע, כל שחקן צריך להתחיל מאיפהשהוא

אני התחלתי מהשרת של יאהו, שגם הוא מלא ברוב של שחקנים חלשים. לאט לאט מתחילים להבין טיפה מהמשחק, ואז מתקדמים למקומות יותר טובים (סנסיי'ס ליברארי, מישהו?) חוץ מזה, שיש כאן אותי ואותך, שאנחנו לא רעים, ו LeCagot הוא גם סבבה כזה, אז יש ממי ללמוד.

Noamz2

New member
מספר דברים... לעניות דעתי.

1) הפורום הזה ימשיך להיות מוקד משיכה לשחקנים חלשים אם כולו יהיה מלא במריבות שלך (או של כל אחד אחר). שחקן מקצועי ידיר רגליו ממקום שכזה, ולבסוף גם השחקנים החלשים יעזבו. 2) אני חושב שהפורום דווקא יבנה אם אנשים יותר יתעניינו וישאלו שאלות. הדדיות ושיתוף אם המפתח ליצירת קהילה מגובשת ופורה. 3) מה שכתבת כמה פעמים על כך שמטיפים לך מוסר. אף אחד לא אוהב שמטיפים לו. אבל בגרות נפשית מחייבת לקבל את האמת כמות-שהיא, בלי קשר למי שאומר אותה. "ישמע חכם ויוסף לקח...". 4) סליחה שאני "אדיוט גמור". לא, לא התרגשתי
. אני דווקא מאד מרוצה מהשאלה ששאלתי ! אני שחקן מאד מתחיל כמו שכבר אמרתי והתשובה שקיבלתי היא הרבה מעל לרמה שלי. מה שאומר שאכן אני אוכל להעזר בפורום הזה ובקהילה שבו.
תודה לכל העוזרים הנחמדים!

bluexx

New member
תשחק בKGS יומיים

כל השאלות שלך יעלמו... על אחת כמה וכמה אם תפגוש מישהו כמוני שמלמד שם חדשים בקצב אני רואה שבאמת קשה לך להבין את זה, וזה מאוד הגיוני , אני נהנה גם מההטפות מוסר המגוחכות האלה כי הן תמיד נשמעות טיפשיות ונאיביות אני רק מוצא שכדאי לי להסביר את עצמי בכל פעם כדי שאלה שמטיפים מוסר לא חלילה יחשבו שאני לא מודע לתוצאות, אני מודע לתוצאות ומעודד אותן אתם מקשקשים הרבה על עזיבה המונית רק שגם ככה אין פה אנשים אקטיביים אז מה כבר יש לעזוב? חוץ מזה מניסיוני אנשים עוזבים פורום בלי הודעות מהר יותר מאשר פורום שיש בו המון הודעות על שום דבר זה לא כאילו שאי פעם ,כשהייתה פה שאלה לא עניתי אלא התחלתי לריב עם דארקי הקורבן התמים הפרטי שלי אם אתם מתלוננים שאין פה כלום חוץ מריבים- זה באשמתכם בלבד כי אתם לא שואלים שאלות

gogomama

New member
אני מתחיל

bluexx אני מתחיל אתה יכול ללמד אותי בקגס??? הכינוי שלי זה freestuff

imdark

New member
אז ככה

כרגע אני מחזיק ביד ספר של מקצוען 7 דאן (יאלין יאנג) שקורה לזה ג'וסקי ומסביר בידיוק את מה שהסברתי ושימארי כפול הוא דוגמה לשימוש בג'וסקי וסיבה להשתמש בו ברגע שאתה מראה לו ג'וסקי אתה לא מלמד אותו שום דבר ההמלצה שלי הייתה רק מבחינה לימודית והיא אכן הייתה המלצה גם עם אתה חזק ממני יש לי ניסיון בלימוד והדרכה ואני יודע שההסבר שנתת מרתק ככל שיהיה לא יעזור לשחקן מתחיל להתחזק אני מצטער עם פגאתי בך באיזה שהיא צורה כתבתי את התגובה בלי שום כוונה לזילזול אני לא מכיר את הרמה שלך

bluexx

New member
רק שתבין

ספרים של דאנים הם ספרים של דאנים הדאן כותב את זה מתוך ידיעה ברורה שאפשר לפלוש ל3-3 רק כשזה משתלם ליריב שתעשה את זה והיריב בהחלט יחסום את זה ברגע שזה לא ישתלם לו יותר מה שאתה לא מבין זה שעד בערך 15 קיו אף אחד לא מסוגל לתזמן את הסגירה של ה3-3 ככה שלדעת את הגוסקי הזה, עם קצת שיקול דעת זה דבר חיוני מאוד כן זה גוסקי אבל הוא לא רגיל, זה גוסקי שמהווה גוסקי רק החל מהמהלך ה70-80 והופך להיות פלישה ראוותנית חד צדדית בערך במהלך ה120-150 כל תזמון מוקדם יותר זה נזק לפולש, כמובן זה יכול להשתנות בהתאם למצב הלוח שיכול להיות שונה מה"רגיל"

imdark

New member
גם את זה כתבתי,לא?

וגם אז הג'וסקי לעיטים רחוקות יופיע בצורה כזו בגלל שעד הנקודה הזו במשחק רוב הסיכויים שלאחד מהשחקנים תהיה אפשרות לטריק פליי באיזור אבל הוא אדיין לא יופיע במלוא כוחו והשפעתו בשביל שחקן ברמה של קיו 30 פלישת שלוש על שלוש היא נקודת מפתח להתקפה ולכן לידה גם יש כמה של הגנה אבל זה אדיין לא ישנה כלום כאשר משחקים מבוססים על קריאה פשוטה והתקפה ישירה עדיף להסביר לשחקן מתחיל על ההשפעה הפשוטה של המהלך מאשר ללמד אותו ג'וסקי

Ryuusuke

New member
...

כמו שבלו אמר, זהו ג'וסקי לא ג'וסקי סטנדרטי, וכאשר תבצע אותו בתחילת המשחק, הלבן ירוויח הרבה יותר. כאשר תבצע אותו בסוף המשחק, השחור ירוויח הרבה יותר, לכן, על מנת שהוא יהיה ג'וסקי, צריך תיזמון מדויק מאוד (שרוב הפעמים לא יתקיים). בנוסף, יאלין יאנג, עפ"י שמו, הוא אינו יפני ~ ולכן לא משנה עד כמה טוב הוא משחק, הבנתו של המונחים יכולה להיות שגויה במקצת, או שהוא מנסה לפשט את זה עבור השחקנים החדשים ומשתמש במושג באופן שגוי, על מנת שמאוחר יותר, כשזה יהיה רלוונטי, מי שקרא את ספרו, יוכל להבין מחדש את המושג, כאשר כבר יהיה לו נסיון והוא יידע מה הכוונה ברווח זהה. עכשיו, לא אכפת לי אם אתה חושב שיש לך נסיון בלימוד והדרכה, אתה חושב שלי אין? ההסבר שנתתי, לא היה הסבר בו ניסיתי להסביר לשחקן החדש בפרטי פרטים איך הג'וסקי הספציפי עובד. הוא שאל מה התגובה, אז נתתי את התגובה הנפוצה ביותר, וגם הכי פשוטה. הוא שאל מה יקרה אם משהו ישתנה ברצף, נתתי לו תשובה לגבי זה גם כן. אני לא יודע עד כמה אתה חושב שזה לא עזר לו, אני רק יודע שבסוף שיחתנו, אני קיבלתי תגובה, ואני מצטט: "נהניתי לקרוא, תודה." מכאן אני מבין שהוא הבין את ההסבר שלי, ולמד מזה משהו - כלומר, זה כנראה כן עזר לו. מי אתה שתשפוט האם השחקן המתחיל הבין או לא? הוא שישפוט, ועפ"י תגובתו, אני מבין שהוא הבין. ההנחות המוטעות שלך הן אלה שפוגעות, לא משנה בכמה תמימות אתה כותב אותן, במקום להגיד "אני לא מכיר את הרמה שלך" והניח הנחות שגויות בבסיסן, אתה יכול לדבר איתי קצת, אולי להכיר אותי, היי אולי אפילו להיות מכר טוב שלי! ואז לא רק תדע מה הרמה שלי כשחקן גו, אלא תדע גם אם יש לי נסיון בלימוד והדרכה, ועד כמה אני מעורה בענייני הג'וסקי. והערה אחרונה, אני חושב שללמוד מספר זה לא השיטה הכי טובה להתקדם, כי אתה נתקע עם הסגנון משחק של מי שכתב את הספר. אני חושב שאפשר לנסות דברים מהספר, ובכך ליצור לעצמך סגנון משחק ייחודי משלך. בסופו של דבר, הדרך היחידה ללמוד - היא לשחק ולעבור על המשחקים לראות איפה היית יכול לשחק יותר טוב, איפה היריב היה יכול לשחק יותר טוב, ואיך היית יכול להגיב לו אם הוא היה משחק יותר טוב. בברכה, הקפטן.

imdark

New member
אני לא רוצה לריב

כתבתי את שמו לא נכון והוא אכן סיני וכרגע הוא 7DAN http://senseis.xmp.net/?YilunYang ובקשר לJOSEKI http://senseis.xmp.net/?33PointInvasion ברגע שאני מאיר לך בקשר למשהו אני לא צריך להכיר אותך כדי לאשות זו כל מה שאני יכול הוא להגיב שאתה כותב ברגע זה וזה לא משנה עם יש לך ניסיון או לא ברגע שיש לי מספיק ניסיון כדי לבצע את האהרה זו זכותי להאיר ולך או לאף אחד אחר אין זכות להשתיק אותי יש לך זכות להתעלם ממני אבל ברגע שאתה מגיב תגיב אלי אל התגובה שלי לא אל הרמה שלי ואני מאמין שגם עם הוא הבין את ההסבר שלך ההסבר הזה לא יעזור להתחזק וזו בידיוק הנקודה שרציתי להבהיר יש שחקני שלמדוJOSEKI כל החיים שלהם ונשארו בליגה התחתונה ברמה שלו JOSEKI לא יעזרו לו הרבה(אותו סיפור עד אחרי רמה 20 בערך) הוא צריך להתקרב להבנת המשחק ולהתחיל להעריך מהלכים הסבר כזה לא ייתן לו שום דבר ובקשר ללמידה מספרים אני מכיר מספר שחקנים מקצוענים שיכולים לומר לך שהם בחיים לא היו מגיעים לרמה שלהם בלי ספרים ובקשר למה שאמרת ללהיתקע עם סגנון המשחק זה כבר תלוי באיכות הספר והמורה שכתב אותו יילון יאנג הוא מורה שמפורסם בתאוריות משחק מערביות שנולדו כדי ללמד את תלמידיו החדשים לצטט:"עד אשר הגעתי לאמריקה התלמידים שלי תמיד אמרו "כן מסטר אני מבין" אבל פה הם אומרים "כן מסטר אני מבין , אבל למה? איך שוני כזה קטן יכול לשנות את כל המבט על המשחק" יילון מדהים בכך שהוא מלמד אותך תובנות ולא רק מהלכים כפי שנאמר הוא רק מראה לך את הדלת אבל אתה צריך ללכת דרכה אני לא רואה את סגנון המשחק שלו אלא את מה שהוא חושב אליו בזמן שהוא בוחר מהלכים

Ryuusuke

New member
סיני זה לא יפני

השפה הסינית והיפנית, עד כמה שאתה חושב שהן דומות, שונות אחת מהשנייה כמו שעברית רחוקה מהונגרית. עכשיו, התגובה שלך להסבר שלי לא הייתה נכונה לגמרי, ולכן אמרתי, תשקול מילים לפני שאתה מנסה לתקן מישהו. בייחוד כשהתיקון שלך לא ממש עזר לאף אחד להשתפר, אלא סתם היה תיקון של קטנוניות. ו..לגבי המשפט האחרון ~ היפנים יותר טובים מהמערביים בייחוד בגלל הסיבה הזו - הם לא שואלים שאלות, הם מבינים למה משחקים ככה ולא ככה, תוך כדי משחק, ולא כשמסבירים להם. אה, ואל תנסה לצטט את מאטריקס בקונטסט הלגמרי הפוך. ועכשיו אני לא מתכוון להגיב לך שוב, וגם לא לקרוא את התגובה שלך, אז אל תטרח, כי אני יודע שאתה עדיין לא בוגר מספיק כדי להסתכל על תפיסת עולם של מישהו מנוסה ממך, ואתה פשוט תחזור על מה שאמרת אלפי פעמים, מבלי לנסות להבין למה אולי אתה לא צודק לגמרי.

imdark

New member
וואו

זה מדהים הוא עושה בידיוק את מה שהוא אומר לי לא לאשות אני התנצלתי והסברתי למה כתבתי את מה שכתבתי והוא הרים את האף והעליב אותי אני לא צריך שתקרא את ההודעה שלי ואני כותב אותה רק כדי לא לשמור את הכאס בפנים עם זה פשע תזרקו אותי מהפורום אני מכיר אתה שתי השפות ובזמן החופשי שלי למדתי מעט משתיהן למרות שהמילה JOSEKI היא ביפאנית קיימת מילה אחרת בסינית בעלת אותה משמעות dìngshì אין סיבה שבגללה שחקן ברמה שלו לא יידע מה המשמעות של המילה עם אתה רוצה תחפש אותה אפילו בסנססיס בדקתי את אצמי לפני שהגבתי רק נקודה קטנה ואחרונה הביטוי הזה היה קיים הרבה לפני מטריקס עם אני לא טועה הוא יפני במקור

bluexx

New member
נו ריו אנחנו כבר נהנים?

אמרתי לך אם אני לא קופץ פנימה אתה לא תצליח להשתיק אותו... קשה לדבר עם דארקי בעברית פשוטה יש לו בעיית הבנת הנקרא קטנה... בוא דארקי אני אסביר לך: "ה3-3 זה משהו שחייבים לדעת ואין לו שום קשר לשום טריק פליי , הוא שימושי, הוא יעיל, הוא אולי לא קורה הרבה במשחקים ברמות גבוהות כי היריב חסם אותך בזמן אבל אם יש לך את הצאנס לזה בתזמון טוב אז אתה חייב לעשות את זה ולעקוב אחרי הגוסקי הזה כי אחרת רק אתה מאבד, אין לזה קשר לגוסקי, אין לזה קשר לטריק פליי, אין לזה קשר ליפן סין או למטריקס או לכל מה שאתה מתכוון להגיד בתגובה , פשוט תשתוק תהנהן ותלמד את הגוסקי-תזמוני הזה בעל פה כי הוא מיוחד וחשוב שתכיר אותו אחרת אתה לעולם לא תנצח כשהיריב ישחק אותו ואתה תנסה לענות בדרך אחרת" אם אתה רוצה שנוסיף לזה ריב אנחנו יכולים אני נהנה מכל רגע ומההתבכיינות של 40 איש שבאה אחר כך...

LeCagot

New member
טוב, פה הדיון/וויכוח נגמר../images/Emo150.gif

בואו נסכם: חשוב להכיר ג'וסקי כדי ללמוד מהם, ולא ללמוד אותם. עבור מתחילים הרבה פעמים הג'וסקי הוא מראה כיוון, מלמד איך צריך לחשוב,וזו הנקודה שהיתה צריכה לעבור פה.. בלו - נו, מה אני אעשה איתך
ריו - כל הכבוד על הסבלנות והרצון לעזור לחדשים. imdark - כל הכבוד גם לך על הרצון לעזור ולשתף בידע. תעשו לי טובה - בלי מלחמות מקלדת. תשמרו את זה לטורניר שייפתח בקרוב

Ryuusuke

New member
וכמו שאמר איש חכם מאוד

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.

למעלה