טוב, תקשיבו שלושתיכם (בלו גם אתה <<
הפורום הזה נועד ללמד אנשים גו, לא בשביל המריבות הטיפשיות שלכם שאני רואה בערך כל פעם שאני נכנס לפורום הזה. אם אתם רוצים לריב, תעשו את זה במסרים האישיים, או יותר טוב, ברחוב עם לום ומחבט בייסבול (לפחות אז יהיה קצת אקשן!). מאור, אתה מעיר לי על כך שהבאתי לimdark אונד מהחיים, אבל זה רק כי הוא ניסה להתנשא מעליי ולהוכיח לכולם שהוא יותר טוב ממני, כשכל מה שאני ניסיתי לעשות זה לעזור טיפה לנועם להבין את הבסיס של כל העניין הזה של ג'וסקי ונקודות 3-3 ו 4-4. בלו, באימאש'ך, תהיה _קצת_ פחות ציניקן וביקורתי. אתה לא רוצה להבריח את כל האנשים מהפורום נכון? אולי יש כמה אנשים שבאמת הם סתם מפגרים ומעצבנים -היי אולי אפילו רובם ככה (ואני לא מתכוון לאף אחד ספציפי אז נא לא להיעלב). אבל אולי בין כל המפגרים האלה יתחבא איזה איש אחד או שניים שבאמת יש להם פוטנציאל להיות שחקן מעולה, אנחנו לא רוצים להבריח אותו, אלא לעודד אותו לשחק (וגם את המפגרים, כי אולי עם עבודה קשה הם גם יגיעו רחוק P: ) ואחרון חביב, imdark (איך פאקינג מאייתים את השם שלך בעברית?) - אני יודע שאתה רוצה להרגיש כמו מורה גו דגול, ואני בטוח שאתה חזק מהרבה מאוד אנשים שאתה מכיר. אבל בנאדם דגול באמת, הוא אדם היודע להכיר באנשים חזקים ממנו, וללמוד מהם על מנת לעבור אותם. זו הגישה היפנית להכל (גו, קנדו, בייסבול, וכו') . לכן, כאשר מגיע אדם חזק ממך, במקום לנסות להראות כמה אתה חזק ממנו, תנסה ללמוד ממנו את הידע שהוא מנסה להעניק לציבור, אפילו אם זה דברים שאתה חושב שאתה יודע, לראות אותם מפרספקטיבה אחרת לעולם לא יזיק לך. ואולי בזכות הידע הזה, בפעם הבאה שתיפגשו, לא רק תהיה ברמה שלו, אלא גם תהיה חזק ממנו, ותוכל ללמד אותו דבר אחד או שניים. לסיום אני רק רוצה להגיד, שחבל לי שהפורום לא כל כך פעיל בדיונים כמו הדיון שנוצר פה עד שהתחילו המריבות השטותיות. נורא נהניתי לעזור לנועם. ואני מקווה שכן ירבו כמוהו, שחקנים שמתעניינים ושואלים וחוקרים, על מנת להבין כל פרט ופרט בכל מהלך. אם תגיבו לי בתגובות מפגרות, ציניות, מתנשאות, וכדומה, אני אתעלם. אנא השתדלו לשקול את מילותיכם בחוכמה לפני שאתם לוחצים "שלח\י" הקפטן.