"הדרך הכי גרועה".^^

אנבלייי

New member
ברגליים,

כשהן מלוכלות במתחת לציפורניים, עם מספריי תפירה ענקיות, על המיטה של החבר שלך. הדרך הכי גרועה להשתגע?

think shon

New member
להשתגע בכללי זה לא דבר רע,אבל אם כב

+ר אז בלוויה של החיפושית שלך. [באמת,חיפושיות לא אוהבות שמשתגעים להן בהלוויות.] הדרך הכי גרועה.....לחייך לחבר.[חבר חבר במקרה הזהP:]

נׁעה

New member
תלשו לי שערה, זה כואב...!

הדרך הכי גרועה לפרסם אתר נופש

InvisibleTouch

New member
בניסיון להציל חתולה תקועה.

הדרך הכי גרועה לבקש מהמורה לצאת לשירותים?

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif המורה זה כבר זורם..

אפשר לצאת? הדרך הכי גרועה לעתיק במבחן?

Damn it

New member
לצעוק לה

מהצד השני של הכיתה "אני במחזור".. הדרך הכי גרועה לגלות שיש לך חור במכנסיים ובדיוק לבשת חוטיני?

shanchan

New member
כשאת בדיוק נואמת בטקס יום הזכרון,

על במה במרכז החדר, כשחבורת ערסים צועקת לך "אחלה חריץ בובה". הדרך הכי גרועה לספר לחברה הכי טובה שניסית להתאבד.

נׁעה

New member
אחרי שהכנת לעצמך כוס עם רעל

ולה כוס בלי, אבל התבלבלת בכוסות. הדרך הכי גרועה לצום?

Damn it

New member
כשמהשפחה שלך

לא צמה ואמא שלך במצברוח חגיגי והכינה ארוחה בעלת 7 מנות. אין לי חיים :|. הדרך הכי גרועה להצטנן?

InvisibleTouch

New member
לעשות מבחן "למי יש גרון יותר עמוק"

ולדחוף לגרון את הארטיקים הארוכים האלה, לזכות, ולמחרת להתפלא שאת לא יכולה לנשום מרוב כאב גרון.
מניסיון]; הדרך הכי גרועה לצאת מהארון?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifבדיוק אחרי שיחה משפחתית

שכולם הביעו דעות פרימטיביות והומופביות מטורפת. הדרך הכי גרועה להיזרק?

shanchan

New member
אחרי שאת תופסת אותו מנשק את

החברה הכי טובה שלך, במסיבת יום הולדת שלך, על המיטה שלך. משהו כזה. הדרך הכי גרועה לישון?

חמצמצה

New member
על איברים:X

ואז הם נרדמים, ואת מתעוררת בלי תחושה ביד למשל. אוי כמה שאני שונאת את זה. הדרך הכי גרועה להקיא?

אנבלייי

New member
שתי אפשרויות:

ושתיהן תחת הכותרת: בהאנגאובר מטורף- 1. כשאת שוכבת על חבר שלך שעושה "זה בסדר, אל תדאגי, תיכף תרגישי יותר טוב" ואז את מקיאה עליו 2. יום אחרי שהתקשרת להורים שיכורה באמצע גן ציבורי וצרחת "אמאאאא אני שיכורהההההה תצילי אותייי בוווהווו" בחדר שלך, כשאמא וסבא עומדים ומסתכלים עלייך. מנסיון. הדרך הכי גרועה לרקוד?

רחלי03

New member
לעלות על הבמה בהתלהבות

ולגלות ששכחת לגמרי את כל הצעדים. הדרך הכי גרועה לפגוש מישהו מפורסם שאתה מעריץ שנים?

אנבלייי

New member
גם לגזור ציפורניים ברגליים

או לחייך לחבר זה לא דבר רע :> כולם דבירם נהדרים.

למעלה