הדרך האינדיאנית

הדרך האינדיאנית

שלום, אני חדש כאן בפורום רוחני. רציתי לדעת מה דעתכם על הדרך האינדיאנית? האם הדרך העתיקה הזו עדיין רלוונטית היום בעידן החדש? אני שם לב שבתורות החדשות, רוב תשומת הלב מופנית לשמיים והאדמה כאילו נשכחת, בעוד שהאינדיאנים מוציאים רפואה שלמה מהאדמה (וגם מהרוח). אשמח לשמוע מניסיונכם בתחום. תודה.

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo140.gifיסודות האדמה../images/Emo24.gifברוך הבא

מטרת החיים בגוף הפיזי היא להגיע להתפתחות רוחנית. כלומר, ישנו חומר לימוד שאנו אמורים ללמוד כאן, על מנת 'להמשיך הלאה' בדרכינו. 'חומר הלימוד' איננו משתנה. אך אפשר ללמוד אותו בדרכים שונות. למה הדבר דומה? אם היית צריך ללמוד מתמטיקה. היית בודאי מעדיף ללמוד זאת בשפת אמך ולא בשפה זרה נכון? על מנת שתוכל להבין את החומר בצורה האופטימלית, רצוי שתשתמש בשפה שנהירה לך ביותר. על כן, ישנן אפשרויות רבות ללמוד את אותו הדבר עצמו. מישהו יכול ללמוד מתמטיקה בעברית- כי זוהי שפת אמו ומישהו אחר יעדיף ללמוד מתמטיקה בצרפתית, ברוסיות, בערבית וכד'. כל אחד בשפת אמו הוא. אותו הדבר נכון גם לגבי הדרך הרוחנית. לגבי אדם אחד הקבלה יכולה להיות השפה שבה הוא יבחר ללמוד זאת ואילו אדם אחר(כמוני למשל)השפה של הקבלה נשמעת לי כשפה זרה ואילו הטרמינולוגיה של הקורס בניסים מדברת אלי הררררבה יותר. א-ב-ל 'שפת אימי' היא השפה האסטרולוגית
לכן כשאני לומדת דברים חדשים, קל לי לתרגם אותם לאסטרולוגיה כי אני יודעת את שפת האור של האסטרולוגיה פשוט יש לי את הגרידשל האסטרולוגיה לאנשים אחרים יש את הגריד שלהדרך האינדיאניתאפשר לומר שהדרך האינדיאנית או אולי השמאניזם היא שפת האם שלהם. ובסופו של דבר הן כל הדרכים מובילות לרומא (אך יש דרכים קצרות יותר וארוכות יותר) לכן אני ממליצה לך לבחור את הדרך שמוצאת חן בעיניך יותר. כי זאת האינדיקציה שזה מה שהרוח המודעת שלך בחרה. זוהי הדרך שיש לך את הגרידשלה ושתוכל להתקדם אתה במהירות רבה יותר כי אתה יודע אתשפת האורשלה. L&L TALYA

סיפור קצר על זאבים

תודה על התשובה המעמיקה. מצאתי סיפור קצר ב"שפה שלי", שאני חושב שיכול לתרום לכל הפורום: ערב אחד סיפר אינדיאני אחד לנכדו על מאבק שמתרחש בתוך אנשים. הוא אמר: "בני, המאבק הוא בין שני זאבים בתוך כולנו: זאב אחד הוא רוע, הוא כעס, קינאה, צער, חרטה, תאוות בצע, יוהרה, רחמים עצמיים, אשמה, עלבון, נחיתות, שקרים, עליונות ואגו. הזאב השני הוא טוב, הוא הנאה, שלום, אהבה, תקווה, שלווה, ענווה, טוב לב, נדיבות, אמפטיה, אמת, רחמים ואמונה." הנכד חשב על זה במשך כדקה ולאחר מכן שאל את סבו: "איזה זאב מנצח?" האינדיאני ענה בפשטות: "זה שאתה מאכיל"

דגנית

New member
סיפור מקסים, והתמונה...

לרגע קטן הזכירה לי זכרון רחוק.. של הכלב האהוב שיהיה לי בילדות.. תודה

למעלה