הדרגה עושה את זה

eyal n o r m

New member
הדרגה עושה את זה

האם אתם חושבים שדרגה של בן אדם ( מנהל, תפקיד בכיר בחברה) , משפיעים על ביטחונו העצמי עם הצד השני? ומה מונע מאדם כזה להתחיל עם הצד השני כשהצד השני בתפקיד נמוך ממנו בהירכיה ( אם בכלל)?

Aussie Girl

New member
נראה לי שכן אבל קשה להגיד ככה.

אתה יכול לתת אולי קצת פרטים על המקרה עליו אתה מדבר.

sh53

New member
כל אדם הוא שונה

יש אנשים שלא יסתכלו על אנשים בדרגה פחות מהם ויראו בהם כ"נחותים" מהם, ובזה ינסו להדגיש את "עליונותם" עליהם וכי הם שווים יותר, ויש גם את האנשים שהם מסתכלים עליך בגובה העיניים ולא הולכים עם האף למעלה ואם הם יתאהבו באנשים בדרגה פחות מהם, לא תהיה להם בעיה עם זה. דרגה - בטחון עצמי לא תמיד האנשים בדרג הגבוה הם עם בטחון עצמי, לפעמים הם דווקא חסרי בטחון עצמי לחלוטין, כי הם מנסים לחקות אנשים באותו מעמד ולא כל כך הולך להם, או שהם חושבים שהם יכולים לעשות את זה יותר טוב (ואין לזה סוף, תמיד אפשר לעשות יותר טוב, זאת למעשה מחשבה שעושים יותר טוב ולא שבאמת עושים יותר טוב). בטחון עצמי - זה משהו פנימי, זה קשור לרגש, משהו שאתה עובד עליו. דרג בכיר מקבלים ב2 תנאים: א. פרוטקציה. ב. למדת והשגת מה שהשגת בזכות עצמך.

הי אייל מה קורה ???

רואה ?! חזרתי !!! טוב שמע , כן לדעתי כן , הדרגה של אדם תשפיע עלי אם להתחיל איתו או לא . בחיים שלי לא אוכל להתחיל עם סלבריטי או מישהו שאני יודעת שהמצב הכלכלי שלו בשחקים .... כי מה לעשות יש לי ביטחון עצמי נמוך על יד אנשים כאלה כי אני לא מרגישה שווה אליהם, ותאמת אני לא רוצה להוכיח שאני שווה , יש המון אנים שאני לא צריכה להוכיח להם מה שאני שווה ודווקא סבבה איתם. מה שמפחיד אותי , שאנשים בדרגה גבוהה יותר , כל הזמן יבחנו אותך כמה אתה שווה , או יראו בך איום ... כי אתה עלול גם להתקדם ולהיות אפילו יותר מהם. יש המון סוגי בני אדם , המון אנשים שיש להם אופי כזה או אחר. יש אנשים שרוצים להרגיש אהודים אז הם יתחילו עם אנשים במעמד נמוך כי אותם אנשים כאילו ישאו עינייהם "גבוה" אל האדם שנתן להם כביכול "צ'אנס". זה נושא רחב מידי , אין לי ממש הרבה זמן להרחיב על הכל , אבל יש המון ספרים שיוכלו לעזור לך אם אתה כל כך מתעניין בזה

למעלה