הדרבי הוא מעל הכל !

לצערי אני לא מגיע

קשה לי להבריז גם הערב ולכן אחי מחליף אותי. יש לו בעיה מול השער אבל משחק העומק שלו טוב משלי... האחוזים שלו בדרבים הם בסדר (נגד מנחוס) אדום עולה!

איזה שוער דמיקולו בחרו לנו. אדל לך הביתה ומיד

יש לנו שוער בוריס קליימן. שישאירו אותו בקצת כסף ויחזקו את הקבוצה. אדל חייב ללכת הביתה הוא כולו דאווינים. ואני לא צוחקת בגללו חטפנו שער. ולמשחק עצמו שמואלביץ השופט הבן אלף הוציא המון צהובים לאדומים . היה ממש גרוע. הרבה דברים הוא לא ראה. משחק שנגמר תיקו למזלנו. העיקר שהסתיים.

מזל טוב למועדון הכדורזבל מכבי ת"א

על נצחונם במחצית הראשונה של המשחק. רק צר לי על מוטי איוניר שנאלץ לחגוג את התיקו מחדר ההלבשה.. כזה שיפוט בזיוני לא ראיתי המון זמן, שווה לברר בחדר החקירות. תודה לך הפועל על משחק לחימה. אני דווקא מבסוטה על אדל שכנראה הבין מה זה דרבי ופירק להוא את הפרצוף, ומבסוטה גם על בוריס על הדיפה אחת גאונית ממצב שיכול היה לגמור לנו את המשחק. לצערי נראה לי שמכבי לוקחת אליפות השנה, כשהשחקנים שלהם יתגבשו הם יהיו חזקים מאד... לפחות עד הדרבי הבא זה יהיה כבר 3 וחצי שנים ללא נצחון שלהם בדרבי. מרגש ביותר.

טעות שלי לגבי אדל,

רק עכשיו ראיתי תקציר וזו בהחלט הייתה התנהגות ילדותית ויהירה למדי.

../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

כשהם מדברים הרבה, אני רגועה, השנה הם לא דיברו בכלל אז אני בלחץ.. חותמת על אליפות של חיפה/בני יהודה מעכשיו. [לבני יהודה יש סיכוי טוב בעיניי]

למעלה