הדרבי הגדול

MaD-d0g

New member
הדרבי הגדול

שלום לכולם. יצא לי היום בטעות (וזו היתה ממש טעות..) לראות את התוכנית הדרבי הגדול.. והתוכנית מוכרת לי. היא היתה פעם בביפ
כי הם משווקים אותה כמשהו חדש..
ביפ ערוץ מעצבן וממחזר

יווו../images/Emo70.gifגם אתה ראית../images/Emo35.gif

אני יכולה להישבע שראיתי את התוכנית הזאת לפני כמה שניםםםםםםםםםםם את התוכנית עם הזמריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אבל לא בביפ
לא יודעתתתת

greeneye

New member
כן.

הדרבי הגדול שודר בשנה שעברה בערוץ 2. שודרו רק 3 פרקים משום מה. את הדרבי הגדול צילמו בשנה שעברה, ואין לי שמץ למה רק עכשיו מראים את כל הפרקים. מוזר.

MaD-d0g

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כןן....

הקטע שאלי פיניש עשה על הבובת ראווה המשוגעת היה ממש מוכר.. ובכלל, רוב התוכנית. מוזר....

אוש7יתי

New member
אני זוכרת ששידרו את הפרק ../images/Emo107.gif

שהיה היום בערוץ 2 מזמן ולפי מה שאני ראיתי שידרו רק אותו וחשבתי שיש לו רק פרק אחד
למה אתה חושב שביפ מעצבן?
אולי הוא ממחזר הרבה כי אין מספיק כסף לשדר תוכניות חדשות כל יום

MaD-d0g

New member
למה אני חושב שביפ ממחזר ../images/Emo35.gif

הפרומואים שלהם מעצבנים ויצאו לי כבר מהתחת. תודה לאל שאין את הפרומו של באפי שהם שרים שם.. זה העלה לי את לחץ הדם ברמות.. נסתכל עכשיו על התוכניות. הם משווקים את "10 בערוץ הצחוק" עם 5 תוכניות חדשות: פיוצ'רמה, תרגיע, הדרבי הגדול, סאות'פארק דאבל דייט. פיוצ'רצה, אחלה של תוכנית. באמת.. אני רואה כל שבוע בסטאר וורלד. החידוש הוא שהם שמים תרגום. יפה מאוד לביפ
לצערי רק 3 שידורים חוזרים לכל פרק תרגיע, תוכנית חביבה. אני ראיתי אותה פעם כשיצא לי. היום כבר לא יוצא לי כי הם שמים רק 2 שידורים חוזרים בשבוע אחד לתוכנית הזאת
הדרבי הגדול, לתוכנית הזאת אני לא מתייחס בכלל כי היא דחיה מפח הזבל של ערוץ 2 כנראה מלפני כמה שנים.
סאות'פארק, תוכנית גדולה מהחיים. באמת
השתדלתי לעקוב אחרי כל הפרקים של התוכנית.. עוד מימי השידורים בערוץ 2 (הגולשים בפורום בטח צעירים מדי בכדי לזכור) אם אני לא טועה הם משדרים את העונה השביעית. העונה לא שודרה עוד בארצנו.
החסרון הוא שהם שמים רק 4 שידורים חוזרים לכל פרק.
דאבל דייט, תוכנית חביבה של דנה מודן ורועי לוי. יצא לי לראות כמה פרקים מהעונות הקודמות אבל לא בקביעות. רק 4 שידורים חוזרים לכל פרק. עכשיו בואו נסתכל על שאר התוכניות של ביפ. או כמו שאני קורא לזה, עיקר לוח המשדרים שלהם. ערוץ ביפ משדר גם 29 שידורים מהתוכנית קומדי סטור. אין מה לאמר, תוכנית גדולה. מדהימה והיא באמת היתה מתאימה בזמני כשהייתי קטן בערוץ 2. אבל 29 פרקים
זה המון
יחסית לתוכנית יומית זה המון שידורים חוזרים. ערוץ ביפ משדר כמות מדהימה של26 שידורים של מאד טי וי בשבוע. אני לא יודע איך זה מתחלק כי הם יש 4-5 פרקים בשבוע. המון שידורים חוזרים והמון מאד. ואיך אפשר בלי התוכנית המאוסה האקדמיה לצחוק
בחייכם ערוץ ביפ... לא נמאס
זאת תוכנית ריאליטי
כמה פעמים אפשר להציג אותה
ולמה אתם מציגים 10 פרקים של אותה תוכנית
זה יותר מדי
בכל מקרה, ערוץ ביפ משקיע יותר מדי על התוכניות המעצבנות האלו במקום על התוכניות החדשות... למה כל פעם שאני מעביר לביפ יוצא שאני נוחת על מאד, קומדי סטור או האקדמיה לצחוק
(שזה אגב, שידור חוזר לשידור חוזר לשידור חוזר....) אבל כשאני מחפש שידור חוזר לפרק סאות'פארק שלא ראיתי אני צריך לקרוע את התחת
אני מתנצל מראש על טעויות כתיב, לשון ואיות. אין לי כח לקרוא הכל ולעבור על זה. תודה
כבר המון זמן אני רוצה לבוא להתלונן על הערוץ הזה בפורום...

אסִי

New member
עשית עבודת חקר...../images/Emo3.gif סתם בצחוק אחי.

בעבר פניתי אל המערכת ושאלתי והוכחתי שהערוץ ממחזר המון. הם ענו לי "כשאין כסף, אז אין כסף... אנחנו נעשה את מירב המעמצים כדי להגיע אל הגולשים בפורום ביפ. וכך היה. היה שרשור מיני אירוח של מערכת הערוץ עם הגולשים והם ענו על רוב השאלות (חלק קטן הם לא ענו מפאת חוסר זמן). בכל מקרה, מערכת הערוץ גולשת פה (אך אני לא יודע אם זה באופן קבוע). אם כן, אני מקווה שהם יענו לך. אבל בכדי להיות בטוח ואם אתה רוצה ומתעקש על הביקורת שתגיע למערכת הערוץ, תוכל לעשות זאת במייל שכתובתו: [email protected].
בתכלס הם אנשים נחמדים מאוד... מקווה שיעזרו לך.

MaD-d0g

New member
להה לא ממש איכפת לי אם הם יראו או לא

רק רציתי לפרוק את דעותי בקשר לערוץ
אגב, את כל הנתונים השגתי מהאתר tv2day

MaD-d0g

New member
אה כן, רציתי להוסיף עוד משהו על

הפרומואים שלהם... מעבר לזה שהם מעצבנים והם כבר יצאו לי מהתחת, הווליום שלהם לא תואם לווליום של התוכניות, הוא הרבה יותר גבוה
אני יכול להשאיר את הטלוויזיה על ערוץ ביפ בווליום יחסית נמוך וכשהתוכנית מסתיימת הטלוויזיה תתחיל לצעוק כמו לא יודע מה. ערוץ מטוטמם לפעמים

hadas 5

New member
גם אני ראיתי את זה פעם!!!

את הקטע שטל שגב ואבי ביטר מוערים דיסקים....ראיתי פעם
העיקר הם אומרים תוכנית חדשה והכל..

אוש7יתי

New member
טוב לביפ התוכנית באמת חדשה...../images/Emo107.gif

גם פיוצ'רמה זה לא חדש
פיוצ'רמה זה ממש לא חדש

MaD-d0g

New member
זה עדיין משודר..

ותוכניות טלוויה לא משודרות בטלוויזיה, אלא מופצות באופן לא חוקי באינטרנט. יש הבדל

לא נכון.!

זה שודר בסטאר וורלד פיוצרמה נחשב חדש כי זה משודר בערוץ "ישראלי" עם כתביות... לעומת זאת הדרבי הגדול זה סתם "מרמה" מוזר כי היתה כתבה גם שאחרי האקדמיה לא נותנים לקיציס חופש אלא תוקעים אותו בתכנית לא מצחיקה אז מה קורה כאן? גם בעיתונות הולכו שולל?

למעלה