למה אני חושב שביפ ממחזר ../images/Emo35.gif
הפרומואים שלהם מעצבנים ויצאו לי כבר מהתחת. תודה לאל שאין את הפרומו של באפי שהם שרים שם.. זה העלה לי את לחץ הדם ברמות.. נסתכל עכשיו על התוכניות. הם משווקים את "10 בערוץ הצחוק" עם 5 תוכניות חדשות: פיוצ'רמה, תרגיע, הדרבי הגדול, סאות'פארק דאבל דייט. פיוצ'רצה, אחלה של תוכנית. באמת.. אני רואה כל שבוע בסטאר וורלד. החידוש הוא שהם שמים תרגום. יפה מאוד לביפ
לצערי
רק 3 שידורים חוזרים לכל פרק תרגיע, תוכנית חביבה. אני ראיתי אותה פעם כשיצא לי. היום כבר לא יוצא לי כי הם שמים
רק 2 שידורים חוזרים בשבוע אחד לתוכנית הזאת
הדרבי הגדול, לתוכנית הזאת אני לא מתייחס בכלל כי היא דחיה מפח הזבל של ערוץ 2 כנראה מלפני כמה שנים.
סאות'פארק, תוכנית גדולה מהחיים. באמת
השתדלתי לעקוב אחרי כל הפרקים של התוכנית.. עוד מימי השידורים בערוץ 2 (הגולשים בפורום בטח צעירים מדי בכדי לזכור) אם אני לא טועה הם משדרים את העונה השביעית. העונה לא שודרה עוד בארצנו.
החסרון הוא שהם שמים
רק 4 שידורים חוזרים לכל פרק.
דאבל דייט, תוכנית חביבה של דנה מודן ורועי לוי. יצא לי לראות כמה פרקים מהעונות הקודמות אבל לא בקביעות.
רק 4 שידורים חוזרים לכל פרק. עכשיו בואו נסתכל על שאר התוכניות של ביפ. או כמו שאני קורא לזה, עיקר לוח המשדרים שלהם. ערוץ ביפ משדר גם
29 שידורים מהתוכנית
קומדי סטור. אין מה לאמר, תוכנית גדולה. מדהימה והיא באמת היתה מתאימה בזמני כשהייתי קטן בערוץ 2. אבל 29 פרקים
זה המון
יחסית לתוכנית יומית זה המון שידורים חוזרים. ערוץ ביפ משדר כמות מדהימה של
26 שידורים של מאד טי וי בשבוע. אני לא יודע איך זה מתחלק כי הם יש 4-5 פרקים בשבוע. המון שידורים חוזרים והמון מאד. ואיך אפשר בלי התוכנית המאוסה
האקדמיה לצחוק
בחייכם ערוץ ביפ... לא נמאס
זאת תוכנית ריאליטי
כמה פעמים אפשר להציג אותה
ולמה אתם מציגים
10 פרקים של אותה תוכנית
זה יותר מדי
בכל מקרה, ערוץ ביפ משקיע יותר מדי על התוכניות המעצבנות האלו במקום על התוכניות החדשות... למה כל פעם שאני מעביר לביפ יוצא שאני נוחת על מאד, קומדי סטור או האקדמיה לצחוק
(שזה אגב, שידור חוזר לשידור חוזר לשידור חוזר....) אבל כשאני מחפש שידור חוזר לפרק סאות'פארק שלא ראיתי אני צריך לקרוע את התחת
אני מתנצל מראש על טעויות כתיב, לשון ואיות. אין לי כח לקרוא הכל ולעבור על זה. תודה
כבר המון זמן אני רוצה לבוא להתלונן על הערוץ הזה בפורום...