הדס - שירשור הודעות

Elishabb

New member
הדס - שירשור הודעות

שלום הדס - כשדובר על שישרשור הודעות, חשבתי שמדובר בשירשור כחלק מהכנסת ההודעות על ידי המשתתפים ולא שאת תעשי את העבודה. אני מאוד מעריך את המאמצים שאת עושה כדי להכניס קצת סדר, אבל נראה לי שאת פשוט לא תעמדי בזה. ארגון השירשור על ידי המשתתפים עצמם היא חלק מהתפתחות הפורום ולכן הצעתי לך בשלב זה להניח לנושא להתפתח מעצמו. לדעתי הנושא יסתדר מעצמו בהמשך ובנתיים אנשים מאבדים קצת כיוון. אלישע

אוקי, אני אפסיק עם זה, אבל

אלישע- בזה שאתה פותח הודעה חדשה בנושא שאנו כבר מדברים עליו, זו בדיוק הבעייתיות לדעתי. בכל מקרה, מרגע זה אפסיק לשרשר, וניתן לדברים לזרום לבד. השערה שלי- אם באמת הצפי שלי נכון, ואנחנו הולכים ומתרחבים - בקרוב הולך להיות בפורום בלאגן.. אבל כאמור, מרגע זה אני מפסיקה לשרשר.

psa

New member
הדס בוקר טוב ויום נעים

חשוב שאנחנו נשתדל לשרשר הודעות בעלי נושא משותף. לדוגמה : כל נושא הפסח שיהיה ביחד. נושאים שונים צריכים להיות מופרדים .לפי עניות דעתי. בברכה, PSA נ.ב. : האם קיימת האפשרות ב"תפוז" למחוק הודעה עצמית כפי שניתן לעשות בפורומים בינלאומיים? ז"א אם ראיתי שטעיתי בהודעה , לאחר שהעליתי אותה לפורום .ידוע לי שלך יש את האפשרות. PSA

בוקר טוב

אפשרות מחיקת ההודעות היא רק לי ולאלישע (בעלי ההרשאה) לגבי שירשור-אני דווקא פחות אופטימית בנושא הזה ואני מקווה שאני טועה.

pbracha

New member
אני חושבת שזה הכוון../images/Emo45.gif

הדס שלום אני בהחלט חושבת שיש צורך בהסברים לגבי השרשור, במקום לעשות סדר, פשוט לכוון ולהדריך את המשתתפים בפורום בנושא השרשור. תודה ברכה

Elishabb

New member
מתוך הבלגן נוצר הסדר

היי הדס- כל תהליך של גדילה והתפתחות מלווה בשלב של בלגן ואי סדר ("גיל ההתבגרות")והתחושה של האחראים (ההורים,המורים) היא שאם לא נתערב בתהליך יקרה משהו לא טוב. זה טבעי, אבל כל מי שעבר תהליך זה יודע שבסופו של דבר עדיף לתת לסדר החדש להתפתח במינימום התערבות. בצורה זאת סדר החדש מעוצב כתוצאה מההבנה שהדברים צריכים להתנהל אחרת ולא ניתן להמשיך ולהתקיים בתוך הבלגן. אלישע

ריי1

New member
יצאתי מהארון :) זו תקופה ארוכה שאני מציצה בפורום בעניין, אך לא כותבת. הרגשתי צורך להתערב דווקא עכשיו- הדס יש כאן אנשים מקסימים עם נכונות אדירה להוביל את הפורום למקומות רחוקים- קצת קרדיט לא תזיק להם. יש תחושה שפוחדים להוסיף הערות לפורום שמא יחשבו למעמסה... די עם שמירת הסדר הקפדנית כ"כ תני יותר חופש ביטוי תסמכי על האינטיליגנציה ועל הרצון של האנשים אחרת תשארי כאן לבד אנשים יחששו להתבטא.

Elishabb

New member
הביטוי היה קצת מוגזם

שלום ריי1- הביטוי "תשארי כאן לבד" הייה קצת מוגזם, אבל ניתן לייחס אותו להיותך חדשה בפורום. אלישע

אני מצטערת שזו התחושה שלך,

אני מקווה שאת היחידה שמרגישה כך. בכל מקרה, אני פתוחה לקבל הערות, הצעות ובקשות (ואני חושבת שחברי הפורום הקבועים יודעים את זה) כאמור, חוזרת בי מהרצון לשרשר, לא אשרשר יותר!!!! כולכם יכולים להירגע. אני מקווה שאחרים בפורום לא מפחדים להוסיף הערות, אני בהחלט מצטערת אם זה הרושם שיצרתי אצליכם. מורידה קצת הילוך הדס

raveka

New member
הדס שלום אני חושב שניתן לפתור את

הבעיה בדרך אחרת, במקרה ויש הודעה שעליה נפתח דיון מעמיק כדאי פשוט מאוד לפתוח פורם קטן רק לאותה הודעה עד לסיום הדיון בה, כמו הדיון על בניית אתרים. בראש הדף ניתן להוסיף "פורום מורים לבניית אתרים" ועוד...

raveka

New member
שמתי לב שכתוב בראש הדף

""ללמוד וללמד" - מפגש פסח בנושא בניית אתרים" כאשר לוחצים נפתח דף בו מרוכזים כל ההודעות בנושא. אני מציע, לאפשר כתיבת תגובות בדף זה וכך ניתן למחוק את ההודעות הכתובות בדף מהפורום כלומר כל ההודעות עם תגובות רבות שדוחקות הודעות מהדף הראשי.ניתן להוסיף גם סקרים שונים על נושאים שעלו בפורום ועוד....

למעלה