הדמיון

ohav2

New member
הדמיון

שלום היום אני רוצה לעלות השארה חדשה שלי ותגידו לי אם אתם מסכימים איתי או לא אז יתחיל ככה אני משתמש באנרגיה שלי המון אבל באמת המון בעיקר בתרגילים שקשורים לכושר גופני או לאיזוון הגוף והנפש... ועלתה בי השארה שנראית לי מאוד הגיונית! אז ככה אני אומר שהדמיון שלנו הוא מערכת אנרגיה בעלת כוחות בילתי נתפסים!!!!!!!!! אני יסביר....התרגילים שאני עושה לעצמי הם תרגילים של דמיון בלבד אני שולט באנרגיה שלי על ידי הדמיון וכהה כמובן אני גם מרגיש אותה אני יתן דוגמא....אנחנו עושים בבית ספר ריצות של 2000 מטר זה ממש לא קל.......ובפעם האחרונה שרצתי הגעתי למין משבר מסויים הרגשתי שאני לא יכול להמשיך לרוץ ואני חייב לעצור כמובן שלא עצרתי.... פשוט החלטתי להשתמש הפעם באנרגיה שלי כדאי לסיים שארו לי עוד 1100 מטר בערך כדאי לסיים את המסלול אז תוך כדאי ריצה עצמתי את העיניים והתנתקתי מהמודעות הפיזית!! ומה שעשיתי הזרמתי לרגליים שליבכמות שאני בדרך כלל לא מרשה לעצמי לעשות....ואז חזר לי הכוח לרגליים...עכשיו הסיבולת הנשימה גם זאת הייתה אחת הבעיות שלי דמינתי שהכל מתנקה אני מקבל אוויר חדש הכל נהייה ממש טוב ואז רצתי בערך 1000 מטר בספרינט סיימתי מקום ראשון עם תוצאה של 6:01 התוצאה הכי טובה בבית ספר מאז שהוא הוקם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זאת הייתה הרגשה נפלאה...על זה אני מדבר ומה שעשיתי זה דמיינתי שהאנרגיה שלי מועברת לרגליים!! וכל הנשימה שלי חוזרת לעצמה זה הכל!!! אבל פעם אחת באימון קרטה גם דמיינתי שאני מעביר את האנרגיה שלי לרגליים ולידיים והיינו צריכים לעשות אגרופים אחד לשני כאילו חבר אחד מחזיק מזרון ואני מביא אגרופים לבטן שך החבר ושם מונח המזרון אז רציתי לראות מה גבול היכולת שלי ריכזתי את כל האנרגיה שלי ביד שמאל שלי...אחרי כמה שניות שריכזתי את האנרגיה הבאתי לחבר שלי אגרוף שהיה כל כך חזק שגם המזרון שהוא החזיק לא הצליח לעצור אותו הוא התקפל ועף איזה שלוש מטר אחרה מההדף ונפל מאז אני מפחד להתעסק עם האנרגיה לכאלה דברים כי זה יכול לגוע במי שמסביבי אבל בתכלס מה שאני מתכוון זה שכולה דמיינתי שהאנרגיה עוברת ליד וזה היה בעוצמה אדירה בגלל זה אני חושב שהדמיון זה בעצם יחידת אנרגיה אדירה ובגלל זה הרבה דברים שאני מדמיינים קורים לנו!!!! אשמח מאוד אם תגיבו ותגידו מה אתם חושבים על זה האם אתם מסכימים איתי האם לא...

כן...../images/Emo140.gif

מסכימה בהחלט. הכוח הזה מרפא וגם הורג. איך שמפעילים אותו. מי שיודע איך זאת עצמה אדירה. תשתמש רק לעצמך!

kung fu

New member
לדמיון יש כוח אדיר. ברור ../images/Emo45.gif

גילית את הכוח שלו

כמו שאומרים בצבא "הכל בראש"

כשהראש חזק, הגוף מיישר איתו קו. האנרגיה שלנו מגיבה לדמיון, הוא מכווין אותה. הדמיון הוא הממשק הישיר לכוחות הבריאה שלנו גם אם אני אכתוב עכשיו כמה שעות רצוף, אני לא אגע בכל ההיבטים שיש לי להגיד על הדמיון (בתור אחד עם דמיון פראי ולא מאולף).

למעלה