הדלקת האור בחדר

אמא של ל

New member
הדלקת האור בחדר

שלום לחברי הפורום המלומדים רציתי לשאול האם ידוע לכם האם קים פתרון כלשהו לאפשר הדלקת האור בחדר על בסיס שן של קיר שאורכה כ-10 ס"מ (לא גבס)? אנו מבקשים לשים הדלקה זו על קיר בחדר שכן זהו הפתרון האידאלי שאחרת נאלץ למקם ההדלקה מחוץ לחדר או בקיר הימני לאחר הדלת, שזה הרבה פחות נוח. החשמלאי שלנו טוען שזו בעיה השן צרה מדי הוא אגב משתמש בגביס. האם בכל זאת יש פתרונות אחרים? תודה על יעוץ שבת שלום

רוקוקו

New member
אם אני מבין נכון אזזזזזזזז......

אני לא מצליוח להבין כלום. אבל אם הבעיה היא עם עומק המפסק אז יש כמה פתרונות. * הפחות יפה זה מפסק חיצוני. * יש עוד אפשרות והיא מפסק תלוי עם חוט (כמו שמוסיפים לילדים מתחת למפסק הקבוע). ואני בטוח שאם תנסי להסיבי יותר טוב מה את בדיוק רוצה אז נעזור לך כאן. בהצלחה רוקוקו(ערן).

אמא של ל

New member
פרטים נוספים

תודה על הנכונות לעזור אכן הבעיה היא עם עומק ו/או עם רוחב או יותר נכון אורך המפסק. אם יש פתרונות בעניין הזה אשמח לשמוע. כמובן שבבחירה בין פתרון של מפסק חיצוני או חוט תלוי עדיף כבר להעביר את מקום המפסק למקום אחר בצד ימין. ואם לא הייתי מספיק בהירה אז הרעיון הוא שבצד שמאל מיד בכניסה לחדר יש שן של קיר (עומקה 10 ורוחבה/אורכה 10 ס"מ) והיא לא מגבס כאמור. הרצון שלי הוא שעל השן הזו יהיה המפסק דהיינו המקור ממנו מדליקים את האור לחדר. השאלה אם זה אפשרי בגביס / משהו אחר אבל חשוב שיהיה אסטתי ויפה (תמיד רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה?!) אז אשמח לפתרונות יצירתיים כאלה או אחרים שוב תודה ושבת שלום

אמא של ל

New member
הכוונה לקטע קיר בולט

מאחר ורצינו להשקיע מעט את הדלתות, שלא תהינה בולטות בקו הקיר נוצר בתוך החדר מצד שמאל מעין שן של קיר שאכן היא 10*10. שמחתי אגב לשמוע שיש אולי אפשרות בכל זאת להדליק את האור מ"שן" זו. הבנתי מ"מאגר" שעובי הקופסא 55 מ"מ וכל המכסה זה 8 ס"מ כך שאולי זה אפשרי. ואז ממש כמעט כל ה"שן" מלאה בכיסוי עם ס"מ לכל צד. אשאל את החשמלאי היום ואעדכן אותכם. שבוע טוב לכולם

מאגר

New member
../images/Emo91.gif מפסק חשמל על שן של קיר

צר לי מאוד אבל החשמלאי שלכם רוצה עבודה קלה את זה אני מבין עובי השן לא יכול להיות פחות מערשה ס"מ גודל החור לכופסה של מפסק הוא 55 מ"מ גם עם הוא משתמש באביזרי גייביס שאינם חוקיים בארץ ועל זה כבר דובר בעבר יש היום אביזר גייביס לקופסה 55 מ"מ שגודל המכסה הוא 8X8 ס"מ ועם השן היא 10 ס"מ עם קצת רצון טוב הכל ניתן לפיתרון אם יהו עוד בעיות בנושא אנא פנו אלי עלי בי פורום זה או במייל המצורף לכרטיסי האישי

אמא של ל

New member
למה גבייס לא חוקי?

הבנתי מהדיון כאן שהייתה מחלוקת על הגייביס, אבל החשמלאי שלנו טוען שזה חוקי ועובר חברת חשמל ללא בעיות האם יש לנו מה לחשוש ומה צריך לעשות?

מאגר

New member
גייביס לא חוקי להתקנה בתיבות מרובעו

חל איסור להשתמש במוצרי גייביס בקופסאות מרובעות על פי צו בג"ץ נאסר על חברת החשמל להעביר בקורת חח"י בבתים בהם מותקן ציוד זה שהותקן אחרי ה14/2/2001 אם ברצונך לראות את ההוראה שלחי לי את הפקס שלך או את המייל ואוכל לשלוח לך את החומר המדובר למיל שלי המופיע בכרטיס האישי שלי

אמא של ל

New member
תודה ושלחתי לך מסר

אשמח אם תחזיר לי תשובה בהקדם בשל דחיפות העניין. אפשר גם להפנות אותי לפ"ד של בג"צ בעניין (אזכור של פסק הדין) בתודה מראש

amic

New member
תפרסם את זה בפורום למען נראה---

מפני שזה לא כל כך מובן והגיוני.

למפגש הפורום מאגר לקח לרואת את

דוקומנטים, וכל אנשי מקצוע היו יכולים לעיין בהם... אם זה חשוב לך, מאגר ישמח לשלוח, אבל זה לא עד כדי מעניין לכולם... אבל, אך שאתם חושבים...

למעלה