הדיסק ה-3

אנשים...../images/Emo117.gif

נכון שיר שלוש עשרה בדיסק? נכון שהוא מהמם?! למישהו יש את המילים שלו?

../images/Emo41.gifאחד השירים האהובים עלי בדיסק../images/Emo23.gif

שיר ממש יפה.. קבלי I Run Away You took your love away too fast Left no chance to say look back Now I know the truth, it makes it easier Maybe when time goes by I'll understand Let's pretend that I've moved on Then I'll tell myself that life goes on without you Open my eyes, look deep inside I run away, I run away, I run away You threw it all away, so blind Pushed me far from you, in your life Now I know the tears won't lead to loneliness Baby, when time goes by, you'll understand Let's pretend that I've moved on Then I'll tell myself that life goes on without you Open my eyes, look deep inside I run away, I run away, I run away I run away....I run away... Let's pretend that I've moved on Then I'll tell myself that life goes on without you Open my eyes, look deep inside I run away, I run away, I run away Let's pretend that I've moved on Then I'll tell myself that life goes on without you Open my eyes, look deep inside I run away, I run away, I run away

slave4brit

New member
באמת שיר יפה..

אבל לי יש בעיה.. אני מהרתי לקנות ת'דיסק אז קניתי את המהדורה הראשונה...שאין שם את השיר הזה..אז לא הבנתי על איזה שיר מדובר... למרות שיש לי ת'שיר הזה במחשב

slave4brit

New member
איך יכול להיות?!

אני קניתי שובע אחרי שהוא יצא ויש לי בדיסק רק 12 שירים...וזה דיסק מקורי...

i4britney

New member
ככה...

באמת זה שיר מהמם אבל when i found you שיר מספר 12 אחד לפניו יותר יפה! באלבום המקורי יש 14 שירים אני קניתי גם את המקורי וגם את הגרסה המתקדמת יותר חחחח ובשתיהם יש 14 שירים!

slave4brit

New member
מתקשה להאמין...

יש לי דיסק עם תמונה חתומה כיביכול שלה...ורשימת השירים הולכת ככה: 1. I'm slave 4 u 2. overprotected 3. lonely 4. I'm not a girl 5. boys 6. anticipating 7. I love rock&roll 8. cinderella 9. let me be 10. bombastic love 11. That's were u taka me (השיר הכי מגעיל שלה לדעתי) 12. What's like 2 be me וזהו!!!!

i4britney

New member
אז ככה....

אצלי הכל לפי הסדר שרשמת רק שבשיר 12 נכנס when i found you שיר 13 i run a way ושיר 14 what it's like to be me אני מדרג את האלבום הזה שלה מתוך ***** - *****!!! אלבום פיצוץ וכנראה שהאלבום הבא שלה יהיה עוד יותר טוב ומעניין והשירים יהיו בו הרבה יותר יפים!!!

TetiBETTY

New member
השיר הזה מדהים../images/Emo70.gif

When I Found U,כשקניתי ת'דיסק,עברתי על כל השירים,ועוד בערב הראשון של הקניה,שמתי רפיט על השיר הזה
משגע...

FlowerPower

New member
../images/Emo58.gifשיר שולט.. ../images/Emo3.gif

אפילו הדבקתי אנשים בשיר הזה

™baMba

New member
אלוהימים ליהי...../images/Emo70.gifהחתימעעע../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

תעשי מש'ו... כל הפורומ על הרגליים בגלל החתימה שלך..

FlowerPower

New member
../images/Emo58.gifחחחחחחח../images/Emo6.gif

רציתי לשנות!!!! אבל אליאור אמר שלאאאא כדאי
אז אנלא משנה! ורילקס האני, אם אנלא כותבת שאני באמת מתכוונת לזה.. (כמו שכתבתי ממקודם), אז אנלא
קאפיש?

עוד עזרה..../images/Emo117.gif

אני צריכה את המילים של כל השירים משיר 6 של בריטני... או אתר שבו יש הכל... פליז? ולילה טוב!!

TetiBETTY

New member
בבקשה....

באתר המעריצים הרשמי של בריטני-britneyfans.com. תלחצי כאן... ולאתר העולמי של מילות שירים-lyrics.com תלחצי פה... מקווה שעזרתי

וואוו!!../images/Emo117.gif

אתם לא יודעים כמה עזרתם!! בתאל... את האתר השני אני מחפשת כבר חודשים!!! תודה!!!!

למעלה