הדיסק החדש

שיר m

Well-known member
הדיסק החדש

לא ידעתי להחליט אם זה מצדיק הודעה חדשה... אבל שיהיה. עכשיו סיימתי לשמוע את הדיסק כולו פעם ראשונה. ויצאתי עם מסקנה נחרצת: אריק ברמן גאון. נקודה. למדתי המון דברים חדשים... מילא לחפש מילה שאני לא מכירה, אבל פירוש שירים שלמים... זה עוד לא קרה. כמה מחשבות: * שיר ליעל #34 - יש הסבר ל- #34? כי כמה שחשבתי על זה הגעתי רק להפך של *43 (מספר חסוי) אבל לא נראה לי שזה העניין. * הסיגריה האחרונה זה על ישו. פשוט גאוני. חקרתי קצת בגוגל וגיליתי דברים שלא היה לי מושג... * זאב הערבה- בתור תולעת ספרים אני חייבת לקרוא את הספר הזה. נשמע מעניין. שיר גדול. פשוט גאון הבחור. שירים אחד אחד. זהו הוצאתי

zivmeiri

New member
הקליפ של "שמות" לצפייה

http://e.walla.co.il/?w=/210/1425280 תהנו =]

I מ י ר ב I

New member
גאון לגמרי

לדעתי אל תנסי לפרש שירים,יש מצב שה 34 זה סתם הקרצה של מס' בלי משמעות מסויימת ואנחנו סתם שוברים את הראש.יש מצב שיש אחרי זה משמעות אבל לא חייב...

tabim5b5

New member
יש שם....

יש אופציה בכל שיר לתצוגת אקורדים לקלידים.....

shanoosh

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה זה השיר המלכה ?!

הורדתי אותו מזמן וזה לא נשמע אריק בשיט !!!!

מדובר בשיר שהוא הקליט בגיל 18

הוא אמר פעם שלקראת הגיוס הוא הקליט כמה שירים עם חברים,אני מניח שזה אחד מהם

tabim5b5

New member
וואלה?

אשמח אם תאמר לי באילו שירים אתה מוצא טעויות.

Drorrrrrr

New member
קח לדוגמה את "יום חדש נפלא"

מהלך האקורדים של הבית שכתוב באתר הוא:
|Fm| Fm\G| Ab| Bbm| Ab- Fm\G|​
כשתבכל'ס, המהלך הנכון הוא:
|Fm| Bbm\G| Fm\Ab| Bbm- C7|​
וזו רק דוגמה אחת מיני רבות. בכל מקרה, בלי קשר, כל הכבוד לכם על האתר ועל הרעיון בכללי.

tabim5b5

New member
...

אם תעקוב אחרי צליל צליל של הפסנתר - לדעתי תראה שאתה טועה. בכל מקרה, "רמת הדיוק שופאת לאפס" - זאת בהחלט לא ההגדרה שהייתי נותן לעריכת האלבום... (אני מניח שאני מנגן טיפה יותר זמן ממך - והשמיעה שלי טיפה יותר מיומנת משלך)

Drorrrrrr

New member
יכול להיות שכן, יכול להיות שלא

אני לא מעוניין להכנס לדיון של "למי יש יותר גדול". מהלך האקורדים שנתתי הוא מהלך אקורדים נפוץ. זה שיש צלילים שלא קשורים לאותו הסולם/האקורד, זה לא אומר שהאקורד עצמו משתנה.

I מ י ר ב I

New member
כנס לאתר של אריק

שאתה לוחץ על מילות השירים בדיסק החדש יש שם גם טאבים/אקורדים(לא ממש מבינה בזה) מעל המילים.

למעלה