טוב, רק אתמול שמעתי את כל הדיסק, כי רק אתמול
קניתי אותו ת'אמת
נתחיל לפי הסדר : "שמות" - שמעתי כבר לפני שהדיסק יצא, שיר מדהים ! מרגש בטירוף ! "הגשמה עצמית" - נו ? מה כבר יש להוסיף ?! אמרתי כבר הכל ! טוב נגיד בקיצור, שיר ענק ! "כרוניקה של שקיעה סגולה מאוד" - פחות אהבתי .. לא מתחברת אליו כל כך ... נראה , אולי אחרי כמה זמן אני אתרגל וממש יאהב אותו .. "זאב הערבה" - איזה שיר , אלוהיםםם !!! גם ממש מרגש ! "שיר ליעל #34" - את הלחן פחות אהבתי , אבל את המילים ממש אהבתי ! כל ההתחכמויות האריקיות האלה ! אני מתה עליהן ! "בלונדינית מתו .............. לתלת " ו"יעל ששומרת על הזגרה יותר טוב מכוחותינו בצפון" ו"יעל שאוהבת למצוא .................. צצצצצצצצצריך למצוא סוף אחר לשיר הזה"
ושמתי לב למשהו, בשורה "כשאני יורד לשתות עם חברים וחוזר עם ריח של שרית. יעל שתמיד סולחת" יש מצב שיש קשר לשיר "מגיע לך שיר"? לא יודעת .. אולי .. "אוריה חוזר הביתה" - אוחחחחחחחח איזה אכזבההה !!!!! יכול להיות שזה אכזב אותי בגלל שהציפיות שלי היו גבוהות, אבל הביצוע או העיבוד מה שזה לא יהיה לדעתי כזה גרוע ! לא נעים לי להגיד ככה מול כולם אבל הוא עלוב ! לשיר הזה היה פוטנציאל אדיייייר להיות שיר אדייייייר (כי הוא באמת שיר אדיר) אבל הפוטנציאל הזה נעלם כשעשו לו את העיבוד הזה
גם ההתחלה לא משהו בכלל , וגם אפרת גוש לדעתי פשוט הורסת את הכל !! הביצוע בהופעה שאריק עשה את כל המשפטים ומאיה אמרה "היה מדהים" ו"זה אדום טבעי?" וכל אלה ? היה פי אלף יותר טוב !!! אני אומרת ? חבל ... "הסיגריה האחרונה" - פששששששש , זה לא הסטייל של אריק בכלל ! סחטיין על הגיוון ! ממש ממש אהבתי ! גם את הלחן וגם את המילים ! "ילד מדהים" - חחחחחחחחחחחח, שיר גאונייייי !!! ונרא'לי שעם הזמן אני יאהב אותו עוד יותר ועוד יותר ! "את טעם נרכש"- עוד גיוון ! וגם את זה ממש ממש אהבתי ! מדבק בטירוף ! שרתי את זה ליד חברה שלי, ואחר כך היא לא הפסיקה לשיר אותו
וגם אני לא הפסקתי
"עץ" - עיבוד מעניין במיוחד . שיר מקסים ! "מגיע לך שיר" - במילה אחת ? וואו !!!!! איך התרגשתי מהשיר הזה ! באמת , באמת שהיו לי דמעות בעיניים , וזה לא קורה הרבה בכללללללל ! "כמובן שאם את נופלת" - כמובן ששיר אדיר ! שיר אריק טיפוסי
מאוד אהבתי ! "אימפוטנציה של מילים" - עוד לא הצלחתי להתחבר אליו במיוחד , אבל אני בטוחה שעם הזמן אני יאהב אותו .