הדילמה !!!!

אבו-דני

New member
הדילמה !!!!

מועצת חכמי הפורום, טוהר הנשק מושג ישראלי מוזר...אני לא רוצה להרוג ילד ערבי. אני לא רוצה לשבת ולדכא בשטח לא לי אוכלוסיה אזרחית. אני לא רוצה למנוע פרנסה מהאוכלוסיה הערבית.. אבל...המחיר.... המחיר... של להיות נחמד, מוסרי, צודק... המחיר=נשים זקנים וטף הרוגים ,נכים ,מפוחדים..בת`א,נתניה היכן לא?. הדילמה : האם נקריב את הילדים שלנו או שלהם? אני בוחר בילד שלי! שלי! שלי! שלי! סוף ולא ניתן לשינוי.............. שלכם האבו שאוהב את ילדו יותר מילד פלסטיני חף מפשע...

אין דילמה!

כל יפי הנפש שבדר``כ נוטפים ארס לכל סממן ימני, רצוי היה שישאלו עצמם את השאלה הזו ויתנו תשובה לא צדקנית ולא מתחמקת כהרגלם אלא ברורה ופסקנית. מוכנים להקריב את ילדם על מזבח גיבובי רעיונות בטלים שאין להם אחיזה בשטח או לא. או שאולי חשוב להישאר נחמד..מוסרי.. צודק...למרות ועל אף המחיר. פיטפוטי סרק.

רק כך

New member
ילדים פלסטינים שנהרגים...

בדרך כלל נהרגים מסיבה- הם היו במקום הלא נכון בזמן הלא נכון ומהמניע הלא נכון- לפגוע בחיילינו רק בגלל שהוריהם רוצים בכך, ובדרך להביא לערפאת אהדה בינלאומית. החפות מפשע היחידה שיש בהם היא, שהם לא בחרו להיוולד להורים פלשתינאים שאכפת להם יותר מפגיעה ביהודים מאשר מחיי ילדיהם. אם להורים הפלשתינאים לא אכפת שילדיהם יהרגו בקרב (למעשה התקשורת הפלשתינאית קוראת להורים לשלוח את ילדיהם לקרב ומחברת שירי ילדים שקוראים לילדים להילחם בכובשים ``האכזריים``), אז למה שלנו יהיה אכפת?

למעלה