הדיבר ה7

חגית...

יש דברים דיסקרטיים שאני לא יכול להגיד אותם בפורום... מצטער... אני לא מדבר חופשי ככה כמו טייסים... ואני אומר שוב - זה מדהים. ואני אומר בשלישית - נניח שהכל שקרים? ריד מיי ליפס - אז זה אפילו עוד יותר מדהים. ברזל

eranoz2

New member
חגית../images/Emo123.gif

א. לא כל הטייסים מאוד חכמים (גם לא כל הרופאים...) ב. לא שזה אמור להזיז- אבל הפקפוק שלך ממש מעצבן, לא כי זה משנה אם אני טייס או סבל,אלא רק כי אני ממש, אבל ממש לא אוהב שמפקפקים באמינות שלי, שהיא נר לרגליי-חינוך שכזה!!! ג. התנצלות תהיה במקום!!!! ד. סתם לטובת סיבור האוזן, זה ממש לא משנה מה אני, ולו חברי ג'ונסי לא היה מעלה את זה מדי פעם, זה היה מתמוסס כבר (הורדתי את זה מהכרטיס האישי מאז שאני לא רק בפורום הבית שלי), ואף אחד לא היה זוכר מי אני. חוץ מזה, אני לא טייס, אני מנהל כספים, שטס יום בשבוע. ממש ממש עצבנת אותי. ואני מכיר כמה (טייסי תובלה, בסדר?) טייסים די אהבלים, וגם אני כז כנראה, כי ממש התלהבתי פה, עד כדי לקחת אותך ללב

ערני.......תרגיע ../images/Emo13.gif

קודם כל מתנצלת אם פגעתי, אתה באמת חמוד, לא זו היתה הכוונה, פשוט נראה לי הזוי הקטע עם שמיים21 וערני תיזהר...אני מציעה לך כחברה. משהו פה לא תקין נראה לי. סורי. שולם?

משהו, חגית???

רק משהו נראה לך לא תקין פה?? כלום לא תקין פה. אבל ממני לא תוציאו מילה, אפילו באיומים. ברזל

eranoz2

New member
שולם, אני לא מהשומרים טינה , אבל..

מה לדעתך, ולדעתך ברזליקו, לא תקין...

eranoz2

New member
היא בביקור קרובים...

היא תהיה ליד מחשב בהמשך ואז תגיב. ואתה תאמר מה מדהים

למעלה