הדיבר ה7

שמיים21

New member
הדיבר ה7

אהובי פקח עיניך לרווחה, פן תחמיף בעפעוף את חיצי, מפלח אל ליבך. פשוט בגדיך מעליך והרגש את חום גופי הנסער מהמאמץ הרח וטעם את בגידתי. האזן לוידויי. כה ענוג חטא הניאוף מזימות שזממתי בעלטת תמימותך, כיצד ארקוד לצלילי קינתך, לקול זעקות שברך אזוע בהנאה. יסוריך יאיצו הלמות ליבי, לסבלך אמלא עוצמה. לעד רשעותי תעלוזה, בחטאי אתבוסס ברינה ואמלא את הארץ זינה. בכאבך אבנה ביתי אשכון בו לבטח אתעלה ואפרח לנצח

הקוסם33

New member
;-שמייםםםםםםם, עם רגש ועוצמה כזו

כמו שיש לך לכתוב פה. רק הוא המפסידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד האמת, הלוואי שמישהי הייתה כותבת עליי בכזאת עוצמה אני מקנא בו..........

חייב לציין

שהכתוב הותיר בי רגשות אמביוולנטים. מחד כתוב בצורה מקסימה, מאידך יש משהו צורם בטקסט. יצא קצת ביקורתי, אני מתנצל - בהחלט כתיבה יפה.

לדעתי זה מקסים

שום דבר לא צורם לי בטקסט. הוא מאוד מרגש ולא... לא הייתי רוצה שיכתבו לי את הטקסט הזה..
לדעתי הולכת ומתגלה לנו מדיאה חדשה... שמיים, האם את מכינה גם שמלת רעל? ברזל

עכשיו אני קצת מבולבל ../images/Emo4.gif

התכוונתי שסיטואציה לא נשמעת כל כך ביישנית. את למשל אמיתית עד כדי כך שזה אפילו מפחיד

אני לא נשמעת ביישנית../images/Emo35.gif

איפה איבדתי בדיוק את הביישנות שלי?? אה, כן הממ... נזכרתי
אבל ג'ונסי, אני נשבעת לך שבמציאות אני ביישנית עד כדי גיחוך.

סיטואציה לא מתאימה לך הביישנות

איך יכול להיות שאת ביישנית? את מוצפת מאהבים את כל הזמן בדילמה את מי להשאיר? ועוד יותר מזה אין לך בושה לספר על זה בפורום כשאת יודעת מה זה עושה לג'ונסי הקנאי, איפה באה לידי ביטוי הביישנות שלך ? אני למשל מתבייש להחזיר לציון מהקיוסק את הבזוקה שהוא נותן במקום עודף, זאת ביישנות במיטבה
ואני אפילו לא אוהב בזוקה, שלך ג'ונס

ג'ונסי כל זה שייך לעבר../images/Emo37.gif

אם אתה עוקב אחר המילים שלי בפורום כמו שאתה מיטיב לכתוב כאן, אז אתה בטח יודע שעם שניהם סיימתי בסופו של דבר. נו ומה.. זה מה שאמור לעשות אותי ביישנית יותר או פחות?? הרי בשביל זה הפורום קיים, בשביל לספר, לא? או שבעצם הוא עדיין עוסק באיזה סדרת TV הזויה וכולם פה בעצם שחקנים..

eranoz2

New member
ג'ונסי- כיוון שאתה ואני

הולכים WAY BACK, אז אומר לך, והאמן לי- היא לא ביישנית- ובחיים היא עוד יותר נפלאה ורגישה....והיא הולכת לקרוע אותי על החשיפה...

eranoz2

New member
אופס...למען הסר ספק- מדובר בשמיים

ולא בסיטואציה (שכבודה במקומה מונח...)

אח שלי, זה שאתה ושמים מפזרים

רמיזות שרק אתם מבינים עם זה כבר למדתי לחיות. אבל זה ששניכם לא מסתכלים למי שירשרתי זה כבר ממש מדאיג. רק שלא יסתבר בסוף שאתה ושמיים זה אותו ניק (כמו הטענות על פרח בר ומהפנטת) עד שסוף סוף יש לי חבר טייס לא רוצה להתאכזב. חברך ג'ונס

אם כבר...

היית יכול לחשוד גונס ששמיים וlovr it זו אותה אחת... אבל לא. אני זוכר את השפה של הקודמת, וזו ממש ממש לא אותה השפה העשירה והמתוחכמת של שמיים. אתה יודע מה?? בגלל ששמיים כותבת בצורה כל כך תבונית ובוגרת, אולי שמיים זו מהפנטת בת 51?? ברזל.

eranoz2

New member
על חשיפה זו היא בטח תעזוב אותי..

לשמחתכם..אני מניח, אבל כן LOVE IT ושמיים אלו שתי נשים באותו גוף (שאגב- גם הוא מדהים) וזו בדיוק הסיבה שהיא לכדה אותי כל כך יעיל, היא יכולה להיות הכל, חמה וטורפת בצורת LOVE IT, ורכה, נאהבת ורגישה כמו שהיא בחיים, כמו שמיים... C- סילחי לי, לא יכולתי לעמוד בפיתוי....גם אלמנט של "לרוץ לספר לחבר'ה, דבר שלא עשיתי מגיל 22 בערך...וגם סימון טריטוריה, היה ולא הבהרת לכולם בפרטי מה מצבך.....מצבנו...)

למעלה