הדיבר ה7

לכל איש יש ניק שנתנו לו בתפוז

מבחינתי כל ניק הוא מישהו אחר עד שלא יוכח אחרת ! ג'ונס שחושב עם איזה ניק כדאי להגיב הפעם

eranoz2

New member
כנראה שאני ממש עלוב

חי עם אותו ניק, ורק איתו, מיומי הראשון פה....מה זה אומר? שאני לא מנצל את המכונה עד כדי גבול המעטפת שלה? שאין לי נפש תחמנית? שטוב לי עם התמונה שאני מציג (כאמור בשרשור מלפני כמה ימים- התמונה הקרובה ביותר למציאות שניתן להציג)....אולי אאמץ לי ניק נוסף- גונסי על מה תמליץ- על נערה חסודה בת 17, או אולי נהג משאית אכזר, תיודע מה- אני יכול להיות רופא, הרי תמיד רציתי

עכשיו אני שוב מרגיש לא נוח

אתה כתבת ששמיים ו LOVE IT שייכים לחברה שלך. אני דווקא פירגנתי וכתבתי שמבחינתי כל ניק הוא של אדם אחר איך הגעת לזה שאתה עלוב בגלל שיש לך ניק אחד? גם לי יש רק ניק אחד שאותו אני מטפח ואוהב. ת'שמע אני מבין ששניכם כרגע באותו מקום אז עזוב אותך מהשטויות ומהפורום ותתרכז בשמיים וLOVE IT ובאמת כולם מפרגנים לך אני לפחות מפרגן שלך ג'ונס

eranoz2

New member
גונסי בוי..

חשבתי שאתה קורא אותי, עניין העליבות היה ציניות לשמה...וזהו.. LOVE IT הינה דמות וירטואלית, טרולית משהו שיצאה מחיינו, וכן, שמיים ואני בחזקת ITEM עכשיו, וטוב לנו....וג'ונסי בוי, אתה באמת חושב שלו שמיים ואני היינו עכשיו ביחד, היינו על המחשב? תן לנו מעט קרדיט, נסה לתפוס אותנו פה מחר בלילה..ותראה

דווקא בגלל שאני אחד מקוראיך הנלהבים

קראתי שכתבת שהיא יצאה ואני לתומי חשבתי שאתם ביחד והיא יצאה לרגע, ואם בעניין קריאה עסקינן אז כבר קראת לה בעבר סיון ועכשיו רק C. אני רוצה להגיד לך שאתה חייב לשמור על עצמך אסור לך ליפול בשבי !!! אתה מוסר המון אינפורמציה ואני וברזל עוד לא התחלנו להפעיל לחץ. ובאמת הכל בחברות ושיהיה הכי טוב בעולם חברך הטוב ג'ונס

חה חה חה.. גדול, גונס....

הוא בטח לא עבר סדרת שבי. ברזל (שהספיק להיות שמונה חודשים בקורס טיס בזמנו)

eranoz2

New member
עבר, עבר (בקושי)

כולל התייבשות אחת, כמעט חטף בתחת משייט (מקנאות), וכל הקללות של סמי ד. בערבית- אם אתה בערך בגילי, אתה בטח זוכר אותו..

eranoz2

New member
כמו שהודתי...

אני לא ממש מנסה לשמור את המידע, לא ממש עינתים אותי, זה מסוג המידעים שמנחים אותך כן לתת....טוב אז עכשיו אתה יודע...שמיים ואני ביחד...אך, איך נפלתי, לא?
וג'ונסי, אני יכול לומר לך- אני באמת אוהב אותך- אתה לי כתף נאמנה פה..

eranoz2

New member
גונסי...

כלל ברזל אצלי- לא מאכזב חברים, אפילו כאלה שלא ביקרתי באיים... זה זה ששנינו פספסנו- קשה לנו להשאר מרוכזים כשאנחנו קרובים, לכן אסור לה להתקרב כשאני מתפעל ציוד כבד (רק בשבילך גונס) ולי אסור יהיה להתקרב עוד אי אלו שנים- כשהיא תנתח... C- אל תחסלי אותי, לא יכולתי לסרב לגונסי.. והיא תשמח להגיב (בהמשך- היא יצאה, אני חושש) על האשמות הסכיזטופרניה שלך, וזאת עוד לאחר הבעת האמון הגורפתלה זכיתי לפני מספר ימים פה...

אני חייב להגיד שאני בהלם

אני בשוק, אני המום... יש פה סקופ שעוד רבות ידובר פה. היסטוריה מתהווה כאן לנגד עינינו המערביות.... אחרי שאתאושש אגיב. ברזל

eranoz2

New member
יפה שלי- את לא מפסיקה להפתיע אותי..

לאחר כל התקת נשימה אני חושב-זהו, יותר היא לא תפתיע...ואז את תופסת אותי לא מוכן- ומפתיעה שוב, וכואב יותר... הפחדת אותי....מחר בלילה...אני בא מוכן יותר...אני בסוג של ורטיגו, את מפחידה אותי...מאוד....ומצד שני....ההפתעות....ממכרות....אוף איתך אני מבולבל....

אני עוד המומה מהשרשור הזה...

החל בשיר ה"אמנותי" כלה בוידוי של ערן.....לא להאמין פשוט. חברים...אתם קולטים את הרמה? טוב...קורה במשפחות הכי טובות...מה אגיד לכם...
ג'ונסי סליחה, לא יכולתי להתאפק... לא טובת לב כמוך...סורי

חגית, שבי בשקט...

אל תעצרי בגופך את משק כנפי ההיסטוריה. קורה פה משהו מדהים, אז אל תפריעי... ברזל

חחח ברזליקו.......

אולי תסביר לי איזה משק ואיזה היסטוריה??? משק הטמטום? יש כזה דבר? תגיד אתם בטוחים שערן טייס... ואותי לימדו שטייסים הם מאד, אבל מאד חכמים
הטובים לטיס והטובות לטייסים.....חחחחחחחחח מהפנטת פה היא לא מהפנטת טייס לא טייס פרח בר לא בת 51 אתה בטוח שאתה ברזל חם?

למעלה