הדחה מקורס חובשים

yossicohen325

New member
הדחה מקורס חובשים

שלום רב אני משרת בגדוד 202 של הצנחנים התגייסתי במחזור מרץ 13 ,שלחו אותי לקורס חובשים אבל יש בעיה ,אני מצד אחד אוהב את הקורס ורוצה להישאר בו אבל החומר ממש קשה וגם אני לא מצליח להסתדר עם כל הטיפולים והחבישות שיש ובמיוחד לא עם החומר העיוני.
אני כל הזמן מבקש מהחברים או המפקדים שישבו איתי ויסבירו לי אבל גם זה לא עוזר כל כך.
אני יודע שאם אני יודח מהקורס זה נחשב בזבוז הקצאה ועולים על זה משפט.
האם באמת יכולים להעניש אותי על זה שאני לא מצליח בקורס ,אם כן מה העונש צפוי להיות

בברכה:יוסי

yossicohen325

New member
צריך עזרה

גם אני לא יודע אם יש בסיס להנפצה אבל אמרו שמי שבצנחנים נופל מחובשים יורד לגוב ואני כל החיים רציתי להתקבל לצנחנים אז עד שהתקבלתי אשמח לעזרה

אושי231

New member
היי
אני מציעה שתשב עם המפקד שלך

בקורס, תעלה בפניו את הדברים בצורה כנה.
לא יעלו אותך למשפט על חוסר התאמה ובהחלט יכול להיות שכן תחזור לגדוד שלך. תסביר למפקד את כל מה שכתבת פה- שאתה מתקשה עם החומר, שיש לך בעייה בהבנה של הדברים ונסו למצוא פתרון יחד-
זה יכול להיות פתרון של לשבת כל כמה ימים לוודא שהבנת את החומר וזה יכול להיות פתרון של נשירה מהקורס וחזרה ליחידה.
בכל מקרה אני מאחלת הרבה בהצלחה

yossicohen325

New member
תודה

אז זה שהם מאימיים במשפט זה רק כדי שמי שלא רוצה שלא יפרוש מהקורס

אושי231

New member
זה בעיקר מס שפתיים

כדי שלא ישתמשו בזה יותר מידי.
אבל אין שום סיבה להשאיר בכוח מישהו שבאמת לא מתאים.

תשמע

אני ממליץ לך באמת לשבת עם המפקדים ולנסות לראות מה עושים כמו שאושי הציעה לך.
אני מציע שתיתן עוד צ'אנס לקורס, באמת קורס איכותי שיעזור לך מאוד.
לגבי הבזבוז הקצאה, יכול להיות שיתעצבנו עליך (לא יודע אם באמת ישפטו אותך על זה) ומהיכרותי המאוד מעמיקה עם החטיבה אי אפשר לדעת מה יעשו איתך אחר כך (יכול מאוד להיות שיחזירו אותך לפלוגה שלך והכל יהיה בסדר, ויכול להיות שלא).
קח את כל השיקולים האלה גם לתשומת ליבך.

למעלה