הדורות הבאים

Lu Tze

New member
אולי, אבל אף אחד בכל מקרה לא קורא

את ההודעות שלך.

itstzar

New member
שמע, זה שלך קשה להסתדר עם התחכום

שלי והאינטליגנציה הגבוהה שפשוט שופעת ממני בכל מילה ומילה עד כדי כך שזה מעל ליכולתך בכלל לראות את זה, לא אומר שכולם כמוך,

HyperNovA

New member
ואתם קוראים לעצמכם טרקים... ../images/Emo4.gif

הכיצד יכול טרקי להגיד שעבר זמנו של ST וצריך לעשות הפסקה ? או להגיד שמכאן כבר אין מקום לפתח דברים חדשים ושמיצו הכל. אתם יותר מכולם צריכים לדעת שהסידרה הזאת גאונית בגלל האינסופיות של היקום שלה. מהיקום של ST אפשר לפתח רעיונות מדהימים לסידרה\סדרות חדשים ואני יכול לתת לכם 10 דוגמאות עכשיו בנוסף לכמה רעיונות שקראתי פה. בנוסף אני חושב שאנטרפרייז היא סידרה מדהימה, ולא בגלל שאני טרקי אדוק, כי אני יכול להיות ביקורתי כלפי סדרות (העונות הראושונת של DS9 ??? סליחה משה...
) העונה השנייה של אנטפרייז הייתה פשוט מעולה והראתה לנו אולי יותר מכל סידרה אחרת את הטרק במיטבו. ח-ק-ר החלל, תופעות שונות בחלל, מפגשים ראשונים עם גזעים, קריצות של הסידרה לצופים שיודעים מה הולך לקרות בעתיד לדוגמא, הקטע עם הוולקנים והאנדוריאנים וכו'. כמו כן עלילת הרקע של מלחמת הזמן היא מעולה ומרתקת ולמרות מה שהרבה אנשים אומרים, העונה השלישית לא סטתה מהכיוון המקורי של הסידרה.
לעונה שלישית ---- העונה השלישית היא המשך ישיר לעונה השנייה ולעלילה של מלחמת הזמן הקרה. אני אזכיר לכם שהזינדי רוצים להשמיד את כדה"א בגלל שהם קיבלו מידע מהעתיד על הכוונות של האנושות בעתיד כלפיהם. בנוסף אני חייב לאמר ואני בטוח שחלקחם יסכימו איתי, שהעונה השלישית הציגה לנו כמה מהפרקים הכי טובים שהיו אי פעם בכל סידרת טרק. איכות המשחק היא מדהימה וגבוהה והתסריטים פשוט מעולים ומתרקתים אותי כל פעם מחדש למסך. מס"ב סידרה שמיצתה את עצמה ונגמרה ? לא נראה לי...
אנטרפרייז סידרה בינונית ונסיון כושל להחיות את הסאגה... ? ממש לא !

אודו

New member
מצטער

שאני לא עומד בסטנדרטים שלך לטראקי
אבל אם זאת אני עדיין חושב (כמו גם אשתו של הציפור הגדולה המנוחה ועוד מספר שחקנים ומפיקים וכו') שצריך קצת לתת לזיכיון לנוח ואז, כמו פיניקס מתוך האפר, יעלה הטרק חזרה לגדולה. בדיוק כמו שקרה עם איזושהיא סידרה מצויירת שניגנזה בזמן אם אתה זוכר, שאחרי מנוחה קצרה של הזיכיון פתאום הגיעה הסדרה הטובה ביותר בטרק (הדור הבא, מישהו?) תחשוב על זה בזמן שתראה פתאום בעוד עשר שנים, אחרי שהטרק יחזור מההפסקה, סדרה שמתוארת כ"המשך של הדור הבא, רק טובה יותר". וחוץ מזה אני לא חושב שמישהו אמר שעבר זמנו של הטרק.

טים ג

New member
הסדרה הבאה:

הסדרה הבאה תעסוק במפלתה ותקומה מחדש של הפדרציה

סדרה שלמה?

לפי דעתי זה יהיה סתם סחיבה. אולי מיני סדרה או טרילוגיה קולנועית (שזה מאד פופולארי לאחרונה). אבל מה יהיה הרקע?

[TNT]

New member
לא נראה לי שעבר זמנה של ST

באמת לא חסרים ראיונות שאפשר לעשות ואפילו עם אם יעשו רעיון שכבר היה כמו צוות של חללית או תחנה בכל זאת אפשר לעשות את זה שונה.אני הכי היתי רוצה לראות סדרה בעתיד הלא רחוק יחסית אחרי TNG DS9 וויאג'ר אני יודע שהרבה היו רוצים סדרה בעתיד הרחוק יותר ויש עוד די הרבה רעיונות כמו אקדמית סטאר פליט ונפילתה של הפדרציה שלדעתי הם רעיונות די גרועים עוד רעיון זה להתמקד על גזע אחר בקיצור יש המון אפשרויות מה שכן לדעתי אולי אפשר לעשות הפסקה של כמה שנים בלי סדרה ואילי להוציא שניים או שלושה סרטים. ממש היתי רוצה לראות איזה סרט שיראה מה הכל קרה אחרי המלחמה עם הדומיניון ואחרי חזרתה של וויאג'ר וכמובן היתי רוצה לראות מה קרה עם סיסקו
(גם אני יכול להשתמש בסמילי הזה!!!)

אתה שוכח...

שבשביל שרעיון שלא כולל את המותג אנטרפרייז כמו TOS TNG ENT צריך להילקח למשהו חדשני כמו גזרות הגמא והדלתא ויש גבול לכמה רביעים יש בגלקסיה החביבה שלנו.

[TNT]

New member
מקסימום אפשר גלקסיה אחרת

חוץ מזה לא הבנתי בדיוק למה אי אפשר לעשות דברים מקוריים בלי לעבור רביעים???? חוץ מזה אתה מתעלם ממימד הזמן כמו שהדוק החביב מבחזרה לעתיד היה אומר

אני חושב

שזה רעיון מצויין להראות את החיים של תושבי הפדרציה שלא נמצאים בסטאר פליט, למרות שזה באמת לא יחזיק סדרה. אני גם חשבתי על זה שאף פעם לא היה לנו קפטן שהוא לא אנושי (ספוק בסרט השני לא נחשב), זאתי אפשרות מעניינת. אבל לפני כן צריך לעשות סרט של אנטרפרייז שבו יראו את הקמת הפדרציה, אימוץ הפריים דיירקטיב וכו'.

נראה שאנטרפרייז כבר הולכת להסתיים

אבל אם היא לא, שיראו את כל האירועים האלה בסדרה. כדאי שהם יקפצו כמה שנים קדימה בשביל זה כדי להישאר נאמנים לטיים-ליין ועדיין להספיק הכל בשבע עונות. מצד שני, היצמדות לטיים-ליין זה לא בדיוק הצד שחזק של אנטרפרייז...

TOMPARIS

New member
remake of the original

זה מה שוולטר קונינג הציע לפני כשנה בערך.

Chakotay

New member
לדעתי זה רעיון מצוין!

אהבתי את הסדרה המקורית ואני בטוח שאני אואהב את הרימייק. לראות את האנטרפרייז A המקורית שוב
ובכלל מעניין לראות את ה Cast .

למעלה