ואתם קוראים לעצמכם טרקים... ../images/Emo4.gif
הכיצד יכול טרקי להגיד שעבר זמנו של ST וצריך לעשות הפסקה ? או להגיד שמכאן כבר אין מקום לפתח דברים חדשים ושמיצו הכל. אתם יותר מכולם צריכים לדעת שהסידרה הזאת גאונית בגלל האינסופיות של היקום שלה. מהיקום של ST אפשר לפתח רעיונות מדהימים לסידרה\סדרות חדשים ואני יכול לתת לכם 10 דוגמאות עכשיו בנוסף לכמה רעיונות שקראתי פה. בנוסף אני חושב שאנטרפרייז היא סידרה מדהימה, ולא בגלל שאני טרקי אדוק, כי אני יכול להיות ביקורתי כלפי סדרות (העונות הראושונת של DS9 ??? סליחה משה...
) העונה השנייה של אנטפרייז הייתה פשוט מעולה והראתה לנו אולי יותר מכל סידרה אחרת את הטרק במיטבו. ח-ק-ר החלל, תופעות שונות בחלל, מפגשים ראשונים עם גזעים, קריצות של הסידרה לצופים שיודעים מה הולך לקרות בעתיד לדוגמא, הקטע עם הוולקנים והאנדוריאנים וכו'. כמו כן עלילת הרקע של מלחמת הזמן היא מעולה ומרתקת ולמרות מה שהרבה אנשים אומרים, העונה השלישית לא סטתה מהכיוון המקורי של הסידרה.
לעונה שלישית ---- העונה השלישית היא המשך ישיר לעונה השנייה ולעלילה של מלחמת הזמן הקרה. אני אזכיר לכם שהזינדי רוצים להשמיד את כדה"א בגלל שהם קיבלו מידע מהעתיד על הכוונות של האנושות בעתיד כלפיהם. בנוסף אני חייב לאמר ואני בטוח שחלקחם יסכימו איתי, שהעונה השלישית הציגה לנו כמה מהפרקים הכי טובים שהיו אי פעם בכל סידרת טרק. איכות המשחק היא מדהימה וגבוהה והתסריטים פשוט מעולים ומתרקתים אותי כל פעם מחדש למסך. מס"ב סידרה שמיצתה את עצמה ונגמרה ? לא נראה לי...
אנטרפרייז סידרה בינונית ונסיון כושל להחיות את הסאגה... ? ממש לא !