הדורות הבאים

הדורות הבאים

מה דעתכם? כדאי למפיקים לקחת את מב"כ אל דור יותר עתידני מהדור הבא או שזה יראה פלצני מידי? (להזכירכם חשבו מחשבות דומות על אנטרפרייז אבל אני באופן אישי מרוצה) ואם לא, אז מה הם יעשו? -) יסגרו על מב"כ את הגולל באנטרפרייז -) יפתחו סדרות נוספות בדור של אנטרפרייז (יהיה מסקרן אולי לראות סדרה שתיקרא star trek: NX-02 ) -) יפתחו סדרה בדור של קירק (ביזארי לחלוטין לדעתי אבל נו...) -) יפתחו עוד בת לדור הבא -) יפתחו סדרה ב-mirror universe (גם ביזארי אבל מסקרן באותה מידה) אז... מה דעתכם?

yanivm1

New member
לפי דעתי סדרת הטרק הבאה...

תתעסק בספינה לא אנושית או וולקנית או קלגונית... עם נטייה לוולקנית!

זה בעייתי

גם אני חשבתי על זה בתור אופצייה אבל זה יוצר סידרה שמאוד קשה להתחבר לדמויות שלה. תחשוב על זה, אנושיות הדמויות זה מה שעזר לזה עד עכשיו.

Bufreak

New member
הממ..

אני חושב שצריך לתת לוורס של STAR TREK לנוח למשך כמה שנים טובות. הרעיון שמאחורי "אנטרפרייז" הוא רעיון מצויין לסדרה חדשה מבית היוצר של סטאר טרק. הביצוע, לעומת הרעיון, הוא לא טוב, לדעתי. הפרקים של העונה השלישית משעממים אותי. בעונה השניה כשהיו פרקים משעממים, אמרתי: "טוב, נו. זו אנטרפרייז. היא פחות טובה משאר הסדרות", אבל בעונה השלישית זה לא עבד כבר. אם סדרה היא עייפה ומשעממת אז היא לא ראויה להישאר באוויר. אבל בגלל שיש כאלה שאוהבים את הסדרה, אני חושב שצריך לתת לה עוד צ'אנס, או לפחות לתת לה סיום הוגן(לא שהיא יכולה לעשות משהו בעל חשיבות רבה בעונת חסד נוספת, כמו..הממ..להקים פדרציה?). או שצריך לעשות שינויים בסדרה הנוכחית, כמו: תסריטאים חדשים, שלא ראו כתבו סטאר טרק; שינוי בקאסט(הוכח כבר שאפשר להביא דמויות חדשות בעונות מתקדמות, שאותן אפשר לאהוב אפילו יותר מהקאסט המקורי. ולא, אני לא מדבר על סבן. או על סטאר טרק
); אומץ. התסריטים של "אנטרפרייז" ממש משעממים אותי. הם כאלה...בלומים. אני חושב שכותבים לא יודעים איך להתמודד עם נושאים כבדי משקל, אז הם מסתפקים כל הזמן ב"כמעט להרוג דמות". לא שאני חובב קליף האנגרז, פשוט...הם לא מחדשים שום דבר, לדעתי. בקיצור, לי לא יפריע אם הסדרה תבוטל. UPN ממש מרוששת, כרגע. וזה חבל, למי שיודע על מה אני מדבר. ובחזרה לשרשור- אם כבר עושים סדרה חדשה, אז רצוי ללכת על רעיונות חדשים. אולי לא לעשות סדרה שספינת פדרציה(או תחנה) תככב בה? אולי ללכת לכיוון אחר ולתת את הפיקוד לקפטן שהוא לא אזרח פדרציה? או משהו אחר, שיתקיים, כמובן, בעולם של סטאר טרק. נכון, זה לא יהיה STAR TREK, ולכן הכותרת לא תופיע יותר בפתיח(עד העונה השלישית של הסדרה, לפחות). דוד.

maglor

New member
אישית

הייתי רוצה לראות משהו בנוסח: Star Trek: Birth of the Federation

לדעתי אפשר לעשות מנושא כזה רק סרט

או מיני סידרה מקסימום. סדרה קומפלט עם 7 עונות ולמעלה מ-20 פרקים לעונה זה בעייתי עם נושא כזה. וגם נראה לי שנראה פרק כפול (או משולש) בנושא הזה באנטרפרייז אז...

krasner

New member
ליפ דעתי נגמר....

לפי דעתי אין יותר מה לחדש(אחרי הכל כבר סדרות עשו על הקונספט) ומה שאמרו כאן על BOTF...זה יהיה משעמם...בטירוף... אין מה לעשות....מיצו...חבל...

PaladiN17

New member
היי . :).. אני חושב שהגיע הזמן...

לחתוך ! :) .. לכל דבר יש סוף נכון .. אבל לא לפניי הסיום המדהים בסדרה אחרונה שתפתור כמה מהסודגיות הרציניות יוצ של מסע בין כוכבים .. לדו'ג.. 1. הבורג!!!!!!.. דההה ?!.. מה עולהה בגורלם .. מאיפה הגיעו למה ואיך וכמה ובקיצור כל מה שרציתם לדעת ופחדת לשאול.. 2. כמה מהיצורים היותר ביזארים שנפגש .. כמו .. ספיסיס 8479 ..(גזע).. 3. ובקיצור בקיצור .. לדעתי סייום מרהיב יהייה משהו בסגנון כזה... שם הפרק.. --Humanaty - FASTFORWORD... יישות מסויימת לדוגמת Q .. תריץ קדימה את גלגלי הזמן בשביל להראות לכמה פרקים איך תראה האנושות ובכלל הגלקסיה כולה עוד נגיד .. 2000 שנה .. טוב אולי הגזמתי .. אולי 1000 .. :) .. בקיצור זה יכול ליהיות מאוד מעניין .. אבל בעיקורן לדעתי וכמה שזה עצוב באמת הגיעה הזמן לחתוך .. לא הייתי רוצה לראות את הסדרה והעולם הזה מדרדר לרמה של אודיסאה 5.. :).חחח.. סתם סתם אני צוחק שלא יבוא איזה מעריץ של הסדרה וינסה להפוך אותי לסינטטי . :) .. בקיצור חברה .. לכל דבר יש סוף .. בעעע... :)

TIME TREK!

סדרה שתתמקד בחיל הזמן של סטאר פליט שבא לתקן פאשלות של דורות קודמים יכול להיות מדהים!

דירקטוריון המדע הוולקני...

קובע שמסע בזמן הוא בלתי אפשרי. ומבחינה יותר ריאלית, אתה נכנס פה לתקופת ה"temprel cold war". שזה כבר אלף אחר. זה דילוג טכנולוגי שיהיה בעייתי לכותבים לעשות. ו... זה גם קצת עומד בניגוד למה שהפדרציה חושבת על תיקון הזמן.

ציטוטים מתוך all good things

לא יביאו אותך רחוק. זה רעיון נחמד למיני סידרה אבל זה מבאס לראות את הגולל נסגר על מב"כ

Chakotay

New member
איציק שמתי לב שאתה אוהב יותר מדי את

הסמיילי הזה :
כל הודעה שניה יש את הסמיילי הזה. יש סיבה לכך? אולי סיבה נסתרת??!!? זאת איזושהי תעמולה סודית להעביר מסרים סודיים לפורומים עוינים?!?! ובכלל אתה משתמש בהרבה סמיילים! יש משהו מאחורי זה! ואני אגלה אותו!
|מביט לשמיים|.

itstzar

New member
אתה רוצה תשובה רצינית אולא ../images/Emo8.gif

מאחורי כל סמיילי שלי מסתתר רק חיוך אמיתי

itstzar

New member
וחוץ מזה. מה? אתה עוקב אחרי או משהו

להזמיו שומר ראש?

למעלה