הדולי הראשונה שלי

הדולי הראשונה שלי

היי אני חדשה בעניין הדוליז אני בת 13, קוראים לי שיר (הכינוי שייך לאחותי שגולשת כאן) ואני גאה להציג בפניכם את הדולי הראשונה שלי! אנא פרסמו תגובות שיר

טוב אז ככה:../images/Emo41.gif

את צריכה לעבוד על הצללות, השיער לא יכול להיות גוש באותו צבע, צריך לעשות הצללה בעזרת פלטות של צבעים. השמלה גם לא מוצללת וזה לא נראה אמיתי. אם את רוצה ללמוד איך ומה: תיכנסי לפה יש פה הסברים טובים ומפורטים.

Shusho

New member
אני רוצה מטאטא. או מגב. ../images/Emo11.gif

אוקיי, אני מחלקת את התגובה לשניים: דברים טובים:
השיער-התלתלים והצורה ממש מקסימים
מקורי, יפה, לא גושי (אחרי הצללה נכונה
) וביצוע נכון
דברים לא טובים:
השמלה-ההצללה נכונה, וזה מכיוון שקווי המתאר בצבע אחד (מה גם שקווי המתאר האלה ממש מוזרים, תסבירי לי מה עשית ואני אגיד לך מה הבעיה), והמילוי בצבע אחר לגמרי.אני מצרפת לך כאן פלטה שהכנתי לך לפי הצבע של הקווי מתאר, ופלטה לפי צבע המילוי. האמת שלא ברור לי אז זאת שמלה, או מכנסיים. את הקווים האלה על החזה לא הבנתי.. הם כמו אלה שעל הידיים וכו´? אוקיי, לנקודה הכי חשובה-אור וצל. לדולי הראשונה שלך זה לא כ"כ רק, אבל יש מה לשפר. תחשבי שבא אור מהפינה השמאלית העליונה. החזה צריך להיות מואר, הרגליים, ולגב כהה וכו´. זה קצת יותר מסובך לעשות, כשזה על בייס כזה. קחי לך בייסים מפה (את המאנגה, הפשוטים, לא המתוסבכים) או משם (קחי בייס פשוט.), וציירי לך, והקבידי על הצללה (קווי מתאר בצבע הכי כהה, וכלפי פנימה בצבע יותר בהיר). בהצלחה
(ואם לא הבנת משהו ממה שאמרתי-את מוזמנת לשאול
)

The Charmd One

New member
המפ אז ככה

אוקיי השער ממש חמוד -אהבתי את התלתלים ואת איך שזה נראה- אם תעשי לו הצללה- זאת אומרת תקחי פלטה ואת הקוים החיצוניים (קוי המתאר) הוא הגוון הכי כהה- זה שלידו הוא צמוד אליו וככה עד הרביעי- שבו את צובעת את הכול. תכנסי לטיריטורייאל או איך שלא כותבים את זה של הפוורם (בקישורים) ותביני הכול
עכשיו הבגדים- השמלה נחמדה אבל אותו דבר כמו בשער- את לא יכולה לצבוע כל פעם בצבע אחר...גם אם את רוצה שמלה בכמה צבעים לכל אחד צריך להיות הצללה... אה ואפשר את הבייס בבקשה בבקשה בבקשה

למעלה