הדולי הראשונה שלי

הדולי הראשונה שלי

לקח לי שעה להבין איך מדביקים את כל הצבעים...
אח"כ לקח לי שעה לגזור את הדולי.. ובלה בלה בלה... להתחיל לעשות קוי מתאר.. והכל יצא עקום ומזעזע והיא בכלל לא יפה והיא עקומה וחתוכה ובלעעעעע... טוב... תחליטו בעצמכן...
פויה.

barby girl

New member
אני לא אוהבת להיות רעה...

אבל לפעמים גם את זה צריך! 1) חסרה הצללה, וזה ממש חשוב לעשות אותה 2) לדעתי לפחות, זה לא יפ לקחת בדיוק את הצבע של הבגדים לשיער- זאת אומרת זה יפה שיער אדום אם בגדים אדומים, אבל מפלטה אחרת. 3) משהו מוזר בחצאית, הייתי עובדת עליה... וזהו

barby girl

New member
אני שונאת להיות רעה

אבל לפעמים גם את זה צריך! 1) חסרה הצללה, וזה ממש חשוב לעשות אותה 2) לדעתי לפחות, זה לא יפ לקחת בדיוק את הצבע של הבגדים לשיער- זאת אומרת זה יפה שיער אדום אם בגדים אדומים, אבל מפלטה אחרת. 3) משהו מוזר בחצאית, הייתי עובדת עליה... וזהו נ.ב הנה אתר טוב אם המון בייסים מדהימים

את לא רעה ../images/Emo13.gif

קודם כל תודה על התגובה. באמת ביקשתי ביקורת.. כי.. תראי.. זו הדולי הראשונה- ולא הייתי הרבה בפורום הזה כדי ללמוד. נתחיל בזה: מה זה הצללה????? ואיך עושים את זה???? בקשר לשיער- לקח לי המון זמן לעשות את השיער.. אין לי מושג איך מציירים את זה..
ותודה על האתר..

barby girl

New member
הצללה-

אני לא יודעת להסביר בדיוק, אבל הנה-----> תסתכלי פה ותביני.. מהאתר מלמדים אותך להצליל ומדולי שלי, רק תראי את זה מוצלל חוץ מזה, השיער יצא לך ממש ממש יפה!!! הבעיה שלי בעיקרון היא שהשתמשת באותם צבעים גם לבגד וגם לשיער.. אבל הצורה יפה ורק שתדעי: גם אני בהתחלה לא הצללתי.. אבל זה יוצא יותר יפה

אההה.... הממ...

אוקיי... ידעתי מה זה אבל לא ידעתי שוקראים לזה הצללה..
בכל מקרה- עכשיו אני יודעת שעושים להן הצללה על הפנים וזה... ודווקא כן השתמשתי בכמה גוונים- אבל אני לא יודעת כמה שכבות כאלה לעשות כדי שיראו את "ההצללה" הזאת... ותודה רבה על העזרה! אני אשתפר להבא.. אההה- ועוד שאלה, יש אולי עוד פלטות צבעים שמסתובבות פה? כי יש את ההיא מהאתר ההוא שהבאת לי.. אבל זה לא מספיק צבעים.. נראה לי..
טוב לא משנה. תודה רבה על העזרה

CrazyBitch

New member
אבל תשמעי

יחסית לבובה ראשונה זה ממש לא רע. רק חסר לך הקטע של הצללה ואימון. העיצובים שלך נורא נחמדים. כולנו היינו דפוקות בהתחלה...

כן באמת חסר לי אימון. שאלה לי אליכן

איך אני עושה בדים שקופים?? יש אפשרות לצבעי מים כאלה בצייר?

קודם תדעי איך עושים בגדים רגילים...

אח"כ ננסה לעבוד על השקופים...
ברוכה הבאה

למעלה