על ההישרדות בקור האיימים, בדרך כלל דוגמניות עושות את זה כשהן חושבות על הצ'ק השמן שהן עומדות לקבל וגם מתלוננות, אבל פה כל אחת יצאה מלכה, אני מחזיקה מהן, כי אני לא יודעת איך אני הייתי מחזיקה מעמד בתנאים כאלו ומצליחה לתפקד כמו מקצוענית אמיתית. לדעתי זה ממש לא לעניין כל ההדחה ע"י הבנות עצמן, אנחנו לא בהישרדות (למרות התנאים הקשים
) לקחו את העניין הזה רחוק מדיי. מה הם לא עושים בשביל רייטינג. ריטה הודחה בצדק כי היא באמת לא דוגמנית, עובדה שברוב המשימות עד עכשיו היא לא נחלה הצלחה רבה. אני מהמרת בגמר על אלה כמובן ונטלי, והשלישית תהיה סשה או צליל, קטיה כמעט בטוח תעוף בתוכנית הבאה. ולסיום היה פרק ממש מעניין, אפשר להגיד שהכי מעניין העונה
שההדחה נקבעת על ידי הבנות מסקנה נטלי היא צריכה לבחור בין קטיה לצליל.. זה לא נעים בכלל.. וגם אני מהמרת על אלה ונטלי בגמר ואני מאמינה שגם סשה ובכללי היה פרק יפה אהבתי עכשיו ראיתי
אולי זה מתאים לדוגמן דברים מסויימים או אפנתי עכשיו (ניראל, מלכות היופי האחרונות), אבל זה ממש לא יופי, לדעתי. הקול והמניירות של אלה עוד יותר מדגישים את זה.. סה"כ יש שם שלוש חמודות בלחץ: צליל, קטיה וסשה, והשאר- עדיף לא להגיד.
אבל אני אזמין אותו בויאודי. מי צילם את התמונות האלה?! אפילו שאח שלי הקטן מצלם אותי זה יוצא יותר מחמיא. אלה מושלמת, אבל לא כ"כ אהבתי את תמונה. את התמונה של נטלי עוד יותר לא אהבתי, את התמונה של סשה הכי אהבתי, התמונה היחידה שעוד יצא נורמלי. וגם את התמונה של צליל התמונה של קטיה פשוט זווווווועההההה!!!!!!!!!!!!!!! הפוזה והצילום לא מחמיאים בגרוש. וסוף סוף טירטה עפה, אפשר לישון בשקט
התאמרו לי מה הגבהים שלהן? האמיתיים?? כי נגיד באתר רשום שקטיה 171.... ראיתי אותה במציאות היא גרה איתי בעיר ושנה דעברה היתה בבצפר שליי והיא ממש נמוכהה יותר ממני אפילו ואני 166 בלחץ...