הדוגמנית 3 פרק 10

yulka303

New member
אני חושבת שהצלם בעיקר פישל בתמונה הזאת

הזווית לא מחמיאה בגרוש ונראה לי גם הדוגמנית הכי מהממת הייתה יוצאת לא משהו בכזה צילום..

רואים בפרק שהוא צילם אותה תמונות ממש יפות

מה ההגיון לשים את התמונה הזוועתית הזאת באתר? [גם צילום גרוע של הצלם] גם השופטים התייחסו לתמונה הזאת, ולא לאחרות טובות..

אני רוצה להגיד כל הכבוד לבנות

על ההישרדות בקור האיימים, בדרך כלל דוגמניות עושות את זה כשהן חושבות על הצ'ק השמן שהן עומדות לקבל וגם מתלוננות, אבל פה כל אחת יצאה מלכה, אני מחזיקה מהן, כי אני לא יודעת איך אני הייתי מחזיקה מעמד בתנאים כאלו ומצליחה לתפקד כמו מקצוענית אמיתית. לדעתי זה ממש לא לעניין כל ההדחה ע"י הבנות עצמן, אנחנו לא בהישרדות (למרות התנאים הקשים
) לקחו את העניין הזה רחוק מדיי. מה הם לא עושים בשביל רייטינג. ריטה הודחה בצדק כי היא באמת לא דוגמנית, עובדה שברוב המשימות עד עכשיו היא לא נחלה הצלחה רבה. אני מהמרת בגמר על אלה כמובן ונטלי, והשלישית תהיה סשה או צליל, קטיה כמעט בטוח תעוף בתוכנית הבאה. ולסיום היה פרק ממש מעניין, אפשר להגיד שהכי מעניין העונה

גם לדעתי זה לא לעניין

שההדחה נקבעת על ידי הבנות מסקנה נטלי היא צריכה לבחור בין קטיה לצליל.. זה לא נעים בכלל.. וגם אני מהמרת על אלה ונטלי בגמר ואני מאמינה שגם סשה ובכללי היה פרק יפה אהבתי עכשיו ראיתי

ind3x

New member
לדעתי אלה

אלה וצליל הכי נורמאליות שם. אין לי מושג מה מוצאים בנטלי ועל מה אתן מדברות

midnightcat

New member
לדעתי אלה ונטלי ממש גסות וסוסיות, במיוחד אלה

אולי זה מתאים לדוגמן דברים מסויימים או אפנתי עכשיו (ניראל, מלכות היופי האחרונות), אבל זה ממש לא יופי, לדעתי. הקול והמניירות של אלה עוד יותר מדגישים את זה.. סה"כ יש שם שלוש חמודות בלחץ: צליל, קטיה וסשה, והשאר- עדיף לא להגיד.

kimi d

New member
לא ראיתי את הפרק.

אבל אני אזמין אותו בויאודי. מי צילם את התמונות האלה?! אפילו שאח שלי הקטן מצלם אותי זה יוצא יותר מחמיא. אלה מושלמת, אבל לא כ"כ אהבתי את תמונה. את התמונה של נטלי עוד יותר לא אהבתי, את התמונה של סשה הכי אהבתי, התמונה היחידה שעוד יצא נורמלי. וגם את התמונה של צליל התמונה של קטיה פשוט זווווווועההההה!!!!!!!!!!!!!!! הפוזה והצילום לא מחמיאים בגרוש. וסוף סוף טירטה עפה, אפשר לישון בשקט

גבהים הוו גבהים.....

התאמרו לי מה הגבהים שלהן? האמיתיים?? כי נגיד באתר רשום שקטיה 171.... ראיתי אותה במציאות היא גרה איתי בעיר ושנה דעברה היתה בבצפר שליי והיא ממש נמוכהה יותר ממני אפילו ואני 166 בלחץ...

את רצינית???

עברתיליידה בקניון בלי עקבים בלי כלום והייתי מעליה גם חברה שלי שהיא חברה שלה אמרה שהיא נמוכהה XDD אני חשבתי שלא אז אני שואלת פה..

V i s t a

New member
אולי היא הולכת מכופף

אני הולכת מכופף ובגלל זה אומרים לי שאני נראת נמוכה יותר -.-"

למעלה